Tregtarët e blerjes së poshtme dhe funksionet e reja të qeverisjes mbështesin tubimin e KeeperDAO me 118%

Karakteristikat e reja të qeverisjes, një thesar i qëndrueshëm dhe rritja e detyrave të lagjeve militarizuan një shpërthim solid të favorshëm në normën ROOK që ka bërë që tregtarët të vendosin një objektiv në 345 dollarë.

Tregtarët e blerjes së poshtme dhe funksionet e reja të qeverisjes mbështesin tubimin e KeeperDAO me 118%

Bota me përparim të shpejtë të parave të decentralizuara (DeFi) në fakt i ka sjellë një shkallë të re energjie dhe vlere komunitetit ekologjik të kriptomonedhës në vitin 2021, por në të njëjtën mënyrë u ka dhënë yjeve të këqij me sipërmarrje të panumërta për të nxjerrë të ardhura dhe simbole larg financuesve të pafajshëm.

Në dy ditët e mëparshme, KeeperDAO, një metodë DeFi që lejon individët të tregtojnë, marrin dhe rrezikojnë zotërime me mbrojtje nga robotët me vlerë të nxjerrë (MEV) që blejnë paraprakisht, në të vërtetë ka mbledhur 118%.

Të dhënat nga TradingView zbulojnë se për shkak se tregtimi me një ulje prej 124.70 dollarë më 12 tetor, norma e ROOK është mbledhur në të vërtetë 118% në një nivel të lartë ditor në 298 dollarë pasi sasia e saj tregtare 24-orëshe u rrit nga afërsisht 7 milion dollarë në 24 milion dollarë.

Tre faktorë për rritjen e normës së ROOK konsistojnë në shfaqjen e veçorive të qeverisjes në lagje, një rritje të vlerës së përgjithshme të siguruar për metodën dhe mundësinë e një sistemi të ri të riblerjes simbolike që mund të ndihmojë në zvogëlimin e furnizimit të rrjedhshëm të ROOK.

Qeverisja paraqet tubimin aktual

Karakteristikat e qeverisjes në fakt janë zgjeruar në prestigj në të gjithë komunitetin ekologjik të kriptomonedhës gradualisht, pasi kontrolli i lagjes shihet si ndër tiparet kryesore të një rrjeti absolutisht të decentralizuar që nuk është nën kontrollin e një ekipi apo entiteti të vogël.

Si komponent i zhvillimit të tij që të bëhet një metodë plotësisht funksionale DeFi, KeeperDAO prezantoi kornizën e re të votimit të qeverisjes më 4 tetor me fillimin e 2 propozimeve të rinovimit të KeeperDAO (KIP) të cilat zhvilluan stilin bazë për kompozimin e KIP dhe zgjodhën ekipin fillestar të Sophons të lagjes, që ndihmojnë në shtimin në drejtim të zhvillimit të lagjes.

Të dyja thesaret e ROOK -ut në tetor siguruan një rritje të përgjithshme

Lexo artikullin:  A po planifikon Tencenti Gjigant Teknik Kinez të hyjë së shpejti në Tregun NFT?

Faktori për rritjen e energjisë së ROOK është zgjerimi i thesarit të metodës, i cili është aktualisht dhe pranë niveleve më të larta të tij të të gjitha kohërave, i zhvilluar në të gjithë tregun e përfunduar në

Një tjetër kthim në informacionin nga maji, vlera e përgjithshme e thesarit të KeeperDAO aktualisht qëndron në 122.2 milion dollarë, ndërsa vlera e përgjithshme e pasurive të siguruara në këtë metodë aktualisht është 390 milion dollarë.

Sipas: Dune Analytics për ta bërë DeFi më pak të komplikuar për fillestarët, e përshkruar

Lidhja u bë e ulët Si u shfaq lagja

Faktori i investitorëve për qëndrueshmërinë e strukturës së ROOK janë fletët e votimit të përsëritura dhe të përqendruara në minimizimin e furnizimit të ROOK, duke zvogëluar

Një tjetër ezauron rritjen e financimit të qeverisjes së sipërmarrësve me përfundimin e 2021. prapa gm qytetarëve.dhe KD

ROOK nga tregu i lirë Ninja i shkrin ato. mbrapa çmimit aktual, kjo sigurisht do të barazohet me simbolet ROOK me vlerë 800,000 dollarë që shkrihen çdo muaj, gjë që sigurisht do të ndihmonte në zvogëlimin e furnizimit që rrjedh dhe në teori të rrisë normën e vazhdimit të simboleve.

Në KPI-3 sugjeron financim të shtuar për faktorët privatë që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e KeeperDAO.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju