Dogecoin kërkon që këta individë joaktivë të tregut të qëndrojnë TANI

Dogecoin, monedha më e preferuar për meme e kripto-tregut, në të vërtetë ka shkuar në përfundim të një rënie për më shumë se 2 muaj aktualisht. Altcoin nuk arriti të ringjallte vetë botimin e rrëmujës SNL, si dhe duket sikur i vetëshpalluri "DogeFather" ka hedhur në të vërtetë shumë nga fuqitë e tij gjithashtu. Në realitet, DOGE vështirë se po qëndronte në renditjen e saj edhe në CoinMarketCap.

Altcoin u vlerësua e 8-ta në kohën e shtypit, si dhe tregtohej me 0.1761 $. Tani për tani, dëshira e $ 1 e zonës që sapo u shfaq e arritshme aktualisht duket shumë e vështirë.

Pse DOGE ka qenë nën performancë vonë? Kështu, pa asnjë lloj situate përdorimi, ky alt u mbështet vetëm nga supozimi, si dhe gumëzhitja e futur nga pjesëmarrësit e zonës së saj në faqet e mediave sociale. Por, gjatë dy javëve të mëparshme, edhe ajo në të vërtetë ka qenë në rënie, me të njëjtin vend, pa asnjë vend afër majave të tij në maj.

Gjendja joaktive e investitorëve të altcoin mund të jetë ndoshta një arsye shtesë e rëndësishme që kostoja e DOGE nuk pa shumë aktivitet. Në një periudhë prej thjesht mbi 75 ditësh, shumëllojshmëria e investitorëve energjikë pëllumb me më shumë se 50%.

Në muajin maj, si shembull, mbi 713 mijë adresa investitorësh ishin energjikë. Numri zbriti në 312 mijë muajin e kaluar, si dhe në kohën e kompozimit, i njëjti ishte vetëm 297 mijë.

Interesante, lundruesit (individë të tregut që mbajnë monedhat e tyre për 1-12 muaj) janë në kontroll të tregut DOGE tani. Adresat e thjeshta 1.25 milion energjike në maj u kthyen në 1.81 milion në Qershor, si dhe qëndruan në 1.80 milion, në kohën e kompozimit.

Pra, çfarë sugjeron ky model i ngritur? Epo, individët e tregut që ishin sa më shpejt që investitorët aktualisht aktualisht kanë përfunduar duke qenë kryqëzorë. Meqenëse kostoja në të vërtetë ka marrë një kurs zbritës, këta individë në të vërtetë nuk kanë pasur aftësinë për të planifikuar fitimet e tyre si dhe për të zgjeruar qëndrimin e tyre në treg.

Lexo artikullin:  Square po kërkon një inxhinier të lartë të portofolit të pajisjeve, ja pse

Për më tepër, aspekti jo-fitimprurës mund të tregohet me treguesin "Brenda / Parave të Parave". Statistikat theksuan se rreth 73.41% e adresave mbaruan paratë e gatshme. Kjo në thelb tregoi se kostoja e gazetarisë për kohën e DOGE ishte shumë më pak sesa shpenzimi i zakonshëm me të cilin u ble monedha.

Për të përfshirë kripën në koston e dëmtuar të DOGE, shumëllojshmëria e blerjeve të mëdha gjithashtu u ul. Më 15 korrik, vetëm 1.23 k blerje të mëdha të DOGE ndodhën ndërsa e njëjta gjë gjatë pesëdhjetë përqindëshit të fundit të Prillit ndryshonte nga 2.2 k në 11k. Për më tepër, gjatë dy ditëve të fundit, shumëllojshmëria e arinjve tejkaloi ekuivalentët e tyre të demave, të cilat, edhe një herë, nuk ishte një tregues i shkëlqyeshëm për koston e DOGE.

Tani, pikërisht kur investitorët kthehen menjëherë në fushën e DOGE, a mund të rritet shumëllojshmëria e blerjeve, demat kërkojnë kontrollin e tyre, si dhe humbjet mund të shkatërrohen. E gjithë kjo, në retrospektivë, sigurisht që do të rezultojë në një rritje. Derisa pas kësaj, duket sikur mirëqenia e DOGE mund të ruajë dobësimin, si dhe ndoshta, gjithashtu Musk nuk mund të bëjë asgjë në lidhje me të.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju