Investitorët e Ethereum duhet të mbajnë një vështrim të afërt për këtë para se të futen në një profesion

Dy ditët e mëparshme në të vërtetë kanë parë tregtinë e kostove të Ethereum brenda kufijve të një rrjeti të drejtë pasi tregu më i gjerë nuk kishte udhëzime të qarta. Sidoqoftë, një nga valët më aktuale të stresit të marketingut tërhoqi ETH të renditur më poshtë në gjysmën e vijës së modelit të tij dhe gjithashtu përqendrohet aktualisht i ndryshuar në një linjë mbrojtëse prej 1,850 $. Në momentin e kompozimit, Ethereum tregtoi me 1,870 dollarë, duke rënë me 4.8% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik Ethereum 4 orë

Linja kryesore e trendit të ETH në rrjetin e saj të drejtpërdrejtë siguroi një shenjë rezistence prej $ 2,000, ndërsa linja e ulët e trendit shoqëroi ritmin e ulët të 19 majit prej $ 1,850. Dy ditët e mëparshme kanë qenë në të vërtetë kohëzgjatjet e stresit të blerjes të respektuara nga stresi i marketingut ndërsa kostot lëkunden ndërmjet grupit të lartpërmendur. Realiteti që një shpërthim nuk ka ndodhur ende rekomandoi që ETH të kishte pastruar në të vërtetë në një fazë të konsolidimit të borxhit dhe gjithashtu të priste për ndryshimin e mëposhtëm të kostos. Shqetësimi ishte - në cilat udhëzime do të ndryshojë ETH tjetër? Tani për tani nuk ka pasur përgjigje të qarta, por ka pasur disa kontrolle të favorshme në treg.

arsyetim

Trendi i rritjes së indeksit të forcës relative u ndalua renditur më poshtë 55 dhe gjithashtu u ndryshua në një rënie. Sidoqoftë, zbulimi i ndihmës në 40 vjeç dhe gjithashtu zhvendosja në veri sigurisht do të mbante një trajektore të përgjithshme lart akoma të padëmtuar - një rritje që sigurisht do të mbështeste një rezultat përfundimtar të favorshëm. Nga ana tjetër, një veprim i renditur më poshtë 35 me siguri do të verifikonte një rezultat përfundimtar bearish. Indeksi i Lëvizjes Drejtuese -DI dhe gjithashtu + DI devijuan dhe gjithashtu rekomanduan që një model bearish të përmirësohej. Ngritja e vëllimit të bilancit gjithashtu rrënjosi disa perspektiva pozitive atje kur stresi përvetësohej.

Nëse demat ETH kujdesen të përfitojnë nga disa sinjale të favorshme atje, kostot mund të dëmtojnë veriun e këtij rrjeti gjatë ditëve të ardhshme dhe gjithashtu të drejtohen në drejtim të $ 2,100-2,150. Sidoqoftë, shenjat e ETH siguruan të dy anët e medaljes dhe gjithashtu një rezultat përfundimtar bearish sigurisht që do të shkaktonte një rënie në drejtim të kthesës së 22 Qershorit të zvogëluar prej 1,700 $.

Lexo artikullin:  Pse Binance Coin (BNB) mund të humbasë së shpejti vendin e saj të parë në kripto?

përfundim

Investitorët e ETH duhet të mbajnë një vështrim të afërt të ndihmës 1,850 dollarë para se të futen në një profesion.

malli për ETH në këtë mbrojtje mund të jetë një qasje praktike, duhet pasur kujdes për një ulje të gjerë. Një zhvendosje shumë më pak e rrezikshme do të ishte sigurisht të presësh një verifikim të modelit para se të hapësh një vendosje të gjatë ose të shkurtër. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju