Lidhja zinxhir: Metrikat brenda zinxhirit tregojnë se mund të ketë hapësirë ​​për këtë

Java e kaluar ishte e vështirë për Chainlink, me koston e altcoin duke nënshkruar një vjeshtë praktikisht 22%. Në kohën e shtypit, LINK u vlerësua me 15.27 $, pasi kishte rënë me 5.97% në 24 orë. Mes gjithë këtyre indikacioneve bearish që tërheqin zotërimin drejt zonës së shitur, një rreze shprese shkëlqeu në llojin e mbështetjes së Mark Kubanit për aplikimin e bazuar në Ethereum dClimate, një sistem që varet shumë nga kapacitetet e rrjetit orakullor të Chainlink.

Një vështrim më i afërt i grafikut të përditshëm të Chainlink, sidoqoftë, nënvizoi se sa herë që posedimi ka ardhur në të vërtetë nën zonën e tepërt të shitur (si në kohën e shtypit), stresi i blerjes në të vërtetë është afruar, si dhe ka shtypur koston e alt në veri. Por, a do të qëndrojë e vërtetë edhe në këtë moment?

Tani, përkundër faktit se informacioni i përmendur më parë mbështeti një zhurmë të favorshme në lidhje me rrjetin, nuk mund të eklipsonte të vërtetën që Chainlink regjistroi një vjeshtë të lartë në adresat e saj energjike. Statistikat ishin deri në 3897 në 13 Korrik, një numër i cili ishte më i përballueshmi sepse Tetor 2020. Tani, një ngritje në kohën e shtypit kishte shtypur në të vërtetë të njëjtën gjë në 4663, megjithatë ishte akoma ndër gradat më të përballueshme këtë vit.

Ekuilibri i këmbimit i Chainlink ishte ende një statistikë shtesë e paqartë që zbuloi se ekuilibrat e këmbimit të varur në sistemet e tregtisë mbetën të zvogëloheshin. Ndërsa mund të rekomandojë që financuesit të ndërtohen, në vend që të ofrojë në shkëmbime, ai përsëri ndezi disa sinjale mjaft bearish për altcoin.

Një vlerësim i mëparshëm në të vërtetë kishte theksuar se kthesa e 22 qershorit në uljen prej 15 $ duket se ishte vendndodhja vijuese e LINK gjatë gjithë javës së ardhshme.

Këtu, mund të mbahet në mend se ndërsa furnizimi i mbajtur nga adresat kryesore të këmbimit pa një humbje, altcoin ende mbante veten mbi gradat e saj maj-qershor. Po kështu, përqindja e furnizimit të përgjithshëm të stabile coins të mbajtura nga balenat me më shumë se 5 milion USD gjithashtu pa një ngritje, një kërkim për nxjerrjen në pah të disa ndërtimeve të vogla për lartësinë.

Lexo artikullin:  Ky komb i Azisë Jugore dëshiron të heqë dorë nga varësia e dollarit amerikan me CBDC -në e tij?

Burimi: Sanbase

Në përgjithësi, besimi bazë për LINK duket shumë bearish. Megjithatë, një zbutje si dhe motivimi i stimuluar nga rritjet në qendër të ekosistemit mund të sjellë një kosto afatshkurtër afatmesme pumpMe Mbështetja Mark Cuban dClimate mund të veprojë në mbështetje të Chainlink pasi aplikacioni varet shumë nga kapacitetet e rrjetit oracle të Chainlink për të furnizuar sasi të mëdha informacioni deri në minutë mbi sistemet e mjedisit. Kjo mund të ndikojë në koston e alt në të ardhmen. Duke u thënë, kjo është shumë nga një siguri sot.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju