Diem u thotë senatorëve në rrugën luftarake mbi Novi: Ne nuk jemi në të vërtetë Facebook

Në reagim ndaj një letre nga SHBA-ja që i bënte thirrje Facebook-ut të ndalonte detyrat e tij stablecoin dhe gjithashtu kriptobuxhetin, Diem përmendi se "nuk është Facebook Ne jemi një kompani e pavarur".

Diem u thotë senatorëve në rrugën luftarake mbi Novi: Ne nuk jemi në të vërtetë Facebook

Puna e Stablecoin Diem në fakt është distancuar nga Facebook -u i saj në reagim ndaj senatorëve demokratë që kërkojnë ndërprerjen e shpejtë të buxhetit të kriptove Novi të kompanisë.

Diem gjithashtu pohoi se autoritetet rregullatore të të moshuarve në fakt e kishin quajtur atë "punën e stablecoin më të dizajnuar që qeveria federale e SHBA kishte parë në të vërtetë".

Në letrën e datës 19 tetor dërguar drejtorit ekzekutiv të Facebook, Mark Zuckerberg, senatorët e përbërë nga kritikja e filmave kripto, Elizabeth Warren, artikuluan "rezistencën e tyre më të mirë ndaj nismës së rivendosur të Facebook për të lëshuar një kriptomonedhë dhe gjithashtu një buxhet elektronik".

Më herët atë ditë buxheti i Novi u lëshua në bashkëpunim me Coinbase, me një pilot në SHBA dhe gjithashtu Guatemalë për të lejuar klientët të blinin, dërgonin dhe gjithashtu të merrnin dollarë Pax (USDP) me llogarinë e tyre në Novi.

Reagimi i Diem ndaj letrës së përmendur se senatorët në fakt e kishin keqinterpretuar "lidhjen midis Diem dhe Facebook", ndërkohë që u distancua nga piloti i buxhetit Novi:

"Diem nuk është Facebook Ne jemi një kompani e pavarur, dhe gjithashtu Novi i Facebook është thjesht midis më shumë se 2 pjesëmarrësve të pilotit të Diem Association Novi me Paxos nuk ka lidhje me Diem."

Ndërsa praktikisht i vërtetë, debati mund të mos jetë i mjaftueshëm për të shuar shqetësimet e USSenators

Diem më parë quhej Peshorja dhe gjithashtu ka lidhje të forta me titanin e rrjeteve sociale, pasi puna e stablecoin u sugjerua fillimisht nga Facebook në 2017, dhe gjithashtu shefi financiar i Facebook, David Marcus është gjithashtu themeluesi dhe gjithashtu një pjesëmarrës në bordin e Diem

Në letrën e tyre, senatorët këmbëngulën se Facebook "nuk mund të mbështetet" pasi kompania në fakt ka bërë hapa të shumtë që në mënyrë të pashmangshme "dëmtojnë klientët e saj dhe gjithashtu kulturën më gjithëpërfshirëse". Ai gjithashtu deklaroi se nuk ka pasur "një përshkrim të kënaqshëm për mënyrën se si Diem me siguri do të mbrohet nga qarkullimet imorale monetare dhe gjithashtu nga detyra të tjera kriminale".

Lexo artikullin:  Çmimi MATIC arrin 2 muaj lartësi, a munden demat ta shtyjnë atë mbi 1.50 dollarë tjetër?

Related: Dizajnerët kryesorë që funksionojnë në buxhetin e Facebook-ut zhyten në fondin e kriptove të A16z

Diem e ruajti veten duke pohuar se ka "kontrollet më të qëndrueshme në treg".

“Përtej konformitetit të veprës penale monetare, ne u përfshëm tërësisht me një grup rregullator ndër-agjenci në lidhje me paraqitjen e punës. Si përbërës i atij vlerësimi, ne bëmë ndryshime në përgjigjet e pasqyruara që morëm, dhe gjithashtu u arsimuam nga një autoritet rregullator i moshuar se Diem është puna e stilcoinit e dizajnuar më mirë që qeveria federale amerikane kishte parë në të vërtetë, "tha Diem.

Diem përfundoi duke deklaruar se kur puna e stablecoin të dalë përfundimisht, sigurisht që do ta bëjë këtë me "vetëbesim se sistemi i ripagimit të Diem është i mbrojtur, sigurisht që do të mbrojë klientët dhe gjithashtu sigurisht që do të merret me vepër penale monetare".

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju