Qyteti kanadez planifikon të furnizojë ngrohjen e banorëve duke përdorur minierat Bitcoin

Fuqia e rikuperuar sigurisht që do të përdoret për të ngrohur 100 struktura shtëpiake dhe industriale në Vancouver të Veriut, me një popullsi prej rreth 155,000.

Qyteti kanadez planifikon të furnizojë ngrohjen e banorëve duke përdorur minierat Bitcoin

MintGreen, një minator kriptovalutash me bazë kanadeze, sigurisht që do të jetë partnere me Korporatën Lonsdale Energy për të furnizuar me ngrohje pronarët e shtëpive të Vankouverit të Veriut në British Columbia duke filluar në vitin 2022.

Në deklaratën e AnOct 14, MintGreen pohoi "kaldaja elektronike të ngrohjes qendrore" - të cilat ajo deklaron se mund të rikuperojë më shumë se 96% të energjisë elektrike të përdorur për minierat e Bitcoin (BTC) - sigurisht që do të mbrojë kundër 20,000 statistikave shumë gazra serrë për megavat nga marrja në mjedis gjatë konfigurimit të tij me Vankouverin e Veriut Fuqia e rikuperuar sigurisht që do të përdoret për të ngrohur 100 struktura shtëpiake dhe industriale në qytetin kanadez me një popullsi prej rreth 155,000.

Colin Sullivan, CEO i MintGreen, pohoi se bashkëpunimi kishte për qëllim të merrej me shqetësimet që lidhen me modifikimin e mjedisit. Sipas një rekordi të Dhjetorit 2020 nga Aleanca Globale për Ndërtesa dhe Ndërtim, procedurat e ndërtimit, si dhe ndërtimi dhe ndërtimi i tyre përbënin rreth 38% të shkarkimeve të CO2 në vendet metropolitane.

Related: Kompania e ripërdorimit të nxehtësisë së minierës Bitcoin MintGreen mbyll farën e udhëhequr nga CoinShares

Konsumatorët Crypto që luftojnë të ftohtin gjatë gjithë dimrit në fakt shpesh janë shndërruar në ingranazhe minierash si opsion për të furnizuar ngrohjen MintGreen aktualisht ka partneritet me qendrën e kripës së detit në Vancouver Island dhe gjithashtu biznesin kanadez të burbonit Shelter Point Distillery për të likuiduar mbeturinat e tij të nxehtësisë të prodhuara nga minierat e BTC për të fuqizuar komponentët e procedurave të tyre.

MintGreen pohoi se planifikon të fillojë përpjekjet në 2022, ka të ngjarë para fillimit të dimrit të rëndë në Kanada. Niveli më i përballueshëm i temperaturës i regjistruar me video për Vancouverin e Veriut është rreth -20 ° C.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju