Analiza e çmimeve 10/11: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOGE, DOT, LUNA, UNI

Analistët pohojnë se Bitcoin në fakt ka filluar udhëtimin e tij drejt një niveli të ri krejt të ri të të gjitha kohërave dhe gjithashtu aktiviteti anësor nga altcoins rekomandon që investitorët të ndryshojnë fondet direkt në BTC.

Analiza e çmimeve 10/11: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOGE, DOT, LUNA, UNI

Bitcoin (BTC) rifilloi ngritjen e tij sot dhe gjithashtu në fakt është ngjitur në afro 58,000 dollarë. Kjo vëren një rikuperim praktikisht 100% nga zhytja në maj dhe gjithashtu zbulon se çdo lloj aktiviteti rregullator nga Kina po ka vetëm një ndikim jetëshkurtër.

Rritja e fortë në Bitcoin në dy ditët e mëparshme në të vërtetë ka rritur besimin dhe gjithashtu ekspertët janë kthyer me parashikimet e tyre me gjashtë shifra. Geoffrey Kendrick, kreu i studimit të hulumtimit të parasë së tregut në Standard Chartered, pret që Bitcoin të rritet në 100,000 dollarë deri në fillim të vitit të ardhshëm.

David Gokhshtein, krijuesi i Gokhshtein Media dhe gjithashtu PAC Global, ishte shumë më i favorshëm pasi parashikon që Bitcoin të arrijë në 100,000 dollarë para përfundimit të vitit. Analisti dhe gjithashtu investitori Rekt Capital mendon se Bitcoin me siguri do të rritet shumë më tepër se 100,000 dollarë në ciklin aktual.

A mund të thyhet Bitcoin mbi rezistencën e ngurtë të shpenzimeve dhe gjithashtu të testojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave dhe gjithashtu a do të luajnë altcoins? Le të studiojmë studimin e grafave të 10 kriptovalutave më të mira për të kuptuar.

BTC / USDT

Fitili i gjatë i Bitcoin në mbajtësin e qirinjve TheOct 10 zbulon se arinjtë kushtojnë shkallë më të lartë megjithatë dështimi i tyre për të tërhequr çmimin e listuar nën shkallën e shpërthimit në 52,920 dollarë duket se në fakt i ka gjallëruar demat.

Marrja agresive e ditës së sotme në të vërtetë ka ngritur çmimin mbi 10 Tetor brenda ditës në 56,561.31 dollarë, duke hequr qafe kursin për një tubim të mundshëm në 60,000 dollarë. Standardi 20-ditor i zhvendosjes së shpejtë (50,196 dollarë) dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së një personi të dashur (RSI) në zonën e tepërt të blerjes sugjerojnë që dema të mbeten nën kontroll.

Nëse demat nxisin çmimin mbi 60,000 dollarë, grupi BTC/USDT mund të testojë lartësinë e të gjitha kohërave në 64,854 dollarë. Energjia e favorshme mund të merret shtesë nëse klientët e pastrojnë këtë pengesë.

Treguesi i parë i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu i afërt i listuar nën shkallën e shpërthimit në 52,920 dollarë. Kjo sigurisht që do të rekomandojë që investitorët të planifikojnë të ardhurat në shkallë më të madhe. Arinjtë me siguri do të vërejnë një mundësi dhe gjithashtu do të përpiqen të tërheqin çmimin e listuar nën standardin e lehtë të zhvendosjes 50-ditore (47,727 dollarë).

ETH / USDT

Ether (ETH) mohoi shumë më 10 tetor, megjithatë demat blenë rënien në EMA 20-ditore (3,369 dollarë) sot. Ky është një tregues i favorshëm pasi zbulon se besimi mbetet i favorshëm dhe gjithashtu investitorët po bien.

Nëse demat shtypin dhe gjithashtu mbyllin çmimin mbi vijën e qafës, modeli i kokës së përmbysur dhe gjithashtu supet (H&S) sigurisht që do të përfundojnë. Ky konfigurim i kthesës ka një objektiv model në 4,657 dollarë, megjithatë arinjtë ka shumë të ngjarë të kenë strategji të ndryshme të tjera pasi ata me siguri do të përpiqen të instalojnë një rezistencë të fortë në 4,027.88 dollarë dhe pas kësaj në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 4,372.72 dollarë.

Kjo pamje e favorshme me siguri do të mohohet nëse çmimi mohohet nga rezistenca e tepërt dhe gjithashtu bie nën listën nën SMA 50-ditore (3,351 dollarë). Seti ETH/USDT mund të zbresë në atë ndihmë emocionale në $ 3,000.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) u dëmtua dhe gjithashtu u mbyll e listuar nën SMA 50-ditore (425 dollarë) më 8 tetor. Demat u përpoqën të ulnin çmimin mbrapsht në SMA onOct 50 të ditës 9 megjithatë ndaluan së punuari, duke mirëpritur marketingun nga investitorët e përkohshëm.

Pëllumbi i vendosur BNB/USDT i listuar poshtë EMA 20-ditore (409 dollarë) më 10 tetor megjithatë arinjtë nuk mund të përfitojnë nga ky shans. Blerjet e forta në gradë të reduktuara në fakt e kanë shtyrë çmimin përsëri në EMA 20-ditore sot.

Nëse demat e shtyjnë çmimin mbi SMA 50-ditore, të dy mund të ngjiten në vijën e qafës. Një pushim dhe gjithashtu mbyllje mbi këtë shkallë sigurisht që do të përfundojë modelin e përmbysur të H&S. Seti mund të rritet pas atij tubimi në 518.90 dollarë dhe gjithashtu nëse kjo shkallë është tejkaluar, tubimi mund të përfshijë objektivin e modelit në 554 dollarë.

Lexo artikullin:  Swiss Exchange SIX dha miratimin për të lançuar tregun e kriptove

Në të kundërt, nëse çmimi mohohet nga SMA 50-ditore ose linja e qafës dhe gjithashtu zhyten të listuara nën SMA 100-ditore (383 dollarë), lënia e mëposhtme mund të jetë 320 dollarë.

ADA / USDT

Cardano (ADA) po tregton brenda një trekëndëshi proporcional, i cili zakonisht shërben si një model zgjerimi. Nëse lindjet fundosen dhe gjithashtu durojnë çmimin e shënuar poshtë vijës së ndihmës të trekëndëshit, modifikimi mund të kthehet në.

EMA e rrafshët 20-ditore (2.24 dollarë) dhe gjithashtu RSI e renditur thjesht nën kërthizë, nuk ofrojnë një përfitim të qartë as për dema dhe as për arinjtë. Demat me siguri do të përpiqen të kapin uljen në 1.94 dollarë, megjithatë, nëse nuk arrijnë ta bëjnë këtë, marketingu mund të rritet dhe gjithashtu grupi ADA/USDT mund të zbresë në 1.60 dollarë.

Përndryshe, nëse çmimi tërhiqet nga linja e asistencës së trekëndëshit dhe gjithashtu ngjitet mbi EMA 20-ditore, demat me siguri do të përpiqen të shtypin të dy mbi vijën e rezistencës së trekëndëshit. Nëse ata bëjnë mirë, të dy mund të ngjiten në 2.47 dollarë dhe pas atij tubimi në 2.80 dollarë.

XRP / USDT

Tregtimi i shumëllojshmërisë së kufizuar në XRP u zgjidh në përfitim në tetor 9 me një pushim dhe gjithashtu u mbyll mbi SMA 50-ditore (1.08 dollarë). Sidoqoftë, fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve TheOct 10 zbulon se arinjtë po ruajnë rezistencën e vogël në 1.24 dollarë.

Nëse demat nuk japin shumë terren nga shkalla e tanishme, mundësia e një pushimi mbi 1.24 dollarë rritet. EMA 20-ditore (1.06 dollarë) po rritet pjesërisht dhe gjithashtu RSI është mbi 60, duke treguar përfitim për klientët.

Një pushim dhe gjithashtu mbyllja mbi 1.24 dollarë mund të shtypë XRP/USDT të vendosur në 1.41 dollarë. Kjo mund të konfirmojë se është një sfidë e vështirë për ta pushtuar, megjithatë, nëse kalohet, të dyja mund të rriten në 1.66 dollarë. Kjo pamje e favorshme me siguri do të revokohet nëse çmimi mohohet dhe gjithashtu dëmet e listuara nën EMA 20-ditore. Kjo mund të tërheqë çmimin në $ 1 dhe pas kësaj në SMA 100-ditore ($ 0.93).

SOL / USDT

Kthimi i dobët i Solana (SOL) nga EMA 20-ditore (151 dollarë) në tetor 8 dhe gjithashtu 9 rekomandon një mungesë të blerjeve armiqësore nga dema. Furnizimi shkoi përtej nevojës më 10 tetor dhe gjithashtu çmimi u ul nën EMA 20-ditore.

Demat me siguri aktualisht do të përpiqen të mbrojnë SMA 50-ditore (141 dollarë). Ata me siguri do të duhet të shtypin dhe gjithashtu të mbajnë çmimin mbi vijën e rënies për të nënkuptuar që stresi i marketingut po zvogëlohet. Energjia e favorshme mund të zbulojë një shpërthim dhe gjithashtu të mbyllet mbi shkallën e Fibonacci të Fibonacci prej 61.8% në 177.80 dollarë.

Në të kundërt, nëse çmimi mohon dhe dëmet e listuara nën SMA 50-ditore, grupi SOL/USDT mund të zbresë në ndihmën solide në 116 dollarë. Kjo është një shkallë thelbësore që demat të mbrohen për faktin se nëse prishen, të dy mund të bien në SMA 100-ditore (90 dollarë).

Doxh / USDT

Edhe pse demat ruanin SMA 100-ditore (0.24 dollarë) në 8 tetor dhe gjithashtu 9, ata nuk mund të shtypin Dogecoin (DOGE) mbi SMA 50-ditore (0.24 dollarë). Kjo rekomandoi që nevoja të mbarojë në shkallë më të madhe. Lindjet e shfrytëzuan sa më shumë këtë rrethanë dhe gjithashtu tërhoqën çmimin e listuar më poshtë standardeve të zhvendosjes më 10 tetor.

Nëse demat nuk arrijnë të shtyjnë shpejt çmimin mbi standardet e zhvendosjes, grupi DOGE/USDT mund të zbresë në zonën e ndihmës prej $ 0.21 në $ 0.19. Arinjtë me siguri do të duhet të dëmtojnë këtë zonë asistence për të marrë përparësinë.

Përkundrazi, nëse çmimi shfaqet dhe gjithashtu thyen standardet e zhvendosjes, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje më shumë për të shtypur çmimin mbi vijën e rënies. Nëse ata e tërheqin atë, të dy mund të fillojnë një rritje deri në 0.32 dollarë dhe gjithashtu më vonë në 0.35 dollarë.

Lexo artikullin:  Koleksionet e Paris Hilton dhe Pranksy të paraqitura nga platforma e re NFT e Sotheby's

Related: Miliarder mbështetës Bill Miller për Bitcoin, sado i pasigurt në altcoins

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) në të vërtetë ka qenë e kufizuar në intervalin midis $ 25.50 dhe gjithashtu $ 38.77 për ditët e mëparshme të shumta. Çmimi u mohua nga 37.45 dollarë më 10 tetor, duke rekomanduar që arinjtë të ruajnë rezistencën e tepërt.

Standardet zhvendosëse progresive dhe RSI në rajonin e favorshëm sinjalizojnë një anë të vogël për klientët. Një shpërthim dhe gjithashtu afër 38.77 dollarë do të jetë padyshim treguesi i parë i rifillimit të lëvizjes lart.

Synimi i modelit të shpërthimit nga modeli në formë drejtkëndëshe është 52.04 dollarë. Përndryshe, nëse arinjtë ulin çmimin e listuar nën standardet e zhvendosjes, sigurisht që do të sugjerojë që grupi DOT/USDT mund të zgjasë mbajtjen e tij brenda varietetit edhe për disa ditë të tjera.

LUNA / USDT

Shenja LUNA e metodës Terra u mohua nga 48.56 dollarë më 8 tetor, duke sugjeruar që arinjtë po mbrojnë me guxim rezistencën e tepërt në 50 dollarë. Dështimi për të dëmtuar rezistencën mund t'i ketë nxitur investitorët e përkohshëm në fitimet e publikimit.

Seti LUNA/USDT ra dhe u mbyll gjithashtu i listuar nën EMA 20-ditore (39.64 dollarë) më 10 tetor. Përpjekjet e demave për të shpenguar gradën janë konsultuar në të vërtetë me marketingun solid sot, duke sugjeruar se besimi në fakt ka transformuar negativisht dhe gjithashtu investitorët po mbyllin vendosjet në çdo tubim të vogël.

Ndihma e mëposhtme në disavantazh është SMA 50-ditore (35.58 dollarë) dhe gjithashtu nëse kjo shkallë hap rrugën, ulja mund të përfshijë 32.50 dollarë. Anasjelltas, nëse çmimi shfaqet nga shkalla e tanishme dhe gjithashtu ngjitet gjatë EMA 20-ditore, demat mund të përpiqen edhe një herë të shtypin të dy mbi rezistencën e tepërt.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) u dëmtua dhe gjithashtu u mbyll i listuar nën EMA 20-ditore (24.45 dollarë) në 10 tetor megjithatë demat po përpiqen të mbrojnë SMA 100-ditore (23.76 dollarë). Konsumatorët me siguri aktualisht do të përpiqen të kthejnë çmimin mbrapsht në SMA 50-ditore (25.05 dollarë).

Nëse ata bëjnë mirë, grupi UNI/ USDT mund të ngjitet në vijën e qafës së modelit të përmbysur të H&S. Energjia e favorshme mund të merret nëse konsumatorët shtypin dhe gjithashtu ruajnë çmimin mbi këtë rezistencë. Seti mund të fillojë ngjitjen drejt objektivit model në 36.98 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse arinjtë tërheqin çmimin e listuar nën SMA 100-ditore, të dy mund të zbresin në 22 dollarë. Kjo është një shkallë thelbësore që demat duhet të mbrohen për faktin se nëse prishet, marketingu mund të zmadhohet dhe gjithashtu të dy mund të zbresin në 18 dollarë.

Pamjet dhe pikëpamjet e ndara më poshtë janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit dhe gjithashtu nuk pasqyrojnë gjithmonë pamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe gjithashtu veprim tregtar përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju