Monedhë Binance: Një bast shumë më i sigurt do të ishte sigurisht të bësh këtë veprim

Ashtu si shumica e altcoins atje, Binance Coin ishte duke parë një kohëzgjatje të ngecjes në grafe. Vlera e tij u lëkund midis 296-310 dollarë gjatë dy ditëve të mëparshme, me as dema dhe as ari nuk mund të këmbëngulte për një rëndësi të madhe. Në momentin e krijimit, BNB u tregtua me 300 $, rënie me 1.1% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4-orësh i monedhës Binance

Pasi preku një shumë të lartë prej $ 340 në fillim të korrikut, vlera e Binance Coin u ul në mënyrë progresive brenda kufijve të një kanali poshtë. Në fund të fundit, Arinjtë kontrolluan vlerën e mbështetjes prej $ 290, megjithatë një prishje qëndroi e paqartë - një rritje që solli një tubim praktikisht prej 13% në drejtim të linjës kryesore të modelit. Që prej bërjes së këtij veprimi, BNB aktualisht ka tregtuar kryesisht në mes të pikës së modelit të saj dhe gjithashtu ka qëndruar në një gjendje stabiliteti.

arsyetim

Linjat e indeksit të lëvizjes drejtuese -DI dhe gjithashtu + DI mbetën në afërsi, gjë që zbuloi mungesën e një mode të qartë atje. Për më tepër, ADX u shfaq në 11 vjeç, i cili tërhoqi mundësitë e një kostoje të madhe gjatë seancave të ardhshme. Linjat e Zhvendosjes së Shpejtë dhe gjithashtu të Sinjalit të MACD ishin gjithashtu të lidhura, dhe gjithashtu diagrami i byrekëve mbante në mend energjinë e dobët atje.

Ndërkohë, Indeksi i Forcës relative është zhvendosur në mes të zonës bearish-neutrale prej 40-50- një kërkim për këtë zbuloi mungesën e stresit të vazhdueshëm të blerjes. Duke marrë parasysh dukshmërinë e një mode të dobët, BNB mund të rifillojë aktivitetin e saj anash derisa të shfaqet një modë më e fuqishme në tregun më gjithëpërfshirës. 20-SMA (e kuqe) ishte e dobët dhe gjithashtu mund të ndalojë çdo lloj avantazhi të përkohshëm, ndërsa një markë ndihme prej 298 $ mund të përbëhet nga humbje përbrenda.

Ndërkohë, shikuesit e tregut duhet të kenë parasysh një të ngushtë të shënuar më poshtë, varietetin 290-280 $. Diapazoni i dukshëm zbuloi një mungesë të gradave të ndihmës së fortë të renditura poshtë kësaj zone dhe gjithashtu një prishje mund të shkaktojë tërheqje të mprehta atje. Anasjelltas, veprimet e favorshme ka të ngjarë të ketë pasur një rezistencë të qëndrueshme prej $ 315, e cila përveç kësaj shoqëroi faktorin e kontrollit të Diapazonit të dukshëm.

Lexo artikullin:  Analiza e Çmimeve të BTC: A po shkon përfundimisht Bitcoin (BTC) në Breakout? Video dhe tabelë e drejtpërdrejtë

përfundim

Shenjat e BNB ndaluan së punuari për të përcaktuar një modë të qartë dhe gjithashtu normat mund të tregtojnë anash dhe gjithashtu midis 298-305 $ gjatë seancave të ardhshme. Vendosja e shenjave të favorshme lindin në tregun e altcoin, vendndodhja e mëposhtme e BNB ka të ngjarë të jetë në tavanin e saj me kosto 315 $, megjithatë, mundësitë e një prishjeje nuk mund të injorohen.

çdo lloj i shitjes në treg mund të jetë aktualisht me rrezik të lartë dhe gjithashtu një bast shumë më i sigurt do të ishte sigurisht të prisni BNB për të arritur një markë rezistence / mbështetje shumë më të rëndësishme para se të hapni një vendosje të gjatë ose të shkurtër. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju