Çmimi i Ethereum (ETH) rritet me 25% ulje, a është një Breakout apo një tjetër Fake Out?

  • Çmimi i ETH përjetoi një ringjallje afër 25% të niveleve të ulëta
  • ETH Çmimi është refuzuar në rezistencë të madhe prej 2078 $
  • 200MA vazhdon të ofrojë një pengesë

Përmbledhje e Çmimeve të ETH

Ndërsa tregu kërceu fort poshtë niveleve të vendosura 3 ditë më parë, ashtu bëri edhe Ethereum. Gjatë një konference Bitcoin 2 ditë më parë, Elon Musk përmendi se ai mbajti disa Ethereum. Kjo shkaktoi një rritje të shpejtë të çmimeve në $ 2000 dhe demat vazhduan të shtyheshin më lart një ditë më pas. Ethereum ka shumë pritje të ndodhë pasi po afron një azhurnim i ashtuquajtur "London". Kjo i ka tregtarët dhe investitorët që presin një çmim të fortë përpara nisjes së azhurnimit. 

Çmimi i ETH ka mbërthyer në një kanal zbritës gjatë dy muajve të fundit (treguar në blu të lehta). Çdo trend i këtij kanali ka vepruar si një zonë refuzimi sa herë që çmimi do ta prekte atë. Vetëm ditën e kaluar, ETH gati preku trendin kryesor të këtij kanali i cili ka siguruar rezistencë masive ndaj tregtarëve. Së bashku me trendin kryesor, qëndron një rezistencë e madhe e cila gjendet në $ 2078.

Çmimi ETH duhet të pastrojë dhe mbajë këtë rezistencë për të përjetuar një tjetër çmim të madh të rritur.

Analiza e Çmimeve të ETH: Grafik 4 orë ETH / USDT

Tabela e drejtpërdrejtë

Në kohën e shkrimit, Ethereum është drejtuar për në mbështetjen e saj të vogël gjetur në 1985 $. Kjo duhet të sigurojë një lloj kërcimi për çmimin, por nëse demat nuk arrijnë ta mbajnë këtë markë, ETH ka të ngjarë të rikthehet përsëri në $ 1845. Së bashku me rezistencat kryesore qëndron 200 MA. Ky MA ka mbajtur Ethereum poshtë për më shumë se 2 muaj dhe vazhdon të veprojë si një betejë e madhe për dema. Çmimi ETH duhet të pastrohet mbi këtë dhe mbajë për të kursyer çmimin ETH nga rënia e mëtejshme. 

Ndërsa shikojmë RSI, ne mund të shohim se forca kohët e fundit pothuajse e bëri atë në një territor të blerë më shumë. Për sa kohë që forca qëndron mbi vlerën 50, ne duhet të shohim RSI të depërtojë në territorin e tepërt të blerë për të prodhuar një shtytje të madhe lart. RSI Stokastike ishte rrafshuar në territorin e tepërt të blerë për gati një ditë e gjysmë. Në kohën e shkrimit, forca tani po kthehet për të provuar vlerën 50 si mbështetje e mundshme, e ngjashme me RSI. 

Lexo artikullin:  Firma Venture Capital a16z bën thirrje për ndryshime të kriptos në projekt -ligjin "të meta" të Infrastrukturës Amerikane

Nivelet e ditës së ETH 

  • Shkalla e vendndodhjes: 2016 dollarë
  • Trendi: Neutral
  • Paqëndrueshmëria: Mesatare
  • Mbështetje: 1985 dollarë
  • Rezistenca: $ 2078
Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju