Mos ki frikë, investitor: Gjetja e stabilitetit mes paqëndrueshmërisë së tregut të kriptove

Paqëndrueshmëria në tregjet e kriptove është pikërisht këtu për të mbetur. Kështu, të kuptuarit e energjisë, nevojës dhe gjithashtu realizueshmërisë afatgjatë të detyrave është thelbësore.

Mos ki frikë, investitor: Gjetja e stabilitetit mes paqëndrueshmërisë së tregut të kriptove

Në një vit fiskal, shuma totale e kapitalizimit të tregut të kriptove është katërfishuar nga 361 miliardë dollarë në më shumë se 1 trilion dollarë në janar – duke arritur në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej rreth 2.6 trilion dollarë në maj Vetëm disa javë më vonë, më shumë se 800 milionë dollarë u fshinë nga shuma totale e kapitalit të tregut të kriptove, që qëndron për një rënie prej mbi 33%.

Paqëndrueshmëria e kësaj madhësie në tregjet e kriptove nuk është absolutisht asgjë e re, veçanërisht për ato të testuara nga beteja nga ciklet e tregut të viteve të kaluara. Megjithatë, studimi sugjeron që shumëllojshmëria mbarëbotërore e individëve të çantës së bllokut u rrit me më shumë se 25 milionë për shkak të marsit 2020, duke treguar se ky është thjesht udhëtimi i parë me rul për 25 milionë pjesëmarrës krejt të rinj.

Për fillestarët, paqëndrueshmëria mund të jetë krejtësisht e frikshme – megjithatë nuk ka nevojë të jetë. Me vendosje të hulumtuara mirë dhe gjithashtu një përmbledhje të qëndrueshme, paqëndrueshmëria mund të funksionojë më tepër si një shans për të fituar ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj pronave me mundësi të larta përmbysje me një normë të reduktuar.

Related: Raporti i VORTECS: Si paqëndrueshmëria çoi një teknikë të tregtimit të kriptove në 280x fitimet e Bitcoin

Ndjeshmëria e llojeve të paqëndrueshmërisë

Kur tregu është eko-miqësor në të gjithë bordin, të gjithë janë të shkëlqyer – duke u zbehur më së shumti në një ndjenjë të pasaktë të pathyeshmërisë dhe gjithashtu mendjemprehtësi të shpenzimeve të ngjashme me Warren Buffet.

Nga ana tjetër, megjithatë, tregjet hemorragjike jo vetëm që na bëjnë të pyesim se ku grumbullohemi në lidhje me Elon Musk, por ato na bëjnë vërtet të ndihemi në rrezik. Tendencat rënëse i nënshtrohen investitorit, shkallës së studimit dhe gjithashtu, veçanërisht, dënimit për detyrat e blera. Kur dritat e qirinjve miqësore me mjedisin nuk janë aty për arsye të çuditshme, detyrat shpërndahen nga ana e tyre dhe zbulohen gjithashtu se përse janë vërtet. Kjo fillon një minutë vetë-pyetjeje për investitorin, duke kërkuar një rivlerësim të tezës totale të investimit financiar. Nëse ngurtësia e një detyre dhe gjithashtu një funksionim i vetëm vazhdojnë të jenë të qarta duke iu përmbajtur një shitjeje, kjo paqëndrueshmëri duhet të konsiderohet si një shans fitimi.

Në të kundërt, nëse prirja e parë mes një përmirësimi të normës është shitja e panikut pas kësaj, ndoshta, fjalia ishte e lidhur edhe më shumë me aktivitetin e vlerës sesa ashpërsinë e një detyre dhe gjithashtu zhvillimet.

Energjia e projektit dhe gjithashtu lagje

Gjithmonë pyesni: A është detyra e dobishme dhe gjithashtu që e mbështet atë? Pak pika janë shumë më tepër përvijuese të një detyre sesa energjia e sugjeruar e saj dhe gjithashtu lagja pas saj.

Një shembull tërheqës për t'u theksuar është i preferuari i të gjithëve: Dogecoin (DOGE). Një ecje e shpejtë në korsinë e kujtesës na këshillon se paratë e diskutueshme, të cilat aktualisht tregtohen me afërsisht 0.26 cent, meritonin 0.002 dollarë në shtator 2019, pavarësisht se në fakt nuk kishin vlerë. Fjala jetike pikërisht këtu është "konsiderohet".

Lexo artikullin:  Koleksionet e Paris Hilton dhe Pranksy të paraqitura nga platforma e re NFT e Sotheby's

Related: Ndërtimi i një tregu shumë më të mirë të furnizimit: Aksionet e tokenizuara tejkalojnë pavlefshmërinë e tregtimit në blockchain

Edhe pse “kriptoperfeksionistët” bien në inat e manisë për të mbrojtur nderin e kriptomonedhave “aktuale” me energjinë “aktuale”, Dogecoin bëri diçka shumë më të zgjuar se sa shumë e japin vlerësimin e saj të kreditit: Ai përdori lagjen si energjinë e saj. Ata e rishikojnë atë.

  • Për ata që kanë blerë në fakt paratë e bënë këtë për 3 faktorë kyç:
  • fitimet nga hamendjet.
  • Për një përvojë të përbashkët lagjeje.

Megjithëse ndajeni në shaka. Dogecoin, energjia e With është e lehtë, mos e mashtroni se nuk keni energji. Thjeshtësia vjen nga komoditeti i të kuptuarit, i cili në të vërtetë ka grumbulluar DOGE një hijeshi të madhe konvencionale – një detyrë që disa detyra të kriptomonedhave e kanë ende të vështirë për ta përmbushur pavarësisht nga energjia e fortë. Elon Musk është një pengesë e reduktuar për qasje në lidhje me të kuptuarit dhe gjithashtu vlerësimin, dhe gjithashtu është më e thjeshtë të blesh një shaka kur Mark Cuban dhe gjithashtu

Për të qenë ndër ata që e zbulojnë atë zbavitëse.kripto që përfundon, çdo detyrë Investimi duhet të ketë aftësinë për të lidhur vetëm propozimin e saj me vlerë, megjithatë shumica e detyrave nuk munden.

në buzz është shumë më tepër e lidhur me aktivitetin e shkallës sesa cilësinë ose energjinë e lartë të detyrës. Pavarësisht, energjia e DOGE mund të njihet lehtësisht dhe gjithashtu thjesht të verbalizohet, dhe gjithashtu sjell gëzim dhe gjithashtu të këndshme në lagjen e tij.

Projekti i teknikës së investimit financiar, 3 elementët e sipërpërmendur nuk duhen harruar apo marrë shumë lehtë.

Qëndrueshmëria e projektit Qëndrueshmëria e projekteve është thelbësore. Megjithatë, kur nuk kërkohet të jetë e qëndrueshme në fillim, për të duruar për një afat të gjatë, qëndrueshmëria është jetike. Uniswap duke zbuluar një detyrë, meriton rishikimin e përgatitjes për qëndrueshmëri, ose një sistem të ardhurash që mund të përdoret përfundimisht (p.sh.

Ajo). Gjithçka është po aq thelbësore për t'u njohur me detyrat që tregojnë përgatitjen për versionet e fitimeve të qëndrueshme ose kapjen me vlerë. Në (ose shumica) detyrat nuk zgjasin paraprakisht, gjë që duhet parashikuar. Shkëmbeni momentin e krijimit, Kjo po balancon mbi 3.5 milionë dollarë në kosto çdo ditë, pa asnjë nga këto që ia vlen t'u grumbullohet pronarëve të shenjave. Uniswap sigurisht që do të modifikojë (me çdo fat) përfundimisht, dhe gjithashtu ndryshe, ndërsa pronarëve të shenjave të administratës sigurisht që do t'u kërkohet të rivlerësojnë tezën e tyre të investimeve financiare. MakerDAO është ndër një nga detyrat më fitimprurëse dhe gjithashtu të qëndrueshme në të gjithë dhomën, duke sjellë mbi 63 milionë dollarë të ardhura në pesëdhjetë përqindëshin e parë të vitit 2021.

Duke vlerësuar se është e vështirë të zbulosh këtë nivel produktiviteti diku tjetër, ia vlen absolutisht të mendosh kur shqyrtohen shanset për investime financiare.

Kur qëndrueshmëria e detyrës Rishikon mundësinë afatgjatë të një detyre, është jetike të pyesni shqetësimin:

Lexo artikullin:  Standard Chartered led sipërmarrje kripto kujdestarie Zodia Custody merr miratimin e FCA

Në mënyrë të ngjashme, kjo detyrë kërkon me të vërtetë një shërbim blockchain? A mundet kjo detyrë me burim të hapur të kryhet në mënyrë të përshtatshme? Blockchain keni një industri shumë më efektive për çfarëdo detyre që po zgjidh pa një shenjë? Dhe është një sistem marrëveshjesh, megjithatë është gjithashtu një burim i të dhënave.

Për dallim nga besimi i zakonshëm, ai është një nga burimet më të paefektshme të të dhënave që ne përdorim në intervalin.

Çështjet e ndërlidhura, për shembull, përfitojnë nga ky lloj sistemi i marrëveshjeve joefektive për shkak të çështjeve të konsiderueshme si shpenzimet e dyfishta, marrëveshjet e derdhura ose shtypja e parave fiat nga qeveria federale deri në përjetësi.Mbijetesa: predispozicioni i kriptove në fakt ka shkaktuar një mospërputhje në

Në mjedis, pra e gjithë e vërteta, ka disa raste të përdorimit përtej financimit për të cilat kërkohet sinqerisht inovacioni i blockchain.

Kjo, sapo të përcaktohet një faktor shqetësimi që është aq i qartë sa që vlerëson një shërbim blockchain, kujdesuni që të ketë një çështje kontrolli të rrënjosur për t'u siguruar që sistemi i marrëveshjes ka një efekt të vlerës së shtuar. paqëndrueshmëria është e gjitha pretendoni se kripto në mes të tregjeve është pikërisht këtu për të qëndruar, dhe gjithashtu rishikimi i drejtë i paqëndrueshmërisë së detyrave, i tillë "Pavarësisht" nuk është një detyrë e thjeshtë.

Doug Leonard këto pengesa, duke kuptuar energjinë, nevojën dhe gjithashtu realizueshmërinë afatgjatë të detyrave, mund të ndihmojnë në njoftimin e investimeve financiare shumë më efikase për të mbajtur me besim në planin afatgjatë. Hifi Finance është CEO i Ethereum, një procedurë huazimi me normë fikse dhe me afat të caktuar që përmirësoi zinxhirin e bllokut Doug. Universiteti Brigham Young ka një diplomë BS në sistemet e informacionit dhe gjithashtu një nivel master në sistemet e informacionit të administrimit, të dyja nga Para se Hifi Finance të quhej CEO i Doug, Mainframe investoi një vit si inxhinier i moshuar programesh softuerësh në (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju