Rrjeti Ankr, Stacks dhe Kadena mblidhen ndërsa shumica e altcoins ftohen

ANK, STX dhe KDA morën një kurs të ndryshëm sesa shumica e altcoins duke ngarkuar fitime dyshifrore gjatë 24 orëve të mëparshme.

Rrjeti Ankr, Stacks dhe Kadena mblidhen ndërsa shumica e altcoins ftohen

Edhe me koston e Bitcoin në buzë të një niveli krejt të ri të të gjitha kohërave, tregu i kriptomonedhës krijon një humor të një opinioni pozitiv nervor në tetor 18, ndërsa financierët presin për fillimin kryesor të fondit të parë të këmbimit me Bitcoin (BTC) (ETF) ) i cili është gati të fillojë tregtimin në tetor 19.

Ndërsa tregu pret fillimin historik të ETF, demat e BTC po luftojnë për të mbajtur shkallën prej $ 62,000 si ndihmë. Ndërkohë, një pjesë e vogël e altcoins publikuan tubime dyshifrore të hënën pasi investitorët potencialisht duan të përfitojnë nga përfitimet që ata ofrojnë kur kostoja e Bitcoin kombinohet.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se fituesit më të mëdhenj gjatë 24 orëve të mëparshme ishin Ankr Network (ANKR), Stacks (STX) dhe Kadena (KDA).

Shoqëruesit e Rrjetit Ankr me Mbretërit Sacramento

Ilaçi blockchain i Ankr Network është bërë për të përdorur fuqinë kompjuterike nga pajisjet dhe pajisjet e informacionit nga e gjithë bota për të ndihmuar fuqinë e komunitetit kripto ekologjik.

Informacion VORTECS from nga CryptoPumpNews Markets Pro filloi të identifikojë një pritje të favorshme për ANKR më 17 tetor, para rritjes së kostos aktuale.

Rezultati VORTECS unique, unik për CryptoPumpNews, është një kontrast matematikor i problemeve historike dhe ekzistuese të tregut që burojnë nga një përzierje e faktorëve të informacionit të përbërë nga pamja e tregut, sasia e tregtimit, aktivitetet e kostos aktuale dhe detyra e Twitter.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për ANKR filloi të zbulonte Tetor 17 dhe arriti një nivel të lartë prej 70 rreth 4 orë para se kostoja të rritet 46% ditën tjetër.

Kostoja e hyrjes për ANKR vjen duke iu përmbajtur sponsorizimit shumëvjeçar të punës, kujdesuni për Sacramento Kings të Shoqatës Kombëtare të Basketbollit (NBA)

Lexo artikullin:  Djegia e Tokenit Ethereum: A ka një afat kohor për të parë ndikimin e tij në çmim?

Përmbledh përparime drejt futjes së marrëveshjeve të zgjuara për Bitcoin

Stacks është një ilaç blockchain një shtresë i përqendruar në sjelljen e marrëveshjeve të zgjuara dhe aplikacioneve të decentralizuara në rrjetin Bitcoin.

Informacion VORTECS from nga CryptoPumpNews Markets Pro filloi të identifikojë një pritje të favorshme për STX onOct 11, para rritjes së kostos aktuale.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për STX filloi të zbulojë 11 tetor dhe arriti në një nivel të lartë prej 88, rreth 5 orë para se kostoja të fillonte të rritet me 55% gjatë javës në vijim.

Rritja e prestigjit për STX vjen pasi nisja e mundshme e shumë ETF -ve të BTC -së në të vërtetë ka kënaqur zonën më të gjerë të investimeve financiare në lidhje me mundësinë e kapaciteteve të zgjuara të marrëveshjes në rrjetin Bitcoin.

Related: Grayscale verifikon strategjitë e Bitcoin ETF dhe përfshin ekspozimin e drejtpërdrejtë ndaj Zcash, Stellar Lumens dhe Horizen ndaj varet nga

Kadena përfshin kapacitetet NFT

Kostoja Kadena gjithashtu mori një kthesë të favorshme gjatë 24 orëve të fundit.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se pas goditjes me një ulje prej 2.14 dollarë më 16 tetor, kostoja e KDA-së në të vërtetë është rritur 30% në një vlerë ditore në 2.79 dollarë më 18 tetor, pasi sasia e saj tregtare 24-orëshe u rrit 313% në 9.4 milion dollarë.

Rritja e energjisë për KDA vjen duke iu përmbajtur bashkëpunimit të procedurës me Immutable Records, i cili sigurisht do të sjellë një treg të ndërtuar plotësisht NFT në komunitetin ekologjik Kadena.

Kapaku total i tregut të kriptomonedhës aktualisht qëndron në 2.462 trilionë dollarë dhe çmimi i rëndësishëm i Bitcoin është 47.2%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju