Analiza e Çmimeve të BTC: A po shkon përfundimisht Bitcoin (BTC) në Breakout? Video dhe tabelë e drejtpërdrejtë

  • Çmimi i BTC ka qenë mjaft i sheshtë dy javët e fundit pasi paqëndrueshmëria është ulur në nivelet e ulëta mujore
  • BTC Price ka formuar një model pykë në rënie 2 muaj
  • 50 MA ka vepruar si rezistencë për gati 3 muaj

Përmbledhje e Çmimit të Bitcoin (BTC) [Video]

Veprimi i çmimit të Bitcoin (BTC) ka qenë super i sheshtë 2 muajt e fundit që nga rënia e -50%. Demat dhe arinjtë kanë kontrolluar në mënyrë të barabartë veprimin e çmimeve që ka çuar në një konsolidim të madh anash. Kjo ka bërë që shumë investitorë dhe tregtarë të humbin interesin pasi ky nuk është një veprim i mirë i çmimeve për tregti pasi mungon një drejtim i qartë. Një model çmimesh i zbuluar rishtas mund të japë një aluzion për sa kohë BTC do të ketë mungesë trendi.

Abonohuni në CoinGape TV për më shumë thyerje të lajmeve kripto dhe analiza të çmimeve. 

E shfaqur në të gjelbër, një pykë në rënie është formuar qartë pas shumë javësh kërcimi para dhe prapa. Ky model është përgjithësisht i fortë, por gjithmonë ka shansin të prishet në dobësi. Një ndërprerje e qartë dhe mundësisht një riprovim i kësaj tendence ka të ngjarë të bëjë që çmimi të ndiqet në atë drejtim. Në kohën e shkrimit, çmimi i BTC është ulur brenda zonës së tij kryesore të mbështetjes prej 31,000 - 32,200 $.

Një pushim nën këtë zonë ka të ngjarë të shkaktojë një kaskadë të shitjes e cila do të thyente në mënyrë të paarsyeshme modelin e pykës në rënie. Në këtë rast, mbështetja do të gjendet në 30,000 $, 28,800 $ & 26,900 $.

Analiza e Çmimit Bitcoin: Grafik 1 Drejtor BTC / USDT

Tabela e drejtpërdrejtë

Që të fillojë një prirje bullish, çmimi i BTC duhet të tërhiqet nga rezistenca e tij kryesore prej 33,500 $ dhe të mbajë më lart. Nëse kjo ndodh, do të ishte një thyerje e konfirmuar lart e modelit të pykës në rënie e cila ka të ngjarë të fillojë një prirje afatshkurtër të demit. Në këtë rast, demat duhet të trajtojnë MA 50 Day (vjollcë) e cila ka ulur çmimin që nga rajoni 50,000 $. 

Lexo artikullin:  A duhet të shqetësohen minatorët e Ethereum për EIP-3554

Ndërsa shikojmë RSI, mund të shohim se ai ka qenë mjaft i sheshtë, i ngujuar midis vlerës 30 dhe 50. Ky ka krijuar një trekëndësh si formacioni i cili tregon një ndarje që do të bëhet brenda një jave.

RSI Stokastike ka qëndruar në territorin e shitur për gati 4 ditë. Në kohën e shkrimit, ajo po tregon një kurbë lart e cila duket e përgatitur për një thyerje të fortë të kokës. Një pushim mbi vlerën 20 ka të ngjarë të fillojë një prirje afatshkurtër bullish.

Nivelet brenda ditës të çmimit BTC 

  • Shkalla e vendndodhjes: 31,750 dollarë
  • Trendi: Bearish
  • Luhatshmëria: E ulët
  • Mbështetje: 31,000 dollarë
  • Rezistenca: $ 32,200
Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju