Popullariteti i Ethereum detyron kompaninë e listuar në NYSE të ndryshojë simbolin e saj të shënimit

Prill A

Biznesi i mobilimit (NYSE), Design ka zgjedhur në të vërtetë të ndryshojë shenjën e tij të shënimit nga "& ldquo; ETH ”& rdquo; te & ldquo; ETD & rdquo; për të parandaluar një përplasje me kriptovalutën Farooq Kathwari “e përfaqësuar si & ldquo; ETH & rdquo;. Ankesa e Ethan Allen e kriptovalutës Ethan Allen shpesh rezulton në konfuzion midis 2 në rezultatin e motorit të kërkimit. Ethereum u shfaq nga modeli i normës së aksioneve të biznesit të mobilimit i cili u rrit me 50% gjatë gjithë kulmit të tregut të kriptove në

-Kompania CompanyDesign nisi një njoftim për shtyp për të bërë deklaratën dhe deklaroi se '& lsquo; D & rsquo; në shenjën e saj të re të shënimit do të thotëNe Ethan Allen, Ethereum '& rsquo; CEO tha se modifikimi në shenjën e shënimit do të ndihmonte “& ldquo; dalloni lajmet Ethereum nga

Lajmet në rezultatin e motorit të kërkimit. & rdquo; Pas Përmirësimit të Londrës

Londër Ethereum po ndryshon shenjën e saj të shënimit në ETD, duke përdorur "& ldquo; D & rdquo; për Ether, për të treguar fokusin tonë në stilin e brendshëm dhe shërbimet individuale të ekspertëve të stilit tonë në të gjithë rrjetin tonë ndërkombëtar të shitjes me pakicë të stilit mbi 300. Pasi gjithashtu mendoni se ky modifikim do të dallojë shumë më mirë Lajmin nga Lajmi në rezultatin e motorit të kërkimit, si

shpesh shkurtohet si ETH. ulja e normës, duke treguar se një pjesë e madhe e financuesve po e keqinterpretonin atë si prona e dytë më e madhe e kriptove.

$6

në ETH (*) përfundoi përmirësimin e tij (*) në ​​mënyrë efektive ditën tjetër duke kryer modifikime thelbësore për të trajtuar tarifat dhe gjithashtu bëri (*) një pronë defaltionare. (*) Përditësimi, përdoruesit do të kishin një koncept të arsyeshëm të sasisë së gazit që do të nevojitej për marrëveshjet, në vend që të ofertonin verbërisht për ta pastruar atë. (*) Tarifa e gazit do t'i paguhet rrjetit i cili do t'ia përcjellë minatorëve bazuar në tarifën e zgjedhur. (*) qëndrimi në ETH do të digjet duke e bërë atë një shenjë deflacioniste. (*) Një vlerë totale prej 6.1 milion dollarësh e ETH aktualisht është shkatërruar deri më tani dhe rrjeti ka filluar të prodhojë blloqe deflacioniste ku sasia e ETH që digjet është më e madhe sesa sasia e shenjës së paguar për minatorët. (*) defaltimi parashikohet të ketë një efekt bullish dhe ta bëjë (*) më të mirë. Shkalla e ETH është 2,770 dollarë duke parë një rritje prej 18% gjatë javës së kaluar. (*) (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju