Aktiviteti i përkohshëm i kostove të MATIC mbështetet në faktin nëse kjo ndodh

Ndërsa altcoins të shumta regjistronin shërime të rregullta të shërimit të rregullt në blog, 19 maj, MATIC qëndron në mesin e pakicave që kanë mbetur në të vërtetë për t'u zvogëluar në treg. Gjatë dy javëve të mëparshme, korniza e kostos së MATIC në të vërtetë është dukur plotësisht e dobët, megjithatë pas kësaj është shumë e rëndësishme të kihet parasysh se zotërimi në vetvete u rrit më shumë se çdo lloj altcoin tjetër, gjithashtu, duke shkaktuar rregullime të pashmangshme të kostos.

Sidoqoftë, ekziston një shqetësim i konsiderueshëm në lidhje me uljen e kostos së tij aktualisht, një që mund të specifikojë tregun e përkohshëm për MATIC.

Mbylle çdo javë nën Mesataren 20-Lëvizëse?

Duke vlerësuar kostot e rregullta të MATIC, u zbulua se alt ishte duke vlerësuar kohëzgjatjen 20 - Simple Moving Average ose 20-SMA. Në thelb, MATIC në të vërtetë nuk e ka mbyllur vendosjen e saj të shënuar më poshtë 20-SMA duke pasur parasysh se nëntori 2020, megjithatë me këtë çmim, ka shumë të ngjarë që posedimi të përfundojë me siguri rreth shkallës së ndihmës 0.75 $, një diplomë e cila u shqyrtua më parë në Mund.

Shitja e sasive gjatë dy javëve të mëparshme nuk ishte vërtet aq udhëheqëse sa marrja e stresit, megjithatë mbyllja nën MA mund të reklamonte më mirë modifikimin në ndihmën thelbësore prej $ 0.55.

E megjithatë, informacioni në zinxhir siguroi disa pozitive.

MATIC Çmimi Divergjenca po rritet

Sipas Santiment, devijimi i kostos së DAA të MATIC parashikoi një sinjal të fortë të favorshëm pasi rritja e adresave energjetike të përditshme referonte efikasitetin e kostos. Historikisht, një devijim i tillë i Çmimit DAA ka lejuar që posedimi të ndryshojë shumë më mirë në treg, dhe gjithashtu të kapë objektiva më të mëdhenj tregtar.

Në krahasim me adresat energjike, përqindja e NVT e MATIC gjithashtu fitoi një krahasim të lartë me atë që u pa për herë të fundit në drejtim të përfundimit të Dhjetorit 2020. Ai sugjeroi që Vlera e Rrjetit kishte filluar të bëhej e shtrenjtë dhe gjithashtu sasitë e transaksioneve do të kërkonin sigurisht që ngritur në mënyrë që të stabilizojë kornizën. Ndërsa është natyrë bearish, një rrjet i llogaritur gabimisht bashkohet me shumë më shumë rregullime në grafikë.

Lexo artikullin:  Vëllimi i shitjeve të Tomi Heroes NFT sapo ka shpërthyer 1.35 milion dollarë, me potencial masiv ROI për shitje TOMI

Një aspekt tjetër i rëndësishëm i shpërthimit ishte ulja e marrëveshjeve të tërheqjes. Pra, një rritje në marrëveshjet e tërheqjes sjell një modë të grumbullimit, dhe gjithashtu rënia dominuese mund të sugjerojë të kundërtën. Në një gamë më të madhe, ndryshueshmëria duket se rrezatonte me aktivitetin e kostos së MATIC dhe gjithashtu informacionin zinxhir.

Ana e zhvillimit

Nga pikëpamja e avancimit, ka akoma disa pozitive të mëdha për Poligonin dhe gjithashtu MATIC si posedim elektronik i marrë shënuar së fundmi nga TrustWallet dhe gjithashtu MyEtherWallet. Këto asimilime thjesht do të mundësojnë që posedimi të zgjerohet më mirë në lidhje me nxitjen, megjithatë aktualisht, është shumë e rëndësishme të pranohet që shkasi i favorshëm është i vendosur në mënyrë të duhur në trajektoren e Bitcoin.

Gumëzhitja dhe stresi i blerjes në lidhje me altcoins të konsiderueshme po zbehen.

, përveç nëse (*) dhe gjithashtu (*) kalojnë synimet e tyre përkatëse të favorshme, është e vështirë për MATIC të shkallëzohet. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju