Polkadot, BAT, Synthetix Analiza e Çmimeve: 17 korrik

Analiza e çmimeve Polkadot, BAT dhe Synthetix: 17 korrik

Meqenëse kripto-tregu më gjithëpërfshirës nuk kishte besime të favorshme, altcoins kryesisht përputheshin me të njëjtin kurs drejt uljeve të kostos, si dhe sinjaleve solide të shitjes. DOT kompensoi disi nga nënvlerësimi, si dhe ishte shitur, në kohën e shtypit. Tregu i Synthetix përfaqësoi gjithashtu pikën e dobët të kripto-tregut më gjithëpërfshirës pasi alt uli 20.9% të vlerësimit të tij kohët e fundit.

Sidoqoftë, BAT shëtiti në një kurs të ndryshëm pasi kostoja e tij u rrit me 13.8% gjatë 24 orëve të fundit.

Polkadot [PIKA]

Analiza e çmimeve Polkadot, BAT dhe Synthetix: 17 korrik

DOT në të vërtetë ka nënshkruar një rënie të vazhdueshme duke marrë parasysh se 8Julyly Eshtë e panevojshme të diskutojmë se monedha nuk e shëroi mirë mesazhin adekuat depresionin e qershorit. Në kohën e shtypit, ajo u vlerësua me 12.04 $ si pasojë e një rënie të rregullt në kosto prej 21.9%. Sasia e tregtimit të pasurisë u rrit gjithashtu me 12.46%.

La Bands Bollinger vazhdoi të ishte identik pa indikacione për të pasur ose zgjeruar, gjë që rekomandonte që kostoja sigurisht të ecte rreth shkallës aktuale, së paku, mbi një bazë të shpejtë.

Nëse kostoja nuk sheh një ngjitje, si dhe prishje mbi shkallën e rezistencës 13.30 $, ajo mund të bjerë më pak se shkalla e ndihmës në kohë të gazetarisë prej 12.04 $. MACD mbanin në mend tabelat e kuqe të byrekut të cilat sugjeronin një model bearish afatgjatë pas kryqëzimit bearish në 12 korrik

DOT pa zonën e tepërt të shitur në shumë kohëra gjatë kohëve të fundit. Në kohën e shtypit, ajo u pa thjesht mbi 30-shenjë me pak ulje në pikë Index Forca Relative shenjë duke sugjeruar që klientët të largoheshin nga tregu edhe një herë ndërsa shitësit mbetën në numrin kryesor.

Shenja Themelore e Vëmendjes [BAT]

Analiza e çmimeve Polkadot, BAT dhe Synthetix: 17 korrik

Shenja Themelore e Vëmendjes, ndryshe nga altcoins të ndryshme të tjera, në të vërtetë ka marrë sot, si dhe në kohën e shtypit, tregtonte me 0.568 dollarë me një ecje prej 13.8% në 24 orët e fundit. Sasia e tregtimit për BAT u rrit me 119.39% ndërsa kapitalizimi i tregut gjithashtu pa një ecje prej 12.29%.

Lexo artikullin:  American CryptoFed DAO kërkon pëlqimin e SEC të SHBA për shenja të qëndrueshme të shërbimeve

Paqëndrueshmëria e BAT ka qenë në të vërtetë e ashpër kohët e fundit, si dhe në kohën e krijimit, të Bands Bollinger ishin zgjerimi - - Një tregues i paqëndrueshmërisë më të lartë të tregut.

Ndërsa kostoja u rrit gjatë 1 ditës së fundit, SAR alegorik zbuloi e saj linjat e populluara të renditura më poshtë mbajtësit e qirinjve. Kjo tregoi si dhe verifikoi që kostoja mori rritje.

Në kohën e shtypit, altcoin parashikoi një rritje në dimensionin e shiritave të sinjalit miqësor ndaj mjedisit Oshilator tmerrshëm e cila tregonte energji të favorshme. Nëse demat rriten gjithashtu shtesë, pas kësaj shenja mund të përpiqet të prekë shkallën e rezistencës $ 0.600 si dhe në fund të fundit, të zhvendoset për të vlerësuar shkallën 0.640 $.

Synthetix [SNX]

Analiza e çmimeve Polkadot, BAT dhe Synthetix: 17 korrik

Synthetix në të vërtetë ka parashikuar aktivitetin e kostove të lidhura në jug, duke marrë parasysh që 12Korriku i shenjës derdhi 20.9% të vlerës së tij thjesht për një javë. Në kohën e shtypit, shenja vlerësohej në 8.89 dollarë, si dhe një shtyp i butë nga arinjtë sigurisht që do të bënte që kostoja të binte në drejtim të shkallës së ndihmës prej 7.82 dollarë. Më e larta në të gjitha kohërat e SNX shkoi në 28.53 dollarë në shkurt 2021.

La Fluksi i Parave Chaikin nënshkruar flukset e reduktuara të fondeve gjatë shkarkimeve gjatë dy ditëve të fundit. Sidoqoftë, një ndikim në kohën e shtypit nënvizoi se hyrjet e fondeve në të vërtetë ishin rritur disi.

La Indeksi mesatar i drejtimit përveç kësaj referoi deklaratën e lartpërmendur në lidhje me pikën e dobët të tregut pasi ajo ishte disi mbi 25 marka. Kjo,

vrapoi shumë afër përgjatë zonës së tepërt të shitur, megjithatë nuk u zhvendos menjëherë në atë zonë. (*) Analiza tregoi se klientët mungonin në treg, të cilin shitësit kishin përparësi mbi klientët. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju