Analiza e çmimit DOT: Polkadot (DOT) Kërcen 40% ulje në nivelet më të ulëta javore, Këtu janë nivele të rëndësishme për t'u parë

-DOT shtyn 40% më të ulëta javore
-DOT Çmimi është akoma i mbërthyer brenda një kanali zbritës
-200MA ka vazhduar të veprojë si rezistencë

Vështrim i Përgjithshëm i Çmimeve Polkadot

Polkadot ka qenë i sheshtë ditët e fundit pasi çmimet kanë ngecur pranë rezistencës së rëndësishme. Tregu i përgjithshëm i kriptovalutave është ulur shumë poshtë, një lloj ringjalljeje që nuk është parë prej muajsh. Gjatë vitit të kaluar, DOT ka fituar një vend në 10 kriptovalutat më të mira sipas kufirit të tregut. Për sa kohë që BTC vazhdon në një mënyrë bullish, DOT duhet të kthehet prapa pranë markës 20 dollarë.

Për dy muajt e fundit, çmimi DOT është tregtuar brenda një formacioni zbritës të kanalit (treguar në ngjyrë blu). Çdo prirje e këtij kanali ka qenë shumë e rëndësishme për çmimin e veprimit pasi është refuzuar vazhdimisht. Vetëm gjatë javës së kaluar, Polkadot është përpjekur të arrijë këtë trend të lartë. Çmimi DOT është ndalur në një rezistencë të madhe prej 14.72 dollarë.

Sapo demat të pastrojnë këtë shenjë, çmimi ka të ngjarë të shtyhet në zonën kryesore të rezistencës prej $ 16.30 - $ 17.26

Analiza e Çmimeve të DOT: Grafiku DOTUSDT Live 4 Hr

Tabela e drejtpërdrejtë

Në rast se demat nuk arrijnë ta thyejnë dhe mbajnë këtë rezistencë, çmimi DOT ka të ngjarë të bjerë në mbështetjen kryesore prej 13.00 $. Mbështetja tjetër kryesore do të gjendet rreth $ 11.00. Duhet të kemi parasysh që 200MA ka vepruar vazhdimisht si rezistencë për më shumë se 2 muaj. Kjo do të jetë një pengesë e madhe që DOT duhet të trajtojë që çmimet të jenë në ujëra shumë më të sigurta.

  • RSI: Ndërsa shikojmë RSI, ne mund të shohim se forca ka formuar një flamur demi menjëherë nën territorin e tepërt të blerë. Kjo është një shenjë bullish që demat kanë forcë për një shtytje tjetër. RSI duhet të kalojë mbi vijën 70 për të përjetuar një tubim.
  • MACD: MACD nuk po tregon shumë pasi ka ecur anash për ca kohë. Kjo tregon se një lëvizje më e madhe është në horizont.
Lexo artikullin:  Ethereum, Chainlink, Ethereum Analiza e çmimeve klasike: 18 korrik

Analiza Intraday Polkadot

  • Shkalla e vendndodhjes: 14.50 dollarë
  • Trendi: Bullizëm
  • Paqëndrueshmëria: Mesatare
  • Mbështetje: 13.03 dollarë
  • Rezistenca: $ 14.68
Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju