Dolce si dhe Gabbana për të lansuar një koleksion të veçantë NFT

Dolce si dhe Gabbana prezantuan fillimin e parë të NFT-ve në bashkëpunim me tregun luksoz UNXD.

Dolce dhe Gabbana për të lansuar një koleksion ekskluziv të NFT

Moda, si dhe emri i markës luksoze Dolce, si dhe Gabbana në të vërtetë kanë prezantuar fillimin e një koleksioni të veçantë NFT në partneritet me UNXD - një treg elektronik i mundësuar nga Rrjeti Polygon i cili dëshiron të përfundojë të jetë një treg i veçantë për luksoz elektronik, si dhe shoqëria.

Koleksioni NFT i nisjes së emrit të stilit me siguri do të quhet, ose Genesis Collection Dolce si dhe Gabbana sigurisht do të përfshijnë koleksionin në programet e ardhshme për Alta Moda, Alta Sartoria, si dhe Alta Goilleria në Venecia në fund të Gushtit Koleksioni përqendrohet në zakonet e ngulitura imagjinare të Venecias, sipas nisjes.

Ideja e parë në koleksion motivohet nga një dëshirë e zhvilluesve Domenico Dolce, si dhe Stefano Gabbana callor Dress nga aDream NFT të tjerë në koleksionin Collezione Genesi me siguri do të zbulohen në javët para Alta Moda, Alta Sartoria gjithashtu si programet Alta Goilleria. Të gjithë me siguri do të ankandohen vetëm në UNXD.

Dolce, si dhe NFT e Gabanna nuk është e para në stilin premium për të marrë lidhur me tregun e NFT.

Edhe i përfshirë së fundmi me siguri do të ketë disa NFT të ofruara, me Grupin që raportohet të regjistrohet në zonën e NFT. Artistët ndërsa kostot për shumë kriptovaluta zvogëlohen, NFT në të vërtetë kanë vazhduar të jenë solide, me një numër në rritje të përmirësimeve tregu. LABET E Muzes

pronë e përzier me NFT, duke lejuar individët të fitojnë një rrezik në hotelin e tij duke përdorur teknologjinë e shquar moderne. (*) si (*) në ​​të njëjtën mënyrë kanë mbetur të krijojnë edhe më shumë NFT si emra markash, organizata jofitimprurëse si dhe struktura secila regjistrohet në tregun në zgjerim. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju