Pas SHBA, Tani Japonia bën thirrje për rregullime të forta të Stablecoins

Në një avancim të ri, autoritetet rregullatore japoneze aktualisht po marrin iniciativa për të menaxhuar paratë elektronike, posaçërisht monedhat e qëndrueshme. Në mbulimin e posaçëm të sigurimeve, Reuters regjistron se qeveria federale Japoneze po shijon me kujdes zhvillimin e mprehtë të tregut të kripto dhe gjithashtu qëndron e stresuar në lidhje me ndikimin e saj në sistemin ekonomik të vendit.

Tokio dëshiron të përfshihet me autoritetet rregullatore ekonomike ndërkombëtare për të ushtruar politika më të rrepta për paratë elektronike ekskluzive. Menaxherët ekonomikë në G7 dhe gjithashtu ekipi i G20 në të vërtetë kanë kërkuar politika më të larta të parave elektronike të fiksuara, të njohura gjithashtu si staincoins.

Autoriteti i sipërm rregullator ekonomik i Japonisë Agjencia e Shërbimeve Financiare (FSA) në të vërtetë ka krijuar një departament të ri për të mbikëqyrur ligjin e kriptos. Kjo pajisje krejt e re do të mbikëqyrë një treg më gjithëpërfshirës të "financave të decentralizuara". Kështu, sigurisht që do të mbikëqyrë të gjitha procedurat ekonomike të bazuara në blockchain që nuk kanë ndërmjetës kryesor.

Në mënyrë të ngjashme, Ministria e Financave e Japonisë aktualisht ka intensifikuar iniciativat këtu. Autoritetet përfshinë: "Japonia nuk mund t'i lërë gjërat pa mbikëqyrje me zhvillimet globale mbi monedhat dixhitale duke lëvizur kaq shpejt".

Përparimi vjen dhe gjithashtu banka rezervë japoneze ka rritur në të vërtetë iniciativat për Digital Yen Në fillim të këtij muaji, Banka e Japonisë pretendoi se Digital Yen me siguri do të ketë shumë më tepër cilësi deri në fund të vitit 2022. Banka rezervë beson se Digital Yen me siguri do të jetë një mundësi më e sigurt për negociatat ekskluzive.

Rregullatorët Global synojnë Stablecoins

Ky avancim nga Japonia vjen thjesht një ditë pas vërejtjeve nga Kryetari i Rezervës Federale Jerome Powell Kryetari i Fed pretendoi që, ndryshe nga institucionet financiare, ekziston ende një mungesë e një strukture rregullative solide për rregullimin e monedhave të qëndrueshme. Po ashtu, Powell përmendi që në mënyrë të tillë shumë monedha të qëndrueshme atje sigurisht që do të shkaktojnë copëzimin e dhomës ekonomike.

Kështu, nëse monedhat e qëndrueshme duhet të ekzistojnë në dhomën ekonomike, duhet të ekzistojë një strukturë e përshtatshme rregullative. Muajin e kaluar, Banka e Anglisë (BOE) pretendoi që monedhat e qëndrueshme duhet të kontrollohen në mënyrë të ngjashme pasi ripagimet merren nga institucionet financiare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju