Alibaba's South China Morning Post bën ndërmarrjet NFT

Gazeta e shquar e Kinës, The South China Morning Post njoftoi fillimin e koleksionit të saj të shenjave jo-zbutëse [NFT]. Gazeta është në pronësi të Jack Ma të Alibaba Group; NFT do të synojë të krijojë një "standard për regjistrimin e llogarive të historisë dhe pasurive historike në blockchain", siç tregohet në letrën e projektit.

Shtoi:

Organizata e lajmeve do të krijojë një "strukturë të standardizuar të meta të dhënave" që njerëzit mund ta përdorin për të krijuar histori dhe në këtë mënyrë, "histori të tokenizuar". Këto NFT të krijuara me qëllimin për të ruajtur historinë dhe më vonë për t'u zbuluar, lidhur dhe shfaqur do të quhen NFTs ARTIFACT.

Ndryshe nga projektet e tjera, ai synon të jetë agnostik zinxhir për të arritur më shumë njerëz. Sidoqoftë, fillimisht do të përdorë bllokues të paemëruar. Për të filluar me tokenization, ajo do të tokenize arkivin e saj mediatik për të demonstruar zbatimin e standardit të saj.

Ai shtoi se NFT do të sigurojë gjithashtu pandryshueshmërinë dhe pronësinë e shpërndarë të "skicave të para të historisë" të SCMP. Organizata e medias do të gjenerojë të ardhura nga shitjet primare të NFT, honoraret nga transaksionet dytësore dhe tarifat për transaksionet dytësore.

SCMP nuk ishte e vetmja organizatë e mediave të lajmeve që mendoi të shenjonte historinë. Para SCMP, TIME Maganize krijoi dhe ankandoi tre kopertina si NFT, ndërsa CNN shiti gjithashtu momentet e reja historike si NFT muajin e kaluar.

Interesi i Alibabës për NFT-të papritmas është rritur. Përveç vënies në dispozicion të NFT-ve në SCMP, ai do të organizojë një ngjarje vjetore të quajtur Taobao Maker Festival që shfaq NFT-të për herë të parë. Festivali feston artin dhe sipërmarrjen kineze dhe këtë herë do të shohë platformën e aplikimit të decentralizuar Bashkë me Protokollin të bashkohet me firmën e lojrave me blockchain Web3Games dhe artistin kinez Huang Heshan për të shitur pasuri të patundshme me bazë NFT të krijuar nga Huang.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju