Cardano: Nëse jeni një tregtar me rrezik të lartë, ky hap është për ju

Përgjegjësia: Gjetjet e analizës së mëposhtme janë mendimet e vetme të shkrimtarit dhe nuk duhet të merren si këshilla për investime

Që nga shitja e kriptave të 19 majit, Cardano kryesisht ka lëvizur së bashku me monedhën mbretërore. Kjo u mbështet nga fakti që koeficienti i tij i korrelacionit me Bitcoin është rritur në mënyrë të vazhdueshme nga 0.64 në 0.80 për vetëm dy muaj. Kjo metrikë mund të veprojë si një shpatë me dy presa herë pas here dhe për fat të keq për ADA, çmimi i saj ka qenë në fund të fundit për shkak të një tregu më të gjerë bearish.

Çmimi i ADA-së, në kohën e shtypit, ishte gati 60% zbritje nga 16 maji i saj ATH, me tregtinë e altcoin në 1.04 $, rënie me 10% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafiku 4-orësh i kardanos 

Aktiviteti në rritje i rrjetit të ADA-së dhe azhurnimet e rreshtuara mbështesin një tregim bullish në planin afatgjatë, por lëvizja e tij afatshkurtër mbetet në pikëpyetje. Një ndarje e kanalit zbritës ndodhi pas 16 ditësh pas formimit të modelit. Destinacioni i ardhshëm i ADA-së dukej të ishte niveli i ulët i saj i 22 qershorit prej 0.998 $ - 0.978 $ - Një rajon që u këput gjatë rënies së tij fillestare në maj dhe më vonë gjatë fundit të qershorit.

Gjatë seancave të ardhshme, ADA mund të frenojë humbjet e saj brenda kësaj zone përpara se blerësit të kthehen në treg.

arsyetim

Indeksi i Forcës relative ishte duke tregtuar në zonën e shitjes së tepërt - Një zonë që zakonisht shkakton një ndryshim të çmimit. Meqenëse struktura e përgjithshme e tregut ishte akoma e dobët, ndryshimi i parashikuar mund të pritet të jetë i përkohshëm në krahasim me një ndryshim të trendit. Kjo u konfirmua nga Indeksi i Lëvizjes Drejtuese -DI i cili fitoi distancë në + DI dhe tregoi një prirje në rritje bearish.

ADX arriti në 38, një shifër që do të thoshte se tregu ishte fort i drejtuar dhe shanset për një rënie të zgjatur ishin të mëdha. Sipas vëllimit On Balance, ADA ishte dëshmitare e një periudhe të rritjes së lehtë midis 9 dhe 12 korrikut por që atëherë, presioni i shitjes ka diktuar lëvizjen e tregut.

Lexo artikullin:  Analiza e çmimeve 10/20: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

përfundim  

Treguesit e ADA-së paraqitën shanse për një rënie të zgjatur drejt zonës mbrojtëse 0.998 $ - 0.978 $. Sidoqoftë, demat e tregut mund të shikojnë për të prishur humbjet e ardhshme brenda kësaj zone - Një zhvillim që mund të çojë edhe në një tubim të vogël gjatë 24 orëve të ardhshme.

Tregtarët mund të zgjedhin ADA të gjatë sapo të afrohet në këtë zonë mbështetëse dhe të dalin nga pozicionet e tyre me $ 1.086 - Një hyrje që do të nënvizonte fitimet prej 9% -10%. Sidoqoftë, një rënie e zgjatur dukej e mundur dhe ADA e malluar duhet të bëhet vetëm nga tregtarët me oreks me rrezik të lartë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju