Fondi pensional për zjarrfikësit e Teksasit thuhet se ndan 25 milion dollarë për Bitcoin dhe Ether

Fondi është përgjegjës për avantazhet e më shumë se 6,600 zjarrfikësve energjikë dhe në pension, përveç anëtarëve të qëndrueshëm të familjes.

Fondi pensional për zjarrfikësit e Teksasit thuhet se ndan 25 milion dollarë për Bitcoin dhe Ether

Fondi i pensioneve për zjarrfikësit në Hjuston ka ndarë në fakt një komponent të profilit të tij prej 4 miliardë dollarësh në drejtim të kriptos.

Sipas një regjistrimi të Bloomberg të së enjtes, Fondi i Ndihmës dhe i Pensionit të Zjarrfikësve të Houston përdori Grupin e Investimeve Dixhitale të Nju Jorkut, ose NYDIG, për të kryer blerjen e 25 milionë dollarëve në Bitcoin (BTC) dhe Ether (ETH). Dokumentet publike me vendin e punës të administratorit të Teksasit zbulojnë se fondi i pensioneve mbante më shumë se 4.1 miliardë dollarë në pronat e përgjithshme të internetit që nga qershori 2020, duke sugjeruar që ekipi në fakt ka ndarë rreth 0.6% të profilit të tij në drejtim të pronave elektronike.

“Ne në fakt e kemi shqyrtuar këtë si një kurs pronash për ta përfshirë në profilin tonë të investimeve financiare për një kohë të gjatë,” tha polici kryesor i investimeve financiare të fondit, Ajit Singh, “Përfundoi të ishte një kurs pronësie që nuk mund ta shpërfillim më.

Ai përfshiu:

“Ndërsa ndodhin nxitjet institucionale ekstra dhe ekstra, sigurisht që do të ketë karakteristika shtesë dhe shtesë që krijojnë për furnizim dhe nevojë. Dhe të kesh prona fizike – simbole reale – na ofron në të ardhmen mundësinë e gjenerimit të të ardhurave të mundshme.”

Fondi është përgjegjës për avantazhet e më shumë se 6,600 zjarrfikësve energjikë dhe në pension, përveç anëtarëve të qëndrueshëm të familjes. Sipas ekipit, mbi gjysma e fondit është blerë me kapital tipik dhe personal, por gjithashtu përbëhet nga furnizime banesore, furnizime në mbarë botën, obligacione, para dhe prona.

Related: Fondet kripto dhe pensionale: Ashtu si nafta dhe uji, apo ndoshta jo?

Në qershor, ofruesi i shërbimit të daljes në pension ForUsAll u ofroi klientëve të tij zgjedhjen për të shpenzuar deri në 5% të pronave të profilit të tyre në kriptovaluta, duke thënë se njerëzit e Shteteve të Bashkuara mund të jenë në një "vantazh" nëse nuk u ofrohet zgjedhja e aksesit në pronat e kriptove gjatë daljes në pension. . Në fillim të këtij viti, Grayscale gjithashtu raportoi se kishte parë në të vërtetë fondet e pensioneve dhe fondet që shpenzonin në mënyrë proaktive direkt në fondet e saj me ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj kriptove.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju