Firma mjekësore meksikane përqafon blockchain për certifikatat e testit Covid

MDS Mexico sigurisht që do të përdorë inovacionin blockchain për të vërtetuar besueshmërinë e rezultateve të tij të shpejtë të testit të koronavirusit.

Firma mjekësore meksikane përqafon blockchain për certifikatat e testit Covid

Biznesi i zgjidhjeve mjekësore MDS Mexico në të vërtetë ka lëshuar një zgjidhje të shpejtë të shqyrtimit covid -19 që përdor inovacionin blockchain për të vërtetuar rezultatet.

Sipas regjistrimit të AOct 17 nga informacioni i mediave rajonale iProUP, MDS Mexico në fakt ka lëshuar një sistem elektronik që lejon individët e tij të kenë qasje në rezultatet që azhurnohen në kohë reale. Rezultatet gjithashtu jepen fjalë për fjalë, duke përfshirë një kod QR që mund të kontrollohet për të vërtetuar rezultatet, si dhe aksesueshmërinë e sfondit të vaksinimit të klientit në MDS Mexico'sblockchain

MDS specifikoi se u mor me blockchain për të mbrojtur rezultatet e ekzaminimeve profesionale, për të siguruar informacionin individual të individëve, si dhe për të ndaluar falsifikimin e rezultateve të testit covid. Faqja e internetit e MDS thotë:

"Për të qëndruar larg falsifikimit të rezultateve të pafavorshme, ne filluam të licencojmë ekzaminimet e zbulimit SARS-CoV-2 me inovacion blockchain, si dhe markë tregtare kriptografike, e cila siguron detajet në një kod QR të veçantë, të pandryshueshëm, si dhe të pandryshueshëm që mund të të vërtetohet në të gjithë botën. "

Rezultatet e testimit të publikuara në blockchain të MDS gjithashtu përbëhen nga një markë kriptografike nga profesionisti mjekësor që vërtetoi rezultatin përfundimtar të testit.

Related: Brezi i ardhshëm i kujdesit mjekësor të drejtuar nga të dhënat është më poshtë

MDS nuk është njësia e parë në Meksikë që pranoi blockchain për rezultatet e dixhitalizuara të testit të covid, me Dhomën Kombëtare të Tregtisë të Meksikës (CANACO) që zbuloi një fushatë të mbështetur nga shteti për të digjitalizuar çelësat e vaksinimit në bashkëpunim me firmën personale të inovacionit blockchain Xertify në prill.

Në gusht, agjentët e tregut të blockchain në Australi në mënyrë të ngjashme kërkuan hyrjen e një regjistri të dritareve të vaksinimit të bazuar në blockchain për të frenuar zgjerimin e çelësave të imitimit të vaksinimit COVID-19 në internet.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju