BNB rrëzohet në zonën kryesore të mbështetjes, çfarë ka tjetër?

  • BNB bie -20% javën e fundit
  • Çmimi mbahet nga mbështetja kryesore prej $ 257
  • 250 MA ka vazhduar të mbajë çmimin poshtë

Monedha Binance ka ndjekur pjesën më të madhe të tregut të kriptove në dy muajt e fundit. Ndërsa Bitcoin theu zonën e saj kryesore të mbështetjes prej $ 30,000, BNB ka rënë gati 70 $ në qirinjën e saj të ulët në qershor. BNB ka shumë dobi brenda platformës Binance por fatkeqësisht ka rënë viktimë e tendencave të përgjithshme të tregut. Duke marrë parasysh drejtimin shpërthyes që BNB kishte përjetuar gjatë vitit të kaluar, ky lloj korrigjimi është shumë i nevojshëm për të vazhduar rritjen. 

Çmimi i BNB ishte kthyer në bearish afatshkurtër në fillim të korrikut dhe që nga ajo kohë ai ka përjetuar një rënie gati -25%. Në kohën e shkrimit, BNB ulet në zonën e saj kryesore të rezistencës prej $ 248 - $ 257. Nëse demat nuk arrijnë ta mbajnë këtë zonë, BNB ka të ngjarë të bjerë fort. Mbështetjet e radhës për tokën e BNB me $ 240, $ 228 & $ 215. Së bashku me mbështetjen prej 228 $ qëndron tendenca e saj afatgjatë e cila ka të ngjarë të sigurojë një kërcim të fortë nëse çmimi arrin atë.

Analiza e Çmimit të Monedhës Binance: BNB / USDT Grafik 4 orë

Tabela e drejtpërdrejtë

Që BNB të thyejë trendin e saj rënës, ajo duhet të tregojë një forcë të madhe në zonën aktuale të mbështetjes. Demat duhet ta shtyjnë BNB-në përpara rezistencës së saj kryesore prej $ 269 së bashku me rezistencat e gjetura në $ 280 & $ 291. Nëse kjo ndodh, BNB atëherë do të jetë i lirë nga trendi i saj rënës dhe do të duhet të luftojë me 250MA. Ky MA ka mbajtur BNB poshtë për më shumë se 2 muaj dhe vazhdon të veprojë si një zonë kryesore e refuzimit.

Ndërsa shikojmë RSI mund të shohim se forca sapo preku në rajonin e tepërt të shitur. Kjo tregon se presioni i shitjes është në nivelin më të lartë dhe forca duhet të kalojë mbi trendin e saj kryesor për të konfirmuar që një trend në rritje është në vend. Ne mund të shohim një histori të ngjashme me RSI Stochastic pasi një linjë prirjeje e ka mbajtur forcën nga ngritja në vlera më të larta. 

Nivelet brenda ditës BNB 

  • Shkalla e vendndodhjes: 264 dollarë
  • Trendi: Bearish
  • Paqëndrueshmëria: E lartë
  • Mbështetje: 257 dollarë
  • Rezistenca: $ 269
Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju