Polygon paguan 2 milion dollarë shpërblim për defektin që mund të kishte kompromentuar 850 milion dollarë në fondet e përdoruesit

Cyberpunk i kapelës së bardhë hipotezoi se gabimi mund të ishte zhvilluar nga "" duke përdorur kodin e një personi tjetër dhe gjithashtu duke mos pasur një kuptim 100% të asaj që bën." "

Polygon paguan 2 milion dollarë shpërblim për defektin që mund të kishte kompromentuar 850 milion dollarë në fondet e përdoruesit

cyberpunk i kapelës së bardhë (* ) ka fituar në fakt 2 milion dollarë pasi i raportoi një shërbim një defekti në rrjet një "me shpenzim të dyfishtë" ndoshta të shtrenjtë Gerhard Wagner. Polygon an

Në postimin e 21 tetorit, një zgjidhje sigurie që ndihmon në regjistrimet e Immunefi në punët e financimit të decentralizuara, në Polygon të rrjetit rrezikonte të shpëtonte 850 milionë dollarë nga një kiberpunk i mirëinformuar. Plasma Bridge për detyrën, ndjeshmëria me siguri sipas Sulmuesve të lejuar të linin marrëveshjen e tyre të derdhur nga ura sa më shumë që 223 herë, duke transformuar menjëherë një sasi si 4,500 dollarë menjëherë në 1 milion dollarë fitim. kanë raportuar shpenzimet e dyfishta të përdorimit të funksionuar nga depozitimi fillestar

Immunefi (ETH) me Eterin dhe gjithashtu fillimi i procedurës së tërheqjes pasi marrëveshja u vërtetua. Pas kësaj, një urë plazma kiberpunk pret një javë dhe gjithashtu ridorëzon të njëjtat tërheqje me përjashtimin e "një bajt fillestar të personalizuar të maskës së degës". a mund të kishte cyberpunk aftësinë për të filluar me 3.8 milionë dollarë, ata me kusht që të zvogëloheshin të gjitha 850 dollarët që mund të kishte nga mbikëqyrësi i parapagimit të urës në atë kohë. fondet ranë dakord të paguanin sasinë e saj optimale për një

Rekordi i shumëkëndëshit – 2 milionë dollarë – duke iu përmbajtur rekordit paraprak të bug bounty Wagner 5. në tetor në sistem, Sipas aktualisht është lëshuar në rrjetin kryesor pas shqyrtimit, në fakt ka marrë Wagner, i deklaruar si “fondet më të mëdha të paguara ndonjëherë më parë sfondi i bujarisë ”, dhe gjithashtu asnjë in nuk u hodh me përdorimin e fondeve të përdoruesve të hipotezuara

Wagner shprehet në faqen e internetit se Mediumi mund të jetë si rezultat i "përdorimit të kodit të një personi tjetër dhe gjithashtu të mos kuptuarit 100% të asaj që bën." defekti i përfshirë opsioni ishte "jo jashtëzakonisht i stilit të lartë" megjithatë u mor me përdorimin e shpenzimeve të dyfishta. Ai:

Lexo artikullin:  Rregullatori i Dubait shpall rregullore të reja për argumentet e investimeve

Kapelet e ngjashme cyberpunk pagoi DeFi më të raportuarat White costbounty këtë pagesë më aktuale prej 2 milionë dollarësh, më e madhja

Më parë për një kapelë të bardhë cyberpunk kishte shkuar në të vërtetë në drejtim të shpërblimit të stilistit, që Alexander Schlindwein gjeti një ndjeshmëri në metodën e shtatorit dhe gjithashtu iu dha 1.05 milion dollarë. në Belt Finance, SHBA Megjithatë Departamenti i SHBA-së mund të bjerë në dokument nëse një cyberpunk është në gjendje të japë informacione nga shteti mbi të dyshuarit terroristë, ekstremistët dhe gjithashtu kiberpankët e sponsorizuar nga shteti-qeveria federale pretendoi se me siguri do të përdorte stimuj deri në 10 milionë dollarë. në

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju