MonoX mbledh 5 milionë dollarë për të prishur DEX-të tradicionale duke përdorur pishina likuiditeti të njëanshëm

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Sportsbook

1xbit

Portofol

libër i llogarive By blockchainnews Botuar 5 orë në të kaluarën Përditësuar 5 orë në të kaluarën

Singapor, Singapor, shtatëmbëdhjetë shtator, 2021,

Protokolli MonoX, në thelb krijuesi më i efektshëm i kapitalit të tregut të automatizuar (AMM) brenda shtëpisë DeFi, është i kënaqur të njoftojë mbylljen e një fondi prej 5 milion dollarësh sferike për ta bërë ekonomike për detyrat për të nisur argumentet e tyre duke përdorur pishinat e tij moderne të likuiditetit të njëanshëm.

Të udhëhequr nga Krypital Group, financimi vuri re pjesëmarrjen sferike nga Axia8 Ventures, Animoca Brands, Divergence Ventures, Youbi Capital, Rarestone Capital, LD Capital, GenBlock Capital, 3Commas, OP Crypto dhe Blockdream. 

Ruyi Ren, themeluesi dhe CEO i MonoX, përmendi, "Me shumë risi brenda shtëpisë DeFi, kolateralizimi i tepërt ka dalë të jetë një pengesë gjithnjë e më e madhe. Si përgjigje në thelb e likuiditetit miqësor ndaj mjedisit kapital, MonoX do të ndihmojë që detyrat ekstra moderne të kenë sukses. Ne do të përdorim fondet për të zhvilluar stafin, për të zhvilluar dhe ndërtuar grupin tonë në ekosistemet e reja të lulëzuara DeFi si Solana".

Ndryshe nga DEX -et tradicionale që kërkojnë detyra për të depozituar dy shenja për të ndërtuar një palë likuiditeti, MonoX lejon ndërtuesit të kontrollojnë argumentet e tyre pa barrën e sjelljes së një aktivi tjetër. Projektet mund të lançojnë shenja të reja pa kapital të mëtejshëm si rezultat i asaj që ata nuk duan të depozitojnë një shenjë të dytë për të ndërtuar palën.

Derek Hansen, Partner në Rarestone Capital, përmendi, "MonoX po trajton joefikasitetet kapitale që i atribuohen çifteve të likuiditetit. Pronarët e shtëpive të projektit mund të kontrollojnë shenjat e tyre pa barrën e nevojave të kapitalit dhe të merren me përdorimin e fondeve për ndërtimin e misionit si një alternativë për të ofruar likuiditet. Metoda e tyre e re për likuiditetin e njëanshëm është e detyruar të ndihmojë në shkallëzimin e ekosistemeve të reja në rritje të DeFi si Solana dhe orteku. Ne shohim përpara për fillimin e tyre dhe mund të përdorim pasuritë dhe përvojën tonë kolektive për t'i ndihmuar ata të kenë sukses".

Lexo artikullin:  Analiza e Çmimit AAVE: A është koha e mirë për të zgjatur AAVE? Çmimi u rrit me 40% gjatë javës së kaluar

Platforma bashkon argumentet e depozituara menjëherë në një palë dixhitale me vCASH stablecoin, e cila mbështetet nga të gjitha sendet brenda pishinave MonoX. Ai eliminon joefikasitetet kapitale që i atribuohen çifteve të likuiditetit. 

Dizajni i njëanshëm i likuiditetit zvogëlon tarifat e blerjes dhe shitjes duke shmangur rrugët e zgjatura të transaksioneve që shohim te krijuesit tradicionalë të tregut të automatizuar (AMM). 

"Bazuar në besimin tonë të plotë në rrugën përpara për DeFi, ne tani kemi qenë në kërkim të mallrave që mund të ndihmojnë DeFi të zgjerohet dhe takuam stafin e MonoX. Ne konsiderojmë se konceptet e tyre mund të zvogëlojnë pengesat për hyrjen për klientët, në të njëjtën kohë të krijojnë vlerë më të mirë për zonën DeFi. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të bëjmë investime dhe të inkubojmë këtë mision, dhe përveç kësaj të përdorim pasuritë dhe ekspertizën tonë të shumta për t'i ndihmuar ata të zhvillohen, " përmendi Maggie Wu, bashkëthemeluese dhe CEO e Krypital Group.

MonoX gjithashtu mund të jetë një përgjigje efikase për kapitalin për të futur likuiditet në shenjat e mbështetura nga vlera (VBT) që korrespondojnë me sintetikën, NFT-të e pjesshme, shenjat e lojërave dhe shenjat e mbulimit të sigurimit. Prona të tilla mund të lansohen dhe tregtohen me kolateral zero, që do të thotë se detyrat dhe klientët nuk kanë pse t'i kolateralizojnë ato për herë të dytë me një palë likuiditeti. 

MonoX do të nisë rrjetin e tij kryesor në Ethereum dhe Polygon brenda tremujorit të tretë të vitit 3 me shkëmbim të plotë dhe mundësi likuiditeti. Si një platformë agnostike blockchain, ajo do të lançohet shtesë në Solana në të ardhmen e afërt. 

Rreth MonoX

MonoX është në thelb krijuesi më i efektshëm i kapitalit të tregut të automatizuar (AMM) brenda ekosistemit DeFi. Ai fuqizon ndërtuesit, tregtarët dhe furnizuesit e likuiditetit të marrin pjesë në një treg të hapur, të arritshëm dhe me efikasitet kapitali. MonoX synon të revolucionarizojë DeFi duke rregulluar joefikasitetet kapitale të modeleve të protokollit të gjeneratës së parë. Grumbujt e tij të likuiditetit të njëanshëm dhe stabilcoin vCASH lehtësojnë uljen e tarifave të blerjes dhe shitjes, efektivitetin e kapitalit dhe fuqinë për të lëshuar argumente me zero kapital të mëtejshëm. 

Lexo artikullin:  Guvernatori i Fed: Të mos kesh një dollar dixhital nuk është më një opsion
kontaktet
  • Hugh Flood
  • [email mbrojtur]

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju