Qeveria franceze bën thirrje për një agjenci për të rregulluar kripton në të gjithë BE

Propozimi do të rezultojë në rregullore uniforme për monedhën dixhitale në të gjithë BE-në.

Qeveria franceze bën thirrje për një agjenci për të rregulluar kripton në të gjithë BE

Qeveria e Francës ka propozuar që Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregut, ose ESMA, duhet të rregullojë veprimtarinë e monedhës dixhitale në të gjithë Bashkimin Evropian.

Nëse miratohet, kjo do të krijonte një autoritet të vetëm mbi sektorin e kriptos në të gjithë bllokun tregtar dhe do të krijonte rregullore uniforme në të gjithë unionin përmes ESMA, siç sugjerohet nga rregullatori francez i letrave me vlerë Autorité des Marchés financuesve, ose AMF.

Propozimi i AMF deklaroi:

Vitin e kaluar, u bënë propozime për një kornizë rregullatore të gjerë të BE-së për monedhat dixhitale. ESMA është një agjenci rregullatore financiare me bazë në Paris që kërkon të forcojë mbrojtjen e investitorëve në BE, të përmirësojë funksionimin e tregjeve financiare dhe të nxisë bashkëpunimin midis vendeve anëtare.

Nëse propozimi i AMF miratohet, ai do të kërkonte të përfitonte nga përvoja që ESMA ka në rregullimin e monedhës dixhitale dhe do të siguronte siguri ligjore për bizneset e monedhave dixhitale që operojnë në të gjithë BE.

Rregullimi i monedhave dixhitale është bërë një pikë kryesore e diskutimit për qeveritë në të gjithë botën. Të hënën, sekretari amerikan i thesarit mblodhi grupin punues të Presidentit për tregjet financiare së bashku me Zyrën e Kontrollorit të Monedhës dhe Korporatën Federale të Sigurimit të Depozitave për të diskutuar rregullimin e monedhave të qëndrueshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju