Katër minatorë Bitcoin të Amerikës së Veriut që mund të përfitojnë nga ndryshimi Lindje-Perëndim

Me Kinën që duket se është jashtë formulës, minatorët e Bitcoin të Amerikës së Veriut po dëshirojnë të vendosin epërsinë e çmimit hash.

Katër minatorë të Bitcoin të Amerikës së Veriut që mund të përfitojnë nga zhvendosja Lindje-Perëndim

Edhe para se Kina të kishte posaçërisht çekiçin e kufizimit në minierat e kriptos, minatorët e Bitcoin (BTC) në Amerikën e Veriut në të vërtetë kishin zhvilluar aftësinë e tyre në mes të iniciativave për të marrë një pjesë më të madhe të qarkullimit ndërkombëtar të çmimeve hash. Nga strukturat më të mëdha për informacione deri te marrja e furnizimeve me pajisje, këto pajisje në të vërtetë kanë bërë iniciativa të performancës për të stabilizuar dualitetin e hash-power midis hemisferës Lindore dhe asaj Perëndimore.

Minatorët e Bitcoin të Amerikës së Veriut zakonisht kanë nevojë të imitojnë çështje të përdorimit të energjisë, si dhe disa kanë qenë të etur të shoqërohen me naftë, si dhe me kompani të gazit, që do të jenë blerësit e burimit të fundit për gazin e ndezur. Në të vërtetë, shpuesit amerikanë të naftës dhe kompanitë e minierave Bitcoin mbeten të punojnë së bashku për përdorimin e gazit, duke verifikuar edhe një herë që mundësia për aftësinë termodinamike të Bitcoin është gati të jetë një rrjet i favorshëm për atmosferën, pavarësisht nga kundërshtimet e avancuara kundrejt provës së- minierat e punës (PoW).

Me subjektet me bazë në Amerikën e Veriut me sa duket në majën e zhvillimit të një dukshmërie më të mirë në matricën ndërkombëtare të minierave Bitcoin, më poshtë keni një vështrim në 4 nga minatorët më të mëdhenj të Bitcoin në zonë.

Riot Blockchain

Në vitin 2020, Kina ende arriti të merrte 65% të çmimit ndërkombëtar Bitcoin të hash, sipas citimeve nga një numër burimesh informacioni. Sidoqoftë, Riot Blockchain po shtonte procedurat e saj me një mori prokurimesh të rëndësishme të pajisjeve nga prodhuesit kryesorë të minatorëve Bitcoin si Bitmain.

Vetëm në gusht, si dhe në dhjetor 2020, Riot Blockchain investoi dollarë të panumërt për të marrë qindra Antminers nga Bitmain Në të vërtetë, siç raportohet nga CryptoPumpTë reja në prill, aftësia hash e Riot Blockchain u rrit me 460% në 2020.

Makina e zgjeruar e aksioneve të Riot Blockchain ka vazhduar në të vërtetë në 2021, me biznesin që bleu mbi 42,000 Antminers nga Bitmain më parë gjatë këtij viti. Biznesi i detajuar i Nasdaq gjithashtu prezantoi një blerje prej 650 milion dollarësh të një strukture të rëndësishme informacioni të vendosur në Teksas.

Duke marrë strukturën e informacionit Whinstone në Teksas, Riot Blockchain është gati të ketë qendrën e vetme më të madhe të minierave Bitcoin në Shtetet e Bashkuara Titani amerikan i minierave Bitcoin gjithashtu përgatitet për të rritur aftësinë fillestare të faqes në internet nga 750 megavat në mbi 1,000 MW.

Me aftësinë e saj të përmirësuar që shoqëron shtypjet gjithëpërfshirëse në Kinë, nuk është për t'u habitur të shihni Riot Blockchain të kënaqet me suksesin më të lartë të minierave Bitcoin, siç konfirmohet nga numrat e vlerësuar në prodhimin e saj të rregullt mujor, si dhe përmirësimet e procedurave. Në prill, biznesi raportoi se nxori 187 Bitcoin (me vlerë 11.2 milion dollarë në atë kohë) muajin e kaluar.

Numri i prodhimit të BTC në mars 2021 shënoi një rritje prej 80% nga sasia totale e minierave Bitcoin për Mars 2020. Në rekordin e tij më të fundit në qershor, biznesi përmendi se kishte nxjerrë 243 BTC, një rritje prej 406% nga numri i saj i prodhimit në qershor 2020.

Rekordi i qershorit gjithashtu vendosi shumën totale të minierave të Bitcoin të Riot Blockchain nga viti deri më sot në 1,167 BTC (aktualisht me vlerë 36.5 milion dollarë). Që nga qershori i vitit 2020, biznesi sapo kishte nxjerrë 508 domethënie BTC që numri i prodhimit të këtij viti qëndron për një rritje prej 130% nga viti në vit.

Në mënyrë të plotë, Riot Blockchain shprehet se mban mbi 2,200 BTC që nga përfundimi i qershorit, me secilën prej Bitcoin që buron nga procedurat e saj të minierave. Duke detajuar lidhjen e internetit midis sukseseve të saj aktuale të prodhimit, si dhe skenarit në Kinë, rekordi i qershorit përmendi, "Eksodi i minierave Bitcoin nga Kina ka rezultuar në një rregullim të vështirësisë në rënie dhe normë më të ulët të rrjetit global të hashit. Si i tillë, Riot aktualisht po nxjerr më shumë Bitcoin në ditë se në çdo kohë në historinë e Kompanisë, ”duke vazhduar:

Lexo artikullin:  Qeveria e Shteteve të Bashkuara prezanton Programin e Hartimit të Kriptos dhe $ 10M Bounty për t'iu përgjigjur sulmeve të ransomware

maratonë

Maratona është ndoshta rivali kryesor i Riot Blockchain në "luftërat hash të Amerikës së Veriut" si dhe, ashtu si kundërshtari i saj, titani i minierave kripto në të vërtetë ka rritur stokun e pajisjeve duke pasur parasysh atë 2020. Në tetor, Grupi i Patentave Marathon me bazë në Nevada mori 10,000 Antminer S-19 Pro nga Bitmain.

I tillë ishte dimensioni i porosisë që u përafrua për të rritur aftësinë funksionale të biznesit të hash-it në 2.56 EH / s, pak më e madhe se 2.3 EH / s e synuar për rritjen e Riot Blockchain. Me urdhrin Antminer që shfaqet në grupe për Maratonën, biznesi duket se aktualisht është duke u përqëndruar në përmbushjen e "neutralitetit të karbonit" si dhe në shpërblimin e nevojave qeverisëse.

Në mars, biznesi fillimisht prezantoi strategji për të tërhequr çdo fuqi të tanishme të tij hash në një pishinë noti Bitcoin në përputhje me rregullatorin deri në fillim të majit Për momentin, Maratona përmendi që pishina e re e notit respektohej nga Anti- Procedurat e Pastrimit të Parave (AML) të zhvilluara nga Zyra e Kontrollit të Jashtëm të Amerikës.

Siç është raportuar nga CryptoPumpNë maj, Marathon po përgatit një strukturë informacioni 300 MW neutrale të karbonit, e cila sigurisht do të strehojë 73,000 minatorë Bitcoin. Sipas lajmeve në atë kohë, zbatimi i qendrës me siguri do të sjellë jopartësinë e karbonit të biznesit në rreth 70% ndërsa çmimin e hashit të tij do të arrijë në 10.37 EH/s.

Sipas informacionit nga BTC.com, arritja e një aftësie çmimi hash prej 10.37 EH / s sigurisht që do të vendoste Maratonin numrin 5 në regjistrin aktual të qarkullimit të çmimeve Bitcoin hash.

Ndërsa është më e madhe se 50% nën lartësinë e saj në 2021, prej 56.56 dollarë, furnizimi i biznesit është akoma në rritje me 122.34% nga viti në moment që nga momenti i kompozimit. Me fondet e tregtuara me këmbim Bitcoin që akoma nuk kanë marrë autorizim në Shtetet e Bashkuara, furnizimet e minierave Bitcoin shihen si pika ideale e mëposhtme në lidhje me marrjen e ekspozimit indirekt të drejtpërdrejtë ndaj BTC.

Vetë Maratona është një pronar i Bitcoin ndryshe nga interesi i saj për miniera. Në fillim të vitit, biznesi mori mbi 4,800 BTC, vlerësuar në rreth 150 milion dollarë në atë kohë. Grupi i Investimeve Dixhitale i Nju Jorkut gjoja ndihmoi me ofertën.

Kasollja 8

Kompanitë me bazë në Shtetet e Bashkuara nuk janë lojtarët e vetëm të rëndësishëm në kinemanë e minierave Bitcoin të Amerikës së Veriut, pasi veshja kanadeze Hut 8 është gjithashtu një emër thelbësor në diskutim. Dikur minatori më i madh i tregtuar hapur Bitcoin me aftësi përsëri në 2018, biznesi me bazë në Toronto duket se po rikuperohet nga problemet e tij të mëparshme.

Në 2018, tregu i kripto përjetoi një treg dobësues dobësues pasi kostot e monedhës u rrokullisën nga majat në dhjetor 2017 si dhe janar 2018. Në maj 2019, Hut 8 raportoi humbje në veri të 136 milion dollarë për vitin e kaluar, i cili gjithashtu përfundoi në substancë shkurtime ekipesh.

Duke mësuar kohën e kripto dimrit të 2018 si dhe 2019, Hut 8 në të vërtetë ka ndërmarrë një ngritje të madhe të pajisjeve të saj minuese, duke zbuluar blerjen e mbi 11,000 ingranazheve MicroBT me vlerë rreth 44 milion dollarë. Bazuar në aftësinë e minatorëve të MicroBT, aftësia e çmimit hash të Hut 8 parashikohet të arrijë në 2.5 EH / s kur të gjitha pajisjet janë vendosur në qendrën e biznesit prej 100 MW, aktualisht të paplota.

Lexo artikullin:  Thyerja: Ofruesi i Shërbimit Bitcoin (BTC) BlockFi Në Problem, NYAG pushon dhe urdhri i heqjes

Me 2.5 EH / s, Hut 8 parashikon që prodhimi i tij i përditshëm i Bitcoin do të kërcejë dyfish nga 6.5 në 7.5 BTCto midis 14 deri në 16 BTC. Një çmim i tillë ditor i minierave BTC gjithashtu mund të ofrojë për të mbrojtur gjendjen e Hut 8 si minator Bitcoin që mban një nga BTC më të vetë-minuar në planet.

Në janar, minatori kanadez i Bitcoin përafroi që sasia e tij totale e zotërimeve të Bitcoin sigurisht që do të arrijë në 5,000 BTC deri në fillim të vitit 2022. Po ashtu, biznesi ka strategji të hollësishme për të rritur çmimin e tij të hashit në 6 EH / s deri në mes të vitit 2022.

Blockchain zgjua

Ndryshimi Lindje-Perëndim në çmimin e hashit të Bitcoin do të sjellë në mënyrë të pashmangshme rregullime gjithëpërfshirëse të përzierjes së energjisë për minierat e BTC, me një përqendrim edhe më të madh në "Bitcoin të Gjelbër". Për minatorët e kripto kanadez, fuqia miqësore me mjedisin është një faktor i rëndësishëm theksimi për procedurat e tij.

Nga Kanadaja në Islandë, si dhe në Suedi, Hive Blockchain drejtoi informacione me energji të gjelbër për minierat e kriptove. Në maj, biznesi gjoja u detyrua të ofronte qendrën e tij në Norvegji, duke përmendur shqetësimet me autoritetet rregullatore në vend.

Më herët në korrik, Hive mori 3,000 minatorë MicroBT M30S për qendrën e saj në New Brunswick, Kanada. Fuqia e përfshirë e hashit gjoja do të shtohet në Foundry USA Pool që aktualisht grumbullon humbje të mundshme nga minatorë të ndryshëm të tjerë të rëndësishëm të Amerikës së Veriut si Hut 8, Blockcap gjithashtu si Bitfarms, për të përmendur disa.

3,000 ingranazhe shtesë të minierave të Hive supozohet se do të rritin parashikimet e biznesit për 0.264 EH / s për të arritur në një çmim të përgjithshëm hash prej 0.83 EH / s. Biznesi gjithashtu sapo është regjistruar në renditjen e kompanive të minierave Bitcoin të tregtuara hapur pasi mbrojti një Nasdaq që jep detaje në qershor.

Ndërkohë, Gryphon Digital Mining, një minator më shumë me bazë në SH.B.A., mund të jetë duke testuar shpejt emrat ekstra të vendosur në tregun e minierave BTC të Amerikës së Veriut. Biznesi, i cili deklaron se operon me burime 100% të rinovueshme, sapo bleu kohët e fundit 7,200 ingranazhe të minierave Antminer S19J Pro.

Bazuar në aftësinë e shkëputjes së pajisjeve, çmimi i hash Gryphon do të rritet përreth 0.72 EH / s. Ky aksion krejt i ri supozohet se do të krijohet në gusht, si dhe në atë kohë, biznesi me siguri do të marrë rezultatin e tij ESG.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju