Altcoins shpërthejnë edhe kur çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë

RUNE, OKB si dhe MOVR u shtuan edhe më shumë ndërsa investitorët vazhdojnë të tërheqin para nga Eteri si dhe BTC.

Altcoins shpërthejnë edhe kur çmimi i Bitcoin bie në 60,000 dollarë

Sot çmimi i Bitcoin si dhe çmimi i Etherit (ETH) u tërhoqën në shkallë të reduktuara të asistencës pas një jave të mahnitshme që pa BTC-në të rritet në një nivel të ri të të gjitha kohërave pas fillimit efektiv të 2 fondeve të tregtuara në këmbim.

Ndërsa shumë theks në të vërtetë është marrë në BTC si dhe Ether, altcoins të shumta në të vërtetë kanë fituar përfitime të konsiderueshme pasi disa investitorë shfaqen duke u bërë gati për një vrapim të mundshëm në sezonin e ardhshëm.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro si dhe TradingView zbulojnë se fituesit më të mëdhenj gjatë 24 orëve të mëparshme ishin THORChain (RUNE), Moonriver (MOVR) si dhe OKB (OKB).

THORChain kthehet në tregtinë në rrjetin Ethereum

THORChain është një procedurë e decentralizuar e likuiditetit që ofron zinxhirë të kryqëzuar për rrjete të ndryshme blockchain, si dhe lejon klientët të ruajnë ruajtjen e plotë të zotërimeve të tyre gjatë negociatave ndërmjet rrjeteve.

Sipas informacioneve nga CryptoPumpNews Markets Pro, problemet e tregut për RUNE janë pajtuar në të vërtetë për një kohë të gjatë.

Rezultati VORTECS,, i veçantë për CryptoPumpLajmet, janë një kontrast matematikor i problemeve historike dhe ekzistuese të tregut që rrjedhin nga një përzierje e faktorëve të informacionit të përbërë nga pamja e tregut, sasia e tregtimit, aktivitetet e çmimeve aktuale si dhe detyra e Twitter.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për RUNE është rritur në të vërtetë në zonën miqësore me mjedisin për pjesën më të madhe të javës së mëparshme, si dhe është arritur në nivelin më të lartë prej 74 më 18 tetor, rreth 19 orë para se çmimi i tij të ishte rritur 60% gjatë 2 ditëve në vijim.

Energjia e rivendosur për RUNE vjen duke iu përmbajtur rifillimit të tregtimit në rrjetin Ethereum, i cili në fakt ishte ndalur duke marrë parasysh se procedura përjetoi një hack prej 8 milion dollarësh në korrik të vitit 2021.

Lexo artikullin:  Nisja e Stablecoin dhe integrimi NFT mbështesin ngritjen e COTI në një nivel të ri të të gjitha kohërave

Lumi i Hënës rrit mjedisin e tij

Moonriver është ndër metodat e sapo lëshuara të parachain Kusama që është një sistem kontrate inteligjente e përshtatshme për Ethereum që jep një rrjet kanarinash plotësisht të stimuluar.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro si dhe TradingView zbulojnë se pas goditjes me një ulje prej 234 dollarë më 19 tetor, çmimi i MOVR në fakt është rritur 75% në një nivel të lartë brenda ditës në 410 dollarë më 22 tetor, pasi sasia e tij tregtare 24-orëshe u rrit mbi 59 milion dollarë.

Tubimi i parë në çmimin e MOVR vjen pasi puna në të vërtetë ka zhvilluar bashkëpunime krejt të reja në të gjithë mjedisin e kriptomonedhës, që konsiston në një bashkëpunim me procedurën The Graph si dhe një asimilim me SushiSwap.

Related: ETF e lidhur me të ardhmen e Valkyrie Bitcoin fillon në Nasdaq, me kostot e aksioneve që bien 3% në orën e parë

OKEx lëshon një projekt të monedhës meme

OKB është shenja indigjene e shkëmbimit të kriptomonedhës me bazë në Maltë, OKEx, si dhe funksionon si shenjë energjie për mjedisin OKEx.

Informacion VORTECS from nga CryptoPumpNews Markets Pro filloi të identifikojë një pasqyrë të favorshme për OKB onOct 21, para rritjes aktuale të çmimit.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, rezultati VORTECS™ për OKB filloi të ngjitej drejt e në mjedisin miqësor më 21 tetor, si dhe arriti në 76, rreth 9 orë përpara se çmimi i tij të rritej 25% gjatë ditës në vijim.

Sipas zgjidhjes NewsQuakes from nga CryptoPumpNews Markets Pro, tubimi në OKB pasoi shkëmbimin e lejuar të basteve me një klikim për USD Coin (USDC) e cila siguron një kthim prej 20% si dhe nisjen e një projekti të monedhave meme ku klientët mund të përfundojnë për të pasur monedhat e tyre meme të preferuara shënuar në shkëmbim.

Kapaku i përgjithshëm i tregut të kriptovalutave aktualisht qëndron në 2.51 trilionë dollarë, si dhe çmimi i epërsisë së Bitcoin është 45.5%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju