Propozimi i ri i BE synon të shtrëngojë politikat për dërgimin e kriptovalutave

Komisioni Evropian synon të pengojë transferimet e mëdha dhe konfidenciale të kriptovalutave në një iniciativë për të kufizuar detyrën e pastrimit të parave të gatshme.

Propozimi i ri i BE kërkon të shtrëngojë rregulloret për dërgimin e kriptovalutave

Komisioni Evropian në të vërtetë ka dërguar një propozim të ri, i cili sigurisht do të ketë nevojë për ofruesin e aktiveve kripto për të grumbulluar detaje shtesë të Pastrimit të Parave nga ato që përdorin kriptovalutën për transferime parash. Funksioni i specifikuar i këtij propozimi është të shmangë rritjen e detyrës së pastrimit të parave të gatshme brenda Bashkimit Evropian.

Sipas këtij propozimi, ofruesi që kryen transferime duhet të ketë emrin e fillestarit të transferimit, numrin e llogarisë, aty ku llogaria ekziston, si dhe ku përdoret për të përsosur blerjen. Adresa e begetter, numri kryesor i regjistrit individual, numri i identitetit të klientit, ose dita, si dhe vendlindja sigurisht që do të nevojiten gjithashtu në propozim. Transportuesit e shërbimeve në një mënyrë të ngjashme do të kërkonin të siguroheshin që emri dhe shumëllojshmëria e llogarisë së marrësit konsistojnë në transferimin, së bashku me detajet lidhur me atë se ku ekziston ajo llogari. Furnizuesi i kripto-aseteve të marrësit sigurisht që do të kërkonte gjithashtu trajtime në pozitë për të identifikuar nëse detajet për fillestarin e transferimit konsistojnë ose po humbin.

Këto kërkesa shtesë për detaje sigurisht do të fillonin kur një transferim tejkalon 1,000 euro ose kur një koleksion vendbanimesh duket i lidhur, si dhe i plotë tejkalon 1,000 euro, "në mënyrë që të mos dëmtohet efikasiteti i sistemeve të pagesave dhe shërbimeve të transferimit të kripto-aseteve dhe për të balancuar rrezikun e drejtimit të transaksioneve nëntokësore si rezultat i kërkesave tepër të rrepta të identifikimit ndaj kërcënimit të mundshëm terrorist të paraqitur nga transferime të vogla fondesh, "pretendimet e kompensimit në propozim.

Në situatat kur ekziston një koleksion i shlyerjeve që shkojnë përtej 1,000 eurove që nuk duken të lidhura, siguruesi i shlyerjes sigurisht që nuk do të kërkojë të vërtetojë detajet nëse nuk "ndikon në shlyerjen e fondeve në para ose në para elektronike anonime" ose furnizuesi "ka arsye të arsyeshme për të dyshuar në pastrim parash ose financim të terrorizmit".

Lexo artikullin:  Një e treta e salvadorianëve 'duke përdorur' kuletën Chivo ', pretendon Presidenti Bukele

Kërkesat e azhurnuara u bënë pjesë e 4 propozimeve ligjore të paraqitura nga Komisioni Evropian të Martën Të gjitha propozimet kishin për qëllim qëllimin e zgjerimit të zbulimit të marrëveshjeve të diskutueshme si dhe heqjen dorë nga pastrimi i parave të gatshme si dhe financimi i detyrave terroriste. Parlamenti Evropian me siguri do të ketë fjalën e fundit mbi propozimet, si dhe mund të përdorë deri në 2 vjet para se propozimet të përfundojnë si legjislacion.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju