Sytë Polkadot arrijnë në 75 dollarë pasi rritja e çmimeve DOT krijon një përmbysje klasike bullish

Modeli i kokës poshtë dhe supet nënkuptojnë një zhvendosje përfundimtare të zhvendosjes së tregut Polkadot.

Sytë Polkadot arrijnë në 75 dollarë pasi rritja e çmimeve DOT krijon një përmbysje klasike bullish

Teknikët e grafikut Polkadot (DOT) rekomandojnë që të grumbullohet në një dokument krejt të ri, afër 75 dollarë, nëse DOT mund të kujdeset të mbyllë në mënyrë të theksuar varietetin e tij prej 41-43 dollarë.

Kjo sipas një marrëveshjeje klasike të përmbysjes bullgare të referuar si Kreu Invers dhe Supet (H&S) që zhvillohet kur çmimi kalon nëpër 3 shitje gjatë një kohëzgjatjeje të kombinimit të tregut.

Në mënyrë të veçantë, modeli përfshin një shitje paraprake, të respektuar nga një rritje e përkohshme e çmimeve dhe gjithashtu një shitje - shumë më të thellë -. Kjo çon në një përmirësim tjetër të vogël në përfitim, i përmbajtur nga një shitje tjetër aq e keqe afër/në shkallën më të përballueshme të shitjes fillestare.

Shitjet fillestare dhe gjithashtu të fundit nënkuptojnë supet "e majta" dhe gjithashtu "ideale", veçanërisht, ndërsa shitja e dytë nënkupton "kokën". Nga ana tjetër, shkalla rreth së cilës kulmojnë të gjitha tubimet e përkohshme përfaqëson modelin e "vijës së qafës" të kokës dhe supeve.

Ekspertët tradicionalë zakonisht llogaritin objektivin përmbys të H&S nga rezistenca e vijës së qafës duke përcaktuar gamën optimale midis tij dhe gjithashtu zhvillimit të kokës.

Kështu që shfaqet, Polkadot në të vërtetë ka krijuar një model bullish të krahasueshëm në grafikun e tij një herë në javë, siç zbulohet i listuar më poshtë.

Gama optimale midis vijës së qafës së DOT dhe bazës së kokës duket të jetë pothuajse 31 dollarë. Prandaj, një shpërthim efektiv bullish mbi serinë e qafës prej 41-43 dollarë vendos objektivin e mëposhtëm afatgjatë në rreth 75 dollarë.

Ankandet Parachain do të jenë në dispozicion në Nëntor

Modeli i përmbysur i H&S u bë DOT i mbledhur praktikisht me 30% këtë javë të mëparshme për të arritur nivelin më të lartë të pesë muajve në rreth 44 dollarë. Në thelb të trendit të tij të rritjes një herë në javë ishte një bum i çmimeve në të gjithë tregun e kriptove, së bashku me informacionin e Ankandeve Parachain të Polkadot që do të banonin në 11 Nëntor.

Lexo artikullin:  Cardano (ADA) Hits New All-Time High, Themeluesi Charles Hoskinson parashikon 150 dollarë deri në fund të vitit

Në informacion, Parachains e Polkadot janë të paralelizuara, zinxhirë të veçantë për aplikacione-revista për fëmijë të lidhura me një revistë të nënave dhe babave të vetmuar të quajtur Relay Chain Për shkak të natyrës së tyre identike, Parachains kanë një tendencë për të proceduar marrëveshje të shumta njëkohësisht dhe gjithashtu ruajnë dhe gjithashtu regjistrojnë video informacionet e tyre në revistë kryesore duke bashkëvepruar me zinxhirë të ndryshëm të tjerë.

Lidhur: Polkadot do të nisë ankandet publike parachain pas votimit të administratës

Kjo vjen si një shkëputje nga teknika e radhitjes së marrëveshjeve dhe gjithashtu rafinimi i tyre në mënyrë të njëpasnjëshme.

DOT, e cila vepron si një shenjë energjie për kostot, administrimin, ndërveprimin dhe gjithashtu lidhjen brenda bashkësisë ekologjike Polkadot, e mbledhur me më shumë se 24% pas deklaratës Parachain.

Tjetra, Polkadot synon të paraqesë një atribut ndër-zinxhir që sigurisht do të lejojë zinxhirin e tij të transmetimit në blockchains jashtë (Bitcoin, Ethereum, dhe kështu me radhë) duke përdorur marrëveshje të specializuara të zgjuara. Ndërkohë, puna gjithashtu përgatitet për të lançuar "përbërës lidhës të integruar" që sigurisht do të përmirësonin ndërveprimin e blloqeve të jashtëm me Polkadot

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju