Demat luftojnë për të mbajtur çmimin e Ethereum mbi 4K dollarë përpara skadimit të opsioneve të së premtes prej 435 milion dollarë

Çmimi i ETH nuk arriti të pushtojë lartësinë e tij të mëparshme të të gjitha kohërave, por nën-produktet sinjalizojnë informacionin se demat me siguri do të përpiqen të bëjnë çmos për të mbajtur çmimin mbi 4,000 dollarë për të përkohshmen.

Demat luftojnë për të mbajtur çmimin e Ethereum mbi 4K dollarë përpara skadimit të opsioneve të së premtes prej 435 milion dollarë

Ether (ETH) u ngacmua me 4,380 dollarët më të larta të të gjitha kohërave më 21 tetor, por nuk e shkeli atë me disa dollarë. Disa ekspertë, të përbërë nga eksperti i pavarur i tregut Scott Melker, mendojnë se autorizimi i një fondi të tregtuar në këmbim (ETF) është veprimi racional i mëposhtëm për letrat me vlerë të SHBA-së si dhe Komisionin e Shkëmbimit (SEC).

Sido që të jenë të zhgënjyer demat e Etherit, ata ka shumë të ngjarë të grumbullojnë 78 milionë dollarë të ardhura në afatin e skadimit të zgjedhjeve të 22 tetorit. Arinjtë u befasuan me sa duket pasi Eteri mblodhi një fitim prej 35% çdo muaj.

Besimi i investitorëve u ndikua gjithashtu në mënyrë të favorshme nga fondi i planit të pensioneve për zjarrfikësit në Hjuston, i cili zbuloi një shtesë prej 25 milionë dollarësh në Bitcoin (BTC) si dhe Ether.

Rënia e vazhdueshme e furnizimit të lëngjeve të Eterit është gjithashtu një aspekt thelbësor pas rritjes aktuale. Sipas informacionit të Glassnode, ekuilibri i Eterit në shkëmbime u reduktua për 2 vjet.

Të kesh më pak monedha të transferuara në shkëmbime, veçanërisht për Etherin, mund të tregojë se kapitalistët po zhvendosen në financimin e decentralizuar (DeFi) në kërkim të kthimeve shumë më të mira. Megjithëse nuk mbron nga askush nga marketingu, ky mocion prodhon motivime për mbajtjen e qëndrueshme, prandaj a rrezikon ETH 2.0 të përfundojë si një vlerësues.

Arinjtë u tronditën pasi Etheri dëmtoi 4,000 dollarë

Eteri ishte tregtuar nën 3,000 dollarë thjesht 3 javë më parë, si dhe kjo pjesërisht përshkruan pse arinjtë vendosën 89% të bankës së tyre në tregtimin e Eterit në 4,000 dollarë ose u ulën më 22 tetor.

Lexo artikullin:  Ethereum, Chainlink, Ethereum Analiza e çmimeve klasike: 18 korrik

Shuma e skadimit të së Premtes për normën e hapur të interesit përfaqësohet nga 230 milion dollarë opsione të telefonatave (blerje) të grumbulluara kundrejt opsioneve të 195 milion dollarëve të vendeve (shitje), një përparësi prej 27% për mjetet neutrale në favor. Megjithatë, kjo pamje gjeneraliste kërkon informacion shtesë, në varësi të çmimit të skadencës.

Statistikat e tanishme të shkurtra janë mashtruese pasi grumbullimi aktual i Eterit ka të ngjarë të eliminojë shumicën e bastoreve të tyre të prirur. Për shembull, nëse çmimi i Etherit vazhdon të jetë mbi 4,000 dollarë në orën 8:00 të mëngjesit UTC të Premten, vetëm 22 milionë dollarë nga opsionet e vendosjes (shitjes) sigurisht që do të jenë të disponueshme.

Arinjtë kërkojnë më pak se 4,000 dollarë për të ekuilibruar kufijtë

Çdo çmim skadimi mbi 4,000 dollarë preferon demat, megjithëse shumica e dëmeve ndodhin mbi 4,200 dollarë pasi të ardhurat e tyre nga interneti rriten në 136 milionë dollarë.

Më poshtë janë 4 rrethanat më të mundshme duke marrë parasysh shkallët aktuale të çmimeve. Informacioni demonstron se sa marrëveshje të shumta sigurisht që do të jenë të disponueshme në Tetor 22 për të dy demat (thirrje telefonike) si dhe mjetet e ariut (të vënë).

  • Midis 3,600 dollarë dhe 4,000 dollarë: 15,640 telefonata kundrejt 14,340 vendeve. Rezultati i internetit është neutral.
  • Midis 4,000 dollarë dhe 4,200 dollarë: 25,000 telefonata kundrejt 5,440 vendeve. Rezultati i internetit preferon demat me 78 milionë dollarë.
  • Midis 4,200 dollarë dhe 4,400 dollarë: 34,180 telefonata kundrejt 1,890 vendeve. Të ardhurat e Bulls rriten në 136 milionë dollarë.
  • Mbi 4,400 dollarë: 44,230 telefonata kundrejt 60 vendeve. Demat kontrollojnë plotësisht duke përfituar 186 milionë dollarë.

Siç u zbulua më lart, pabarazia që preferon secilën palë qëndron për përfitimin e ardhshëm akademik nga skadimi.

Ky citat i parafinuar mendon për opsionet e telefonatave (blerjeve) të përdorura në qasje të favorshme, si dhe opsionet e vendosjes (shitjes) veçanërisht në profesionet neutrale ndaj aksioneve. Sidoqoftë, një investitor mund të ketë ofruar një zgjedhje të vendosur, duke marrë në mënyrë efikase një ekspozim të favorshëm të drejtpërdrejtë ndaj Eterit mbi një çmim të caktuar Fatkeqësisht, nuk ka asnjë metodë të thjeshtë për të cituar këtë rezultat.

Lexo artikullin:  Bitcoin, Analiza e Çmimeve Polkadot: 21 Shtator 2021

4,000 dollarë ka shumë të ngjarë të mbahen, të paktën deri në skadimin e së Premtes

Arinjtë kërkojnë një rregullim 3% nga çmimi aktual 4,100 dollarë për të parandaluar një humbje prej 78 milion dollarësh. Edhe pse mund të mos duket shumë në fillim, investitorët gjithashtu duhet të përfaqësojnë rrjedhën aktuale të favorshme të lajmeve, si dhe metrikat në zinxhir.

Me shumë më pak se 10 orë përpara skadimit të 22 Tetorit, demët ka shumë të ngjarë të ruajnë një fitore duke ruajtur Eterin mbi 4,000 dollarë. Sa për arinjtë, përqendrimi në skadimin e rregullt mujor prej 1.1 miliardë dollarësh më 29 tetor duket të jetë një nga kurset më racionale.

Pamjet si dhe këndvështrimet e zbuluara pikërisht këtu janë vetëm ato të shkrimtarit si dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar si dhe zhvendosja e tregtisë përfshin kërcënim. Ju duhet të bëni studimin tuaj kur vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju