Dogecoin: A do të tejkalojë varësinë e saj tek Elon Musk për të nxitur rritjen

Në një hark të shkurtër, Dogecoin (DOGE), kriptomonedha me bazë në meme, doli si një nga kripto-monedhat me performancën më të mirë, duke regjistruar një rritje masive nga viti në ditë. Ndërsa shakatë, memet dhe spekulimet rreth medaljes vazhdojnë, fitimet e DOGE e shtynë atë "në hënë".

Sipas raportit të fundit tremujor të kriptovalutave të CoinGecko,

DOGE tregoi një kulm të rëndësishëm, siç shihet më poshtë, duke tejkaluar edhe BTC. Ndërkohë, Bitcoin pësoi një humbje prej 40%.

Përveç kësaj, "vëllimet e tregtisë së Dogecoin u rritën 1,250% në tremujorin e dytë të vitit në shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave në botë", sipas shifrave të përpiluara nga Coinbase dhe botuar nga Markets Insider. Për më tepër, vëllimi mesatar i tregtimit të DOGE u rrit në 995 milion dollarë në ditë nga prilli deri në qershor, pasi kishte tregtuar rreth 74 milion dollarë në ditë në tremujorin e parë.

Kjo rritje nuk vjen si një befasi totale kryesisht për shkak të dy faktorëve thelbësorë, "fushatat" e Elon Musk në Twitter si dhe listat e DOGE në shkëmbimet kryesore.

Për shembull, DOGE kapi më shumë se 10% pasi miliarderi azhurnoi foton e tij në Twitter për të shfaqur mbështetjen e tij për monedhën e tetë më të madhe. Ky veprim i vetëm nga CEO i Tesla pa çmimin e monedhës meme nga 0.18 $ në mbi 0.20 $ brenda natës.

Për më tepër, shkëmbimet e mëdha si Coinbase, eToro dhe Binjakët renditën shenjën mes interesave në lulëzim.

DOGE ka qenë trend në aspektin e zhvillimit gjithashtu. Jo shumë kohë më parë, zhvilluesi Patrick Lodder prezantoi dy propozime, e para prej të cilave shton veçori të bazuara në shërbime të ngjashme me ato të përfshira në blockchains të tjera si Bitcoin. Propozimi i dytë në lidhje me tarifat e transaksionit do të ulë tarifën mesatare me 99%, ndër të tjera. Përmes këtyre azhurnimeve, Dogecoin do të përfshijë gjithashtu veçorinë e dëshmitarit të veçuar (SegWit).

Me një iniciativë (a) të tillë, DOGE mund të ketë sukses në mënyrë të vazhdueshme, në vend që të mbështetet në shkas, si mbështetja nga Elon Musk ose të famshëm të tjerë.

Përkundrazi, DOGE ka pësuar kohët e fundit një korrigjim të madh, për të zhdukur disa nga ato fitime që bëri më parë. Në kohën e shtypit, ajo po tregtohej në shenjën 0.17 $ me një prapambetje prej rreth 10% në 24 orët e fundit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju