Just-In: Banka e Dytë më e Madhe e Amerikës Hap Tregtimin e Futures së Bitcoin

Institucioni i dytë më i madh financiar në Shtetet e Bashkuara, Banka e Amerikës, me sa duket po u mundëson klientëve të saj të blejnë tregun Bitcoin Futures. Një rekord aktual nga Coindesk rekomandon që financues të shumtë janë duke krijuar llogarinë e tyre të tregtimit të së ardhmes Bitcoin ndërsa një çift mund të ketë shkuar në internet aktualisht.

Titani financiar i Shteteve të Bashkuara në të vërtetë kishte prezantuar gjithashtu një ekip studimi kripto që me siguri do t'i besohej të konsideronte teknologji të ndryshme moderne të negociatave për kripto. Titani financiar po nxehet në tregun e posedimit elektronik pasi ka ruajtur një pozicion regresiv për një periudhë të zgjatur kohe.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju