Rreziqet e Ethereum bien nën 3.2K $ pasi çmimi i ETH përballet me rezistencë të rëndë

Një konvergjencë e një minimumi prej 3 shenjash të ndryshme bearish shfaqet në grafikët afatgjatë të Ethereum, duke rekomanduar që vrapimi i vazhdueshëm i demit të tij të rrezikojë lodhjen.

Rreziqet e Ethereum bien nën 3.2K $ pasi çmimi i ETH përballet me rezistencë të rëndë

Shenja autoktone Ethereum (ETH) kërcënohet të bjerë nën $ 3,200 në seancat e ardhshme pasi tubimi i tij vjen personalisht me një zonë të fortë rezistence.

Në informacion, çmimi i Eterit u rrit praktikisht me 22% në një kohëzgjatje mujore pas një rritjeje të çmimeve në të gjithë tregun. Kjo e shtyu kriptomonedhën e dytë më të madhe sipas kapitalizimit të tregut nga nën 3,000 dollarë në mbi 3,650 dollarë në 8 ditët e para të tetorit, duke aktivizuar parashikime edhe më të favorshme.

“Gjashtë mijë dollarë sigurisht që do të dalin shpejt; 10,000 dollarë janë konfiguruar, "mbani në mend hartuesin teknologjik të bazuar në Twitter Crypto Cactus David Gokhshtein, CEO i rrjetit të shpërndarë të informacionit PAC Protocol, parashikoi një objektiv të lartë prej $ 10,000 për Ether, gjithashtu.

Por çmimi i Eterit ka perspektivën për të hyrë në një konvergjencë prej 3 shenjash të rëndësishme bearish që mund të kufizojnë zhvendosjet e tij të kundërta, si dhe të pakësojnë një pjesë të fitimeve të tij aktuale.

Dy zona të rezistencës, si dhe një pykë ngjitjeje

3 shenjat bearish që mund të motivojnë Eterin për të ndërmarrë një kthesë bearish janë një pykë ngjitëse, një rezistencë në rënie e trendit, si dhe një shirit rezistence që vepron, siç shfaqet në grafikun më poshtë.

Një pykë në rritje u shfaq ndërsa ETH u mblodh, si dhe la një seri nivelesh më të larta, si dhe ulje të niveleve më të ulëta. Ndërkohë, trendi i rritjes së kriptomonedhës ndodhi kundrejt zvogëlimit të sasisë, duke zbuluar një mungesë dënimi të favorshëm midis investitorëve.

Për më tepër, kulmi i kornizës - faktori në të cilin mblidhen 2 linjat e tij të trendit - është rreth 2 zona historike të rezistencës. Fillimisht ai ishte një shirit rezistence, siç tregohet në grafikun e mësipërm, që më parë thoshte majën e ETH mbi 3,650 dollarë.

Lexo artikullin:  Tregtarët Ethereum që shmangin rrezikun përdorin këtë strategji opsionesh për të rritur ekspozimin ndaj ETH

Në të njëjtën kohë, rezistenca e dytë është një trend që po zbret, i dukshëm më qartë në grafikun e përditshëm më poshtë në rreth 2 dollarë.

Si rezultat, kulmi i rritjes së pykës si dhe të dyja linjat e trendit të rezistencës sjellin rreziqe të kthesës në sjellje Përndryshe Nëse ndodh, shenja Ethereum sigurisht që do të shembet aq sa lartësia optimale në mes të majës së pykës, si dhe trendet e reduktuara.

Të lidhura: 3 variabla që mund të dërgojnë çmim Ethereum në 100% fitime në TM4

Kjo e vendos atë nën 3,200 dollarë, e cila ofrohet si një zonë ndërtimi për investitorët Ethereum në pesëdhjetë përqindëshin e parë të shtatorit 2021.

Aktivizoni kokën e përmbysur, si dhe shpatullën?

Një rënie në drejtim ose nën 3,200 dollarë nuk e shtyn gjithmonë Eterin drejt një cikli bearish të plotë. Anasjelltas, mund të aktivizojë një kokë të favorshme të përmbysur, si dhe rregullimin e shpatullave.

Nëse aranzhimi luan sipas qëllimit, ndërtimi i simboleve të ETH nga investitorët me siguri do të rritet pranë $ 3,200, duke krijuar një rikthim drejt vendndodhjes së qafës në grafikun e mësipërm. Duke vepruar kështu, çmimi ETH sigurisht që do të poziciononte kokën e tij të përmbysur si dhe objektivin e shpatullave në një madhësi ekuivalente me gamën optimale midis vijës së qafës së modelit, si dhe bazës.

Kjo sigurisht që do ta vendoste Etherin drejt niveleve më të reja të të gjitha kohërave prej rreth 4,500 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju