Ish-punëtori i BitGo sigurisht që do të ndihmojë në lirimin e fondit të kriptos të Andreessen Horowitz $ 2.2 B

Arianna Simpson ka qenë në të vërtetë një shoqëruese themelore në kompaninë e kapitalit të kapitalit për më shumë se një vit pasi a16z drejtoi një numër të rritjeve të dukshme për kripto dhe gjithashtu biznesin e bllokut.

Ish-punonjësi i BitGo do të ndihmojë në vendosjen e fondit të kripto të Andreessen Horowitz prej 2.2 miliard dollarë

Kompania kryesore e kapitalit të aksioneve Andreessen Horowitz me siguri do të reklamojë një punëtor të mëparshëm të furnitorit elektronik të kornizës së pronës BitGo për të ndihmuar në drejtimin e fondit të saj të kripto prej 2.2 miliardë dollarësh.

Sipas shoqëruesit themelor të Andreessen Horowitz, Katie Haun, Arianna Simpson me siguri do të nënshkruhet me shokët Chris Dixon, Ali Yahya dhe gjithashtu Haun për fillimin e fondit të përpjekjeve të kompanisë prej 2.2 miliard dollarësh, Crypto Fund III. Simpson ka qenë në të vërtetë një shoqërues themelor në firmë për më shumë se një vit, dhe gjithashtu sigurisht që do të reklamohet në vendosjen e një shoku të volitshëm për të ndihmuar fondin e synuar për financimin e rrjeteve të kriptovalutave dhe gjithashtu grupe që shtojnë klimën e decentralizuar ekonomike.

Haun, ai gjoja fillestar i kontaktuar me Simpson përmes një mesazhi të drejtë në Twitter, përmendi aftësinë e punëtorit të mëparshëm të BitGo për të shprehur koncepte kripto "në një mënyrë të tretshme" përveç përkushtimit të saj për vlerat e komunitetit si pozitive në pagesën e saj për fondi. Simpson në të vërtetë i përkiste Andreessen Horowitz ndërsa kompania udhëhoqi një numër të rritjeve të dukshme për kripto dhe gjithashtu kompani blockchain, të përbërë nga 40 milion dollarë të rritur për Talos dhe gjithashtu 9 milion dollarë për furnizuesin e xhepave Phantom.

Simpson, një ekspert i mëparshëm i llogarisë në BitGo dhe gjithashtu sa më shpejt si përbërës i grupit të reklamave dhe marketingut të marketingut të Facebook në të gjithë botën, ka qenë në të vërtetë i lidhur me zonën e kripto për më shumë se 7 vjet dhe gjithashtu ndihmoi në fillimin e kompanisë së kapitalit të saj Crystal Towers në 2015– firma përqendrohet në investime financiare në kriptovaluta dhe gjithashtu posedime elektronike. Promoja e saj vjen në përputhje me Andreessen Horowitz që prezantoi muajin e kaluar se në të vërtetë kishte punësuar mbikëqyrësin e mëparshëm të SEC, Bill Hinman dhe gjithashtu të tjerë për t'u bashkuar me grupin e saj.

Lexo artikullin:  Çmimi BTC arrin 56 mijë dollarë ndërsa demat kthehen dhe biseda përqendrohet në miratimin e Bitcoin ETF

Fondi crypto i Andreessen Horowitz $ 2.2 miliardë dollarë mbështetet në Crypto Fund II të futur më parë në kompani, një përpjekje filloi në gusht të vitit 2020. Firma ka deklaruar se përpjekja krejt e re sigurisht që do t'i mundësojë "të gjejë gjeneratën e ardhshme të themeluesve të kriptove vizionarë dhe të investojë në zonat më emocionuese të kriptos. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju