'E madhe pump'ardhja në Bitcoin, lë të kuptohet metrikën e çmimit BTC - Por ndoshta jo deri në dhjetor

RSI stokastike pothuajse kopjon hapa që stimuluan nivelet më të larta të 2013-ës, por hodlers mund të mbahen në pritje deri në orën jashtëzakonisht të njëmbëdhjetë të këtij viti.

'E madhe pump'ardhja në Bitcoin, lë të kuptohet metrikën e çmimit BTC - Por ndoshta jo deri në dhjetor

Bitcoin (BTC) duhet të shohë një rritje "të madhe" të çmimeve falë një ndjesie të pazakontë të favorshme që në fakt thjesht ka goditur goditjen për herë të parë në 7 vjet.

Në azhurnimin e tij më aktual në indeksin e qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes Bitcoin (RSI), eksperti i shquar i Twitter TechDev shënoi ngjashmëri të rëndësishme në mes të këtij viti, si dhe vrapimit të demit BTC 2013.

RSI stokastike sheh "kryq veçanërisht të favorshëm"

Ndërsa Bitcoin po rritet, RSI në të vërtetë është rritur me shpejtësi dhe aktualisht po ftohet nga rajoni i "blerjes së tepërt" simptomatike të një tërheqjeje momentale - edhe nëse është e vogël -.

Zmadhimi, megjithatë, RSI stokastike mbetet në mes të dyfishimit të hapave të tij nga viti 2013, i cili erdhi para fillimit të Bitcoin në atë që ishte pas niveleve më të larta të të gjitha kohërave prej rreth 1,300 dollarë. Për dallim, BTC/ USD filloi atë vit me 13 dollarë.

RSI stokastike përcakton qëndrueshmërinë e anëtarëve të familjes, si dhe pikën e dobët të vetë treguesit RSI.

"Bitcoin kishte RSI kryqëzimin e tij të dytë të favorshëm nga muaji në muaj midis 2 dhe 20 të këtij cikli. Një kryq veçanërisht i favorshëm. Shtator 80 si dhe Maj 2021, "komentoi TechDev së bashku me një grafik që zbuloi aktivitetin.

“Ky përshkrim sapo ka ndodhur 2 herë të ndryshme në prapavijë. Ju e supozuat atë. Shtator 2013 si dhe Maj 2012. I madh pumpështë respektuar me të tre kryqet e mëparshëm. "

Gjithë paqësore deri në dhjetor?

Sado që të duket e jashtëzakonshme, demat e Bitcoin mund të duhet të presin edhe pak më shumë për shtypjen maksimal në atë optimale për të goditur.

Lidhur me: $ 50K Bitcoin është "kapja më e madhe e ariut", thotë eksperti pasi çmimi i BTC ka një kohë të vështirë për shkallën thelbësore

Kjo është gjithashtu shumë falë informacionit historik të çmimeve të BTC, të cilin eksperti Rekt Capital thotë se programon nivele të reja të të gjitha kohërave që vijnë në dhjetor, në krahasim me "Uptober"

Lexo artikullin:  Këto 3 metrika sugjerojnë këtë në lidhje me aktivitetin e normës së AAVE

Për më tepër, Nëntori mund të shohë gjithashtu një rikthim në çmimet e çmimeve prej mbi 50,000 dollarë.

Një parashikim i tillë relativisht konvencional megjithatë nuk kundërshton modele të tjera të shquara, në mënyrë të konsiderueshme mbledhjen e ngushtë të "situatës më të keqe" nga muaji në muaj nga projektuesi i projektimit të furnizimit në qarkullim PlanB.

Parashikimet kërkojnë 63,000 dollarë për tetor, 98,000 dollarë për nëntor, si dhe një minimum prej 135,000 dollarë për mbylljen muaj-muaj në dhjetor. Shifrat për gushtin dhe shtatorin - 47,000 dollarë, si dhe 43,000 dollarë, në mënyrë specifike - ishin veçanërisht në faktor.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju