Çështja e nyjeve të rrjetit Bitcoin përcakton maksimumin e ri të të gjitha kohërave

Çështja e nyjeve të Bitcoin në të vërtetë ka arritur një pikë kthese më të lartë për të gjitha kohërat me praktikisht gjysmën e nyjeve që operojnë nëTor

Numërimi i nyjeve të rrjetit Bitcoin përcakton lartësinë e re në të gjitha kohërat

Shumëllojshmëria e nyjeve të arritshme të rrjetit Bitcoin në të vërtetë ka kaluar shifrën 13,000 për herë të parë. Siç është raportuar më parë nga CryptoPumpLajmet, niveli më i lartë i mëparshëm i të gjitha kohërave ishte 11,613 i arritur në janar.

Sipas informacionit nga paneli i kontrollit të statistikave të rrjetit BitcoinBitnodes io, kjo pikë kthese u kthye përsëri në 5 korrik kur shumëllojshmëria e nyjeve të arritshme arriti në 13,374. Që nga momenti i kompozimit, informacioni i Bitnodes vendos çështjen e nyjes aktuale të rrjetit në lidhje me 12,835,

Coin.Dance, një tjetër faqe interneti monitoruese gjithashtu ka rëndësinë e nyjes Bitcoin (BTC) në një rekord të ri të të gjitha kohërave prej 12,825. Nyjet që përdorin programin e softuerit Bitcoin Core përbëjnë 98.77% të numrit me vazhdimin e shpërndarjes në aplikacione shumë më pak të shquara si Bitcore, si dhe Bitcoin Knots.

Bitcoin Core 0.21.1 u lansua përsëri në maj me një kod aktivizimi Taproot si dhe praktikisht në 5,000 nyje (sipas Coin.Dance), aktualisht është një nga përdorimet më të përdorura të variacionit të programit softuer midis entiteteve që ekzekutojnë nyje të arritshme . Shifrat nga Bitnodes vendosën numrin në 5,125, ose 40% të çështjes së përgjithshme të nyjes së rrjetit.

Informacioni i Bitnodes gjithashtu zbulon se pothuajse gjysma e çështjes së nyjes së rrjetit po operonTor Kthehu në janar, vetëm sa i përket një të katërtës së të gjitha nyjeve të arritshme po operonin në rrjetin e fshehtë. sepse adresat IP të nyjeve lidhëse janë të ngatërruara.

Sipas informacionit të Bitnodes, çështja e nyjes së rrjetit në të vërtetë është rritur me 2,739 nyje në vitin 2014 duke rritur vlerat e decentralizimit të Bitcoin.

Zhvillimi në materien e nyjes së rrjetit është gjithashtu i krahasueshëm me rritjen që po ndodh aktualisht në mjedisin e Rrjetit të Rrufesë ku aftësia në të vërtetë është rritur mbi 70% në shumë më pak se 6 muaj.

Lexo artikullin:  BNB rrëzohet në zonën kryesore të mbështetjes, çfarë ka tjetër?

Më herët në korrik, aftësia e Rrjetit të Rrufesë publike kaloi 1,800 BTC pasi përfshiu 100 BTC në shumë më pak se një javë. Të dhënat nga gjurmuesi i statistikave të Rrjetit të Rrufesë Bitcoin Visuals vendos shumëllojshmërinë e nyjeve LN mbi 12,800, e cila është gjithashtu një vlerë e lartë e të gjitha kohërave.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju