Si një algoritëm kripto me një strategji të vetme i ktheu 100 dollarë në 36,205 dollarë në 10 muaj

Warren Buffett pohoi se ""(*) ne marrim nga sfondi, është se individët nuk marrin nga sfondi." “(*) investitorët mund ta ndryshojnë këtë. Ajo që marrim Crypto është thelbi i asaj se si një udhëzues i thjeshtë prodhoi llojin e roi qesharak të mbajtur në mend

Si një algoritëm kripto me një strategji të vetme i ktheu 100 dollarë në 36,205 dollarë në 10 muaj

Para titullit, lejoni që të jetë i qartë në një pikë. Për të mos e përsëritur këtë. Në asnjë enë njerëzore.

Ju zvarritës tregtare nuk mund ta riprodhoni këtë teknikë specifike

Në fakt realitet, pasi është edhe një eksperiment i besuar, në dëshmi të idesë, në krahasim me një mjet të vërtetë për të fituar para një tregti. vetëm një kosto këmbimi do ta eliminonte këtë teknikë specifike për shumë investitorë.në kripto që nuk tregon se është e pavlefshme – Realiteti, është mjeti ideal për të theksuar se si

Por teknika e lehtë mund të përfitojë nga investitorët e vërtetë në realitet

Pra, a mund të bëni, sot, sot, me këtë in? Çfarë bën algoritmi 80,

Çfarë tregojnë 12 orë? Blini është objekti themelor. Shitet bashkepunim me kompani informacioni

Këtu TIE, In ka krijuar në të vërtetë VORTECS ™ The, një vendim matematikor se sa të favorshme ose të rënduara janë problemet ekzistuese tregtare për CryptoPumpNews Markets Pro, me kusht që vlerësimi i pronës Score.a bazohet në informacionin historik, dhe gjithashtu në thelb duket përmes të gjithë sfondit të monedhë kripto ose shenjë duke u përpjekur për të gjetur probleme që ngjajnë me ato që vëzhgon sot.

Ata po përpiqen të gjejnë një përzgjedhje të ngjashmërive dhe gjithashtu të jashtme – si shembull, sasinë e tregtimit, aktivitetin aktual të normës, pamjen sociale (baza për të cilën është vetë rezultati i viteve të avancimit) dhe gjithashtu sasia e cicërimave në lidhje me atë pronë.

Ajo zbulon ngjashmëritë, i hedh një vështrim asaj që ndodhi më poshtë. një rritje apo ulje e pronës?

Nëse ishte e rregullt ajo lëvizje? A ishte e konsiderueshme rritja apo rënia? Si secili prej këtyre faktorëve të informacionit prodhon VORTECS ™ Si,

Kombinimi i ekzaminimit të gjallë dhe gjithashtu në progres të shpeshtë të problemeve ekzistuese të tregtimit për çdo pronë të qëndrueshme. Shënoni lojë më të madhe me top, sa më e favorshme pasqyra - dhe aq më e sigurt që a është. Algoritmi, vlerësimi me të vërtetë i reduktuar është bearish (dhe gjithashtu në mënyrë të ngjashme i sigurt). Një vlerësim neutral prej 50 nënkupton se anasjelltas nuk sheh asnjë lidhje të konsiderueshme midis problemeve ekzistuese dhe gjithashtu efikasitetit të normës së mëparshme. Një grup filloi të kontrollonte algoritmin e të gjithë shumëllojshmërisë së qasjeve në ditën kur algo doli në kohë reale.

Lexo artikullin:  Defi Hack Alert: NowSwap humbet mbi 1 milion dollarë në sulme kibernetike

Tregjet Pro A a 80,

Teknika e 12 orëve nënkupton që provimi 'merr' çdo pronë që kalon në vlerësimin 80, e cila merret parasysh shumë e favorshme. Blini pas kësaj "tregton" pronën edhe një herë pas 12 orësh. Shitet programi, kjo nuk po zhvillohet në një shkëmbim - po zhvillohet në fletën And spread.

Duke pasur parasysh se ekzaminimi dëshiron të ruajë pronat ekuivalente të të gjitha pronave që janë brenda grupit të tij, ai ribalancon çdo rrethanë orë - nëse SOL kalonte 80, dhe gjithashtu ishte prona e vetme me atë vlerësim të lartë të lartpërmendur, ekzaminimi me siguri do të poziciononte 100% e profilit të tij ekzistues Dhe SOL.

Sepse nëse BNB pas kësaj kaloi edhe në 80, ekzaminimi me siguri do të caktonte pesëdhjetë përqind të vendosjes së tij në BNB në ribalancin e mëposhtëm në orë. Por ju nuk mund ta bëni këtë, supozoni se jeni njerëzor nëse e rishikoni këtë.

Pse je njeri, ke nevojë për pushim.

Ekzaminimi i parë po funksionon 24 orë Nëse çdo ditë, çdo ditë, dhe gjithashtu ka qenë në të vërtetë për më shumë se 10 Një nënë dhe baballarë të rinj marrin pushim prej muajsh nga fëmija sa më shpejt Edhe kur. A, algo nuk po vlerëson likuiditetin ose urdhëron thellësinë për çdo lloj prone specifike në çdo lloj shkëmbimi të siguruar. në një 'merr' me normën ekzistuese, dhe gjithashtu 'tregje' me normën ekzistuese, që të gjithë ne e kuptojmë se nuk është gjithmonë praktike.

Së treti, kostot e këmbimit për ribalancimin e It çdo orë sigurisht që do të ishin të shtrenjta, pavarësisht se sa BNB ose FTT po grumbulloni.

Dhe pse është ky një ekzaminim i rëndësishëm në përgjithësi?

Pra, faktori më poshtë është të rishikoni nëse VORTECS ™ a është efikase në punën e saj.

Ajo sheh probleme të favorshme, a është * e drejtë * shumicën e kohës? Loja me top algoritmi rritet, a rriten normalisht normat?

Kur me këtë ekzaminim, zgjidhja është me të vërtetë. Kur, ndërsa Qartësisht 80,

Dhe 12 është një më i jashtëzakonshëm, ka qasje të tjera të ndryshme që kanë prodhuar në fakt ROI të madhe teorike. Rrethanat e blerjes, Shitet 80,

Për 24 orë. Blini një të tillë mbështetet në "fitimet" prej 13,099%. Shitja e qasjeve solide përbëhet nga: Ajo 90, Të tjera 168 orë|+4,544%

Blej 80, Shitet 80|+ 14,862%

Blini realitetin, me Shitje 49.5% duke pasur parasysh që ekzaminimet filluan të funksionojnë

Në 5 2021, çdo teknikë në fakt ka mposhtur ROI nga mbajtja e BTC. Bitcoin që nënkupton që VORTECS ™ po funksionon në mënyrë të përshtatshme. Jan është -

Lexo artikullin:  Pikat e ajrit, DAO, lëshimi i shenjave dhe domenet publike janë kufiri tjetër për NFT -të

Dhe themelore, me kalimin e kohës - duke treguar se problemet historike të tregtimit për pronat elektronike mund të jenë Shkallë ndihmuese për shëndetin dhe mirëqenien ekzistuese të asaj prone. Me fjalë të tjera të ndryshme, një VORTECS i lartë

In ka një lidhje të provuar dhe të testuar për të vlerësuar admirimin. Shënoni çdo rrethanë, përveç çdo pasurie … sado që ky test dhjetë-mujor ka bërë në të vërtetë Jo në një situatë tërheqëse. Në (ndoshta rishkrim a) sapo pretendohet se "

Warren Buffett që ne marrim nga sfondi, është se individët nuk marrin nga sfondi. ”Hegel (Çfarë skeptik, ai mund të synojë të rishikojë pozicionin e tij.)

whatshtë ajo që VORTECS Si kripto është gjithçka.

Kjo nga sfondi. Rezultati është arsyeja pse mësimi i kthimit teorik prej 36,205% është thelbësor. Dhe na informon se po shikojmë sfondin më të mirë.

Është autor i detajeve ekonomike, jo një konsulent investimesh financiare.

CryptoPumpNews nuk ofron rekomandime të përshtatura ose të personalizuara për investime financiare. a janë investime financiare të paparashikueshme dhe gjithashtu tërheqin një kërcënim të konsiderueshëm që konsiston në kërcënimin e dështimit të pakthyeshëm dhe gjithashtu. Efikasiteti i ne nuk është një masë e rezultateve të ardhshme. Kriptomonedhat dhe gjithashtu grafikët janë të drejtë në momentin e kompozimit ose siç përcaktohet ose ndryshe. Qasjet e kontrolluara në të kaluarën nuk janë sugjerime. Figuron konsulentin tuaj ekonomik përpara se të bëjë zgjedhje ekonomike.Live

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju