Fortune mbledh 1.3 milion dollarë në Ankandin e Parë NFT

Publikimi i shërbimit popullor i Shteteve të Bashkuara, Fortune organizoi ankandin e tij të parë ndonjëherë NFT kohët e fundit, me një grup prej 256 NFT të edicionit të kufizuar, së bashku me 3 shenja të botimit special. Fortune zbuloi koleksionin mahnitës të 429 ETH, dmth., Mbi 1.3 milion dollarë nga shitjet e ankandit të tij të parë.

Ankandi NFT i ndarë në 2 faza

Pasuria '& rsquo; Ankandi NFT u nda në 2 klasifikime. Ankandi i mëparshëm siguroi 256 NFT të botimit të kufizuar të artit të tij më aktual të kopertinës, të zhvilluar nga artisti dixhital pplpleasr. Sipas biznesit, çdo NFT kushtonte 1 ETH. Faza e parë me 256 NFT u ofrua brenda disa minutave siç u ekspozua nga Fortune '& rsquo; s Buletini i të Dhënave të të Dhënave. Për më tepër, biznesi theksoi se këto NFT po shiten aktualisht për një minimum prej 7 herë normave fillestare të ankandit.

Gjysma e fundit e ankandit ishte tre-ditore dhe përbëhej nga 3 fletë skandale NFT, që përfshinin grafikë të saktë dhe të plotë. Dita e fundit e ankandit pa shitjen më të madhe të NFT -së së fundit për 105 ETH, pra mbi 300,000 dollarë.

Pasuria për të mbajtur ETH nga shitjet e ankandit NFT

Pavarësisht, koleksioni i jashtëzakonshëm nga ankandi i tij i parë ndonjëherë, Fortune '& rsquo; Zyrtarja kryesore monetare, Anastasia Nyrkovskaya, komunikoi objektivat e saj për të mbajtur koleksionin e shitjeve në vetë Eterin, në vend që të likuidohet tani.

Problemi OpenSea në Fortune '& rsquo; s fillimisht ankand NFT

Pasuria & rsquo; Fillimisht, ankandi NFT përjetoi shitje jashtëzakonisht të larta, megjithatë ai gjithashtu pa gabime teknike në vend të orës së pikut. Ankandi u organizua në hapësirën e tregjeve OpenSea dhe për shkak të trafikut të madh, platforma vazhdoi të sillej përsëri në "& ldquo; Gabim 504 & rdquo;. Kjo edhe më shumë shkaktoi rënien e shumë kuotave të ankandit.

"& Ldquo; Ne u përmbytëm nga trafiku që duket më shumë i lidhur me ankandin & hellip; [D] në sulmet e DoS [mohimi i shërbimit] që ndodhën gjatë ankandeve, ne nuk ishim në gjendje të përpunonim disa citate për Çadin 1 dhe 3, ”& rdquo ;, ndau OpenSea.

Tregu NFT në fakt ka marrë një tërheqje të konsiderueshme këtë vit dhe thjesht duket se po shkon në një brez rritës. Më shumë lojtarë po regjistrohen me sferën NFT për të azhurnuar dhe përshtatur në përputhje me dixhitalizimin për Web 3.0. Legjendat e sportit, galeritë e artit miliona dollarësh; gjigantët e biznesit si Coca-Cola, madje edhe emrat e markave të stilit të lartë në fakt kanë përfshirë NFT-të në strategjitë e tyre të marketingut të vitit 2021, dhe lista po bëhet më e gjatë dhe më e kushtueshme.

Lexo artikullin:  Këto metrika në zinxhir të Polkadot, Kusama po bien ...

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju