200 ATM Bitcoin të instaluar në Walmart… me plane për 8000 gjithsej

Walmart planifikon të krijojë në një moment 8,000 ATM Bitcoin në SHBA dhe gjithashtu ka instaluar 200 në një program pilot.

200 ATM Bitcoin të instaluar në Walmart… me plane për 8000 gjithsej

Walmart në fakt ka bashkëpunuar me biznesin e pajisjeve të arkëtimit të monedhave Coinstar dhe gjithashtu shkëmbimin e kripto-cash Coin Me për të ngritur 200 ATM Bitcoin në dyqanet e tij në të gjithë SHBA

Edhe pse piloti përbëhet nga vetëm 200 kabina, nisja më gjithëpërfshirëse planifikon të shohë në një moment këstin e 8,000 ATM-ve të bitcoin në të gjithë vendin, sipas Bloomberg.

Sipas në fakt nuk ka pasur asnjë informacion shtesë mbi afatet kohore deri më tani. Monedha në ATM të Radarit në ATM, aktualisht ka mbi 25,000 bitcoin në dyqanin e ushqimeve të zgjedhura dhe gjithashtu stacionin e karburantit Coinstar në SHBA për Bitcoin ka 4,400 kabina që mundësojnë

Blerjet kryesore, në 33 shtete. në afrim polici dhe gjithashtu kreu i studimit Sam Doctor BitOoda Bloomberg informoi ATM-të e Bitcoin se megjithëse nuk janë një rritje krejt e re, dhe gjithashtu mund të gjenden aktualisht

dyqane të shumta ushqimore: Walmart”Bitcoin rritet

Sidoqoftë, aksesi i klientëve për më shumë individë, dhe gjithashtu i ofron asaj autenticitet shtesë mes dyshuesve, duhet ta shpërndajnë atë pas pilotit të parë.” Bitcoin mund ta përdorë ATM-në duke vendosur një kartëmonedhë dhe gjithashtu duke marrë një kupon letre në një kod shpengimi. Coinme merr kodin, konsumatorët kërkojnë që më pas të krijojnë një llogari të përdoruesve dhe gjithashtu të përfundojnë një kontroll historik. Bitcoin nuk mund të hiqet nga llogaria e tyre, nuk planifikon të hyjë për të përdorur këtë aftësi

ATM-të e Bitcoin e ardhmja. për kanë një tarifë shtesë prej 11%, e përbërë nga një tarifë prej 4% Bitcoin the

Si zgjedhje, plus një tarifë shtesë 7% për këmbimin e parave të gatshme. Binance një faktor kontrasti, sisteme të spikatura të tregtimit të kriptove Coinbase dhe gjithashtu me kosto 3% deri në 4.5%, dhe gjithashtu 3.99% Debitoni dhe gjithashtu blerjet e kartave bankare në mënyrë specifike. Binance është kompliment për të bërë një pagesë të drejtpërdrejtë nga një llogari kursimi në një Coinbase ose

Lexo artikullin:  Bitcoin mund të arrijë 37 mijë dollarë, por tregtari thotë se çmimi kryesor i BTC do të jetë "numri që nuk mund ta kuptoni"

Buxheti. Informacioni i Lark Davis u vlerësua si një tregues i nxitjes së zakonshme nga disa, i përbërë nga influencuesi Wal Mart që deklaroi "Marketingu i Bitcoin-it Megjithatë aktualisht ... në modë!"

klientë të tjerë të ndryshëm ankoheshin në lidhje me tarifat e larta. në” Tarifat e ATM-ve të BTC janë jashtëzakonisht të larta plus norma “e tanishme” e BTC-së është vazhdimisht më e madhe kur merret dhe gjithashtu zvogëlohet kur tregtohet”, shkroi datcyberguy.

reagimi ndaj informacionit. Është “në fund, megjithatë Reddit më së paku është një tregues i nxitjes – ata supozojnë se disa individë mund të dëshirojnë BTC të mjaftueshme për të paguar tarifa të konsiderueshme”, komentoi klienti Axatar.

i lidhur Depoja e Bitcoin: kripto ATM-të

Kjo i kalon 5,000 pasi nxitja e zgjerimeve Walmart nuk është treguesi i parë i pasionit që ka zbuluar në gusht globin e kriptove. Kompania e madhe e shitjes me pakicë zbuloi se ishte në kërkim të një artikulli kripto, për të nxitur qasjen e parasë elektronike të biznesit. Lista e punës së Walmart në fakt e ka konsideruar atë që është hequr nga faqja e internetit e for-it, megjithatë një reklamë në Linkedin the detyrë qëndron në

Walmart China.with në fakt ka bashkëpunuar edhe më tej

Ekziston sistemi i monitorimit të zinxhirit të furnizimit me bazë blockchain VeChain për të gjurmuar artikujt. Megjithatë, Bitcoin ishte njëfarë pasigurie mbi informacionin e Walmart ATM, gjë që vjen e ngrohtë pas një lajmi të rremë në shtator me Litecoin, i cili zbuloi një bashkëpunim The (LTC).

mashtrimi dërgoi shkurtimisht normat e altcoin në rritje më të madhe se 20%.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju