Ethereum, Chainlink, Ethereum Analiza e çmimeve klasike: 18 korrik

Analiza e çmimeve klasike të Ethereum, Chainlink dhe Ethereum: 18 korrik

Tregjet e kriptovalutave panë një pjesë të madhe të monedhave që shisnin të kuqe sot. Pavarësisht nga disa zotërime që janë rikuperuar në të vërtetë gjatë këtij muaji, shumë prej tyre mbanin në mendje lëvizje normash pa trend. Ethereum për shembull, tregoi paqëndrueshmëri të pabarabartë gjatë dy ditëve të fundit, megjithatë, në kohën e shtypit indikacionet e tij teknologjike zbuluan ulje të paqëndrueshmërisë gjatë seancave të shpejta të tregtisë. Chainlink tregoi një shans të shkurtër me mundësinë e një shpërthimi, si dhe klientët zbuluan shpinën e tyre tek Ethereum Classic.

Eter (ETH)

Analiza e çmimeve klasike të Ethereum, Chainlink dhe Ethereum: 18 korrik

Lëvizja e normës së Ethereum-it dukej se ulet ndërsa paqëndrueshmëria e monedhës vazhdoi të ishte e pabarabartë gjatë dy javëve të fundit. Në kohën e shtypit, monedha tregtohej me 1976 dollarë si dhe përkundër një fitimi të përditshëm prej 5%, aktiviteti i normës së ETH ka vazhduar të jetë i papërcaktuar.

Vlera e saj ra me 6.8% krahasuar me kohët e fundit si dhe sasia e tregtimit të medaljes ra me 6.42% sepse ditën tjetër. Ethereum theu shkallën e saj të rëndësishme të ndihmës prej 2035 $ në 12 korrik, si dhe që atëherë, ajo tregtonte të renditura nën atë shkallë të normës. Nëse kostot e monedhës nuk shndërrohen në përfitim, shkalla e mëposhtme e ndihmës për ETH me siguri do të shkonte në 1850 dollarë.

La Bands Bollinger portretizoi një shtrëngim të butë që tregoi një ulje të paqëndrueshmërisë së tregut gjatë seancave të shpejta të tregtimit. SAR parabolik linjat e populluara të rreshtuara të renditura më poshtë mbajtësit e qirinjve që synonin drejtimin e fillimit të një trendi rritës të kostove.

Së fundi, MACD tabelat e byrekëve kishin parasysh grumbullimin e rezistencës së favorshme, ndërsa shiritat miqësorë për mjedisin u zgjeruan në dimension. Treguesi gjithashtu pa një kalim të favorshëm në 15 korrik.

Zinxhir (LINK)

Analiza e çmimeve klasike të Ethereum, Chainlink dhe Ethereum: 18 korrik

Chainlink zbuloi rimëkëmbjen deri më 8 korrik, si dhe më pas mbeti të shkelte së bashku gradat e ndihmës. Aktualisht, meqenëse kostot e saj në të vërtetë ishin bajat, si dhe kishin mbetur ndërmjet shkallës prej 17.84 $ dhe 15.14 $, monedha u vlerësua me 15.94 $.

Ndërsa arinjtë kapën energjinë e normës, paqëndrueshmëria e normës ulet siç tregohet nga Bands Bollinger zhvillimi i një kapur.

La Indeksi i Momentit të Shtrydhjes portretizuar gjithashtu se tregu thjesht u fut në shtyp, duke sugjeruar ulje të paqëndrueshmërisë. Sidoqoftë, ekziston një mundësi që kostot mund të shpërthejnë për LINK, sepse ishte kombinuar në një grup të kufizuar deri më tani. Listat e byrekut të kuq në tregues rekomanduan gjithashtu një shans për shkurtime.

Oshilator tmerrshëm ofruar sinjale të kombinuara gjatë numrit të ditëve të fundit, me shirita sinjali miqësorë për mjedisin që ekzistojnë periodikisht midis shiritave të sinjalit të kuq, megjithatë, në kohën e kompozimit, shiritat e sinjalit miqësor ndaj mjedisit po udhëheqnin duke sugjeruar një model të favorshëm.

Ethereum Classic (ETC)

Lexo artikullin:  Saquon Barkley i NFL transformon rekomandimet për BTC për të zhvilluar 'pasurinë e gjeneratave'

Analiza e çmimeve klasike të Ethereum, Chainlink dhe Ethereum: 18 korrik

ETC fitoi 3.0% gjatë 24 orëve të fundit, duke e sjellë pronën më të detajuar në shkallën e rezistencës prej 42 $, e cila kishte funksionuar më parë si një diplomë ndihme. Duke parë grafikun 4-orësh të vlerësimit teknologjik, ai tregoi se nëse prona do të kalonte shkallën e rezistencës prej $ 42, pas kësaj shkalla e shpejtë e rezistencës me siguri do të shkonte në 42.98 $.

Me rritjen e përditshme të kostove, kapitalizimi i tregut u rrit gjithashtu me 2.98% për ETC. Më tej, a Kostot s po zhvendoseshin brenda një zone të kombinuar, sinjali i blerjes ishte solid pasi u shqyrtuaIndex Forca Relative Treguesi mbante në mend një rritje, duke sugjeruar që klientët ishin shumë më të shumtë sesa shitësit atëherë.

Ndërsa klientët zbuluan përparësinë atje, Fluksi i Parave Chaikin përveç kësaj, pashë një rritje të fluksit të burimeve në kohën e kompozimit.

Së fundi, Indeksi mesatar i drejtimit treguesi u vëzhgua thjesht pak i renditur më poshtë nga 20 pikë, duke sugjeruar që ETC ishte bërë në të vërtetë pjesë e zonës së lëvizjes me normë trendi. Duke parë të gjithë pritjet teknologjike, është e pasigurt në lidhje me kohën kur ETC mund të parashikojë një rikthim.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju