Rrëzimi masiv i ajrit dhe katapulta AXS që godasin Axie Infinity në një lartësi të re të të gjitha kohërave

Vlera e Axie Infinity u rrit në një raport mbi 118 dollarë pas shkarkimit të një transmetimi të madh për mbështetësit e hershëm dhe fillimit të aksioneve për shenjën AXS.

Rrëzimi masiv i ajrit dhe katapulta AXS që godasin Axie Infinity në një lartësi të re të të gjitha kohërave

Pikat e ajrit kanë ndryshuar në kontrollin e stimulit të ekosistemit të kriptomonedhës gjatë dy viteve të mëparshme dhe dëshmi shtesë për këtë mund të dëshmohet nga protokollet e përhapur si Uniswap dhe dYdX të cilët shpërblenë adoptuesit e tyre të hershëm me rënie simbolike që për momentin kushtojnë 30,000 dollarë deri në 2 milionë dollarë. Me

Protokolli më i ri për të tronditur bazën e tij të përdoruesit me një ajër të trashë xhepat ishte Axie Infinity (AXS), një sport beteje i bazuar në blockchain që është ngritur në pah gjatë rrjedhës së 2021 ndërsa klientët përqafojnë manekinën e tij të lojërave për të fituar (P2E).

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se që kur u mbyll në nivelin më të ulët prej $ 47.92 më 21 shtator, vlera e AXS është rritur 145% më e madhe për të krijuar një raport të ri të lartë në $ 118.00 pasi sasia e blerjes dhe shitjes 24-orëshe u rrit nga 421 milion dollarë në 1.95 miliardë dollarë.

Tre shkaqe të rritjes së fundit të AXS me vlerë gjatë dy javëve të mëparshme përfshijnë futjen e opsioneve të aksioneve për shenjën AXS, shkarkimin e një përdoruesi të hershëm të grupit airdrop dhe reputacionin në rritje të protokolleve të lojërave për të fituar.

AXS fillon aksionet

Zhvillimi i financave të decentralizuara në 2021 ka ndriçuar fuqinë e mbajtësve të kriptove për të vënë në funksion argumentet e tyre dhe për të fituar një përfitim duke ofruar likuiditet ose aksione.

Në përpjekje për të kapur pak nga ky vrull, përveçse të rrisë shenjat e përgjithshme të shenjës AXS, grupi në Axie Infinity prezantoi nisjen e aftësive të grumbullimit më 30 shtator. Kjo i emocionoi anëtarët e grupit, dhe deri më sot, zotëruesit tashmë kanë marrë gati 9.8 milion AXS në vetëm dy ditë.

Dhe nuk është thjesht konsumatori juaj i zakonshëm i kriptove që hyn në lëvizje, pasi tweet -et më të fundit paraqesin platforma të ndryshme të lojërave brenda ekosistemit kripto, së bashku me Yield Guild Games, kanë prezantuar se ata tani po grumbullojnë zotërimet e tyre AXS si një mënyrë për të ndihmuar në rritjen e vlerën e ekosistemeve të tyre përkatëse.

Axie Infinity është aktualisht duke siguruar një APR prej 240% për blerësit me shpërblimet që vijnë nga një grup i përkushtuar prej 78.3 milion argumentesh AXS të cilat u lanë mënjanë nga grupi.

Lexo artikullin:  Sfiduesi indian TikTok mbledh 19 milion dollarë për të lançuar shenjën sociale në Solana

AXS transmeton argumentet për adoptuesit e hershëm

Një qëllim i dytë për rritjen e vlerës dhe stërvitjes për AXS ishte transmetimi në grup i kësaj jave i cili shpërbleu klientët që u angazhuan me protokollin para 26 tetorit 2020.

Sipas grupit, 10,000 kuleta janë zgjedhur kryesisht bazuar në një fotografi të marrë në 26 tetor për të marrë një pjesë të 800,000 AXS airdrop, duke u mbështetur në shkallën e ushtrimit të xhepave.

Konsumatorët ekstra energjikë ashtu si pseudonimi i konsumatorit Twitter 'Arktik' morën alokime më të mëdha që për momentin janë me çmim gati 500,000 dollarë, ndërsa llogaritë shumë më pak energjike fituan alokime më të vogla të cilat megjithatë mund të jenë gjithsesi të rëndësishme sipas vlerës së monedhës, veçanërisht brenda ekstra ekonomikisht. elementë të privuar të botës vendi ku banojnë shumë lojtarë të Axie Infinity.

Related: Blerja dhe shitja e sportit NFT Axie Infinity fillon programin e aksioneve AXS

Rritja e reputacionit të lojërave për të fituar

Një qëllim tjetër për zhvillimin e fundit të parë në Axie Infinity është energjia e manekinës së lojërave P2E, për të cilën shumë analistë thonë se do të ishte sektori i shpërthimit në 2021.

Axie Infinity ishte me të vërtetë sporti që nisi tubimin P2E më herët brenda 12 muajve dhe ky vrull u përkthye në një ngritje në protokollet e ndryshme P2E si Illuvium (ILV), Chain Guardians (CGG) dhe MyNeighborAlice (ALICE).

Sektori i lojërave P2E i ekosistemit kripto po merr vrullin në muajt e fundit pasi klientët fillojnë të zbulojnë avantazhet e shijimit të një sporti që shpërblen pjesëmarrjen, në krahasim me manekinin dominues pa lojë, i cili siguron blerje në lojë megjithatë i lë klientët me pak për të paraqitur pas muajsh lojë dhe financim.

Lexo artikullin:  BTC mban $ 48K ndërsa Evergrande formon 'Lehman Brothers moment' për Kinën

Sipas informacionit nga CryptoPumpNews Markets Pro, rrethanat e tregut për AXS kanë qenë të favorshme për një kohë.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për AXS u ngjit në zonën e errët të papërvojë më 26 shtator dhe arriti një maksimum prej 87 raundesh 35 orë më herët sesa vlera e tij filloi të rritej me 55% gjatë tre ditëve pasuese.

Shërbimi NewsQuake from nga CryptoPumpNews Markets Pro regjistroi dy buletine të rëndësishme informacioni para rritjes së vlerës, së bashku me një njoftim të detajuar nga alternativa e Bitstamp dhe njoftimin e grupit që kishte nisur aksionet AXS.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju