Analiza e çmimeve 10/15: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Shpresat e një autorizimi BTC ETF dërguan faturimin e Bitcoin drejt një niveli krejt të ri të të gjitha kohërave dhe gjithashtu altcoins të shumta po shpërthejnë gjithashtu nga aranzhimet e favorshme.

Analiza e çmimeve 10/15: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Bitcoin (BTC) u rrit brenda disa aksioneve prej 63,000 dollarë sot për herë të parë duke pasur parasysh 18 Prillin. Rritja aktuale e çmimit mund të jetë krijuar pasi skedarë të ndryshëm treguan autorizimin përfundimtar të një ETF të BTC të bazuar në të ardhmen nga Shtetet e Bashkuara. Sipas këtyre skedarëve, autoriteti rregullator mund të jetë pranë aplikimit për të listuar fondin ETF të këmbyer nga Valkyrie's Bitcoin Strategy për listim në Nasdaq

Analistët shpjeguan se çmimi i arit në fakt ishte rritur në mënyrë dramatike deri në nisjen e ETF-së të parë të arit me bazë në SHBA në 2004. Më pas, tubimi vazhdoi dhe gjithashtu çmimi i arit u rrit më shumë se 300% duke pasur parasysh që ETF ishte i autorizuar, para zhvillimit një majë domethënëse. Ngjashmëria midis arit dhe Bitcoin që janë dyqane me vlerë shfaqen në të vërtetë që kanë krijuar kënaqësi të konsiderueshme për fillimin e një ETF Bitcoin.

Tregtarët duket se në të vërtetë kanë mbledhur Bitcoin me guxim para lajmeve të një ETF Bitcoin. Pasioni i ardhshëm i Bitcoin në Exchange Mercantile Exchange në Chicago goditi një markë të re të të gjitha kohërave më 14 tetor, duke shkuar përtej nivelit të lartë të mëparshëm prej 3.02 miliardë dollarësh të bërë më 14 Prill.

A mund të shpërthejë Bitcoin gjatë nivelit më të lartë të të gjitha kohërave dhe gjithashtu të vazhdojë udhëtimin e tij drejt veriut dhe gjithashtu a do të regjistrohen altcoins gjithashtu me ngjarjen? Le të studiojmë studimin e grafave të 10 kriptovalutave më të mira për të mësuar.

BTC / USDT

Bitcoin zhvilloi një model mbajtës të qirinjve Doji më 14 tetor, duke sugjeruar pasiguri midis demave dhe arinjve mbi shkallën prej 58,000 dollarë. Kjo paparashikueshmëri u vendos në avantazh sot dhe gjithashtu tubimi në të vërtetë u kthye.

Standardi 20-ditor i zhvendosjes së shpejtë (52,868 dollarë) është duke u rritur dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes (RSI) mbetet në zonën e tepërt të blerjes, duke rekomanduar që demat të mbajnë nën kontroll. Sidoqoftë, niveli më i lartë i të gjitha kohërave në 64,854 dollarë mund të tregojë të jetë një vështirësi e vështirë për të kaluar.

Nëse grupi BTC/USDT bie nga kjo rezistencë, ndihma e parë për të parë mbi disavantazhin është EMA 20-ditore. Një rikthim i fortë i kësaj ndihme sigurisht që do të rekomandojë që besimi të jetë i favorshëm dhe gjithashtu investitorët po blejnë ulje.

Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e rifillimit të trendit në rritje me objektivin në 75,000 dollarë. Treguesi i parë i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu i afërt i listuar nën EMA 20-ditore, i cili mund të çojë në një rënie në standardin e zhvendosjes së drejtpërdrejtë 50-ditore (48,514 dollarë).

ETH / USDT

Eteri (ETH) u hodh nga EMA 20-ditore (3,479 dollarë) në 13 tetor dhe gjithashtu dëmtoi mbi vijën e qafës së kokës së përmbysur dhe gjithashtu modelin e shpatullave (H&S) më 14 tetor. Kjo përfundoi konfigurimin e favorshëm i cili ka një objektiv të synuar në 4,657 dollarë Me

Të dy standardet e zhvendosjes po rriten dhe gjithashtu RSI në të vërtetë është dëmtuar mbi vijën e uljes, duke rekomanduar që demat të kthehen në kontroll. Kompleti ETH/USDT aktualisht mund të rritet në 4,027.88 dollarë dhe pas kësaj të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 4,372.72 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi bie nga shkalla ekzistuese ose rezistenca e tepërt dhe gjithashtu prishet e shënuar nën vijën e qafës, sigurisht që do të rekomandojë që lindjet të mbeten për të ofruar në mitingje. Seti mund të zbresë më pas në standardet e zhvendosjes. Një pushim dhe gjithashtu i mbyllur i listuar më poshtë 3,257 dollarë me siguri do të sugjerojë që demat mund të humbin kontrollin e tyre.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) u dëmtua dhe gjithashtu u mbyll mbi vijën e qafës në tetor 13, duke përfunduar një model të përmbysur të H&S. Ky konfigurim i favorshëm ka një objektiv model në 554 dollarë.

Lindjet u përpoqën të tërhiqnin çmimin e listuar poshtë shkallës së shpërthimit, megjithatë bishti i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës tregon blerjen e gradave të reduktuara. Standardet e zhvendosjes në fakt kanë përfunduar një kryqëzim të favorshëm dhe gjithashtu RSI mbetet në zonën e favorshme, duke sugjeruar që demat kanë dorën e parë.

Lexo artikullin:  Padia XRP: Ripple merr shtrirje për mosmarrëveshjen e të dhënave Slack

Nëse çmimi rritet nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu thyen mbi 518.90 dollarë, sigurisht që do të tregojë rifillimin e trendit rritës. Arinjtë me siguri do të duhet të tërheqin dhe gjithashtu të vuajnë grupin BNB/USDT të listuar më poshtë standardet e zhvendosjes për të dëmtuar energjinë e favorshme.

ADA / USDT

Demat po përpiqen të shtypin Cardano (ADA) përsëri në modelin e ekuilibruar trekëndësh, megjithatë arinjtë nuk po japin. Ata po mbrojnë linjën e ndihmës dhe gjithashtu EMA 20-ditore (2.21 dollarë) me vitalitet.

Nëse çmimi bie nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu prishet të listuara nën 2.07 dollarë, grupi ADA/USDT mund të zbresë në 2 dollarë dhe gjithashtu së bashku me 1.87 dollarë. Një shkelje e renditur më poshtë në këtë shkallë vitale mund të tërheqë të dy në objektivin e modelit prej 1.63 dollarë

Përndryshe, nëse demat shtypin dhe gjithashtu mbajnë çmimin gjatë EMA 20-ditore, të dyja mund të rriten në vijën e rezistencës së trekëndëshit. Një shpërthim dhe gjithashtu afër trekëndëshit mund të heqë kursin për një tubim në 2.47 dollarë, i përmbajtur nga një zhvendosje në 2.80 dollarë.

XRP / USDT

XRP në fakt është mbajtur gjatë EMA 20-ditore (1.08 dollarë) për dy ditët e mëparshme megjithatë demat në të vërtetë nuk kanë pasur aftësinë për të shtypur çmimin në rezistencën e tepërt në 1.24 dollarë. Kjo rekomandon mungesën e nevojës në shkallë më të madhe.

Nëse çmimi bie dhe gjithashtu dëmet e listuara nën EMA 20-ditore, grupi XRP/USDT mund të zbresë në $ 1. Kjo shkallë mund të tërheqë edhe një herë klientët megjithatë nëse ata ndalojnë punën për të rritur çmimin mbi 1.24 dollarë, energjia bearish mund të marrë dhe gjithashtu rrëshqitja mund të forcohet në 0.85 dollarë.

Në të kundërt, nëse çmimi rritet nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu thyen mbi 1.24 dollarë, sigurisht që do të tregojë se stresi i marketingut mund të jetë duke u zvogëluar. Seti mund të rritet më pas në 1.41 dollarë dhe gjithashtu nëse demat e pastrojnë këtë pengesë, lënia e mëposhtme mund të jetë 1.66 dollarë.

SOL / USDT

Dështimi i arinjve për të fundosur Solana (SOL) e shënuar nën SMA 50-ditore (147 dollarë) në dy ditët e mëparshme tregon ndërtimin e demave. Klientët aktualisht po përpiqen të vuajnë çmimin mbi vijën e uljes.

Nëse ato janë të suksesshme, grupi SOL/USDT mund të rritet në 61.8% shkallën e Fibonacci retracement në 177.80 $. Kjo shkallë mund të funksionojë si një rezistencë e ngurtë, megjithatë, nëse demat e fitojnë këtë vështirësi, të dy mund të rriten në 200 dollarë dhe pas kësaj të ritestojnë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 216 dollarë.

Treguesi i parë i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu i afërt i shënuar nën SMA 50-ditore. Kjo mund të tërheqë çmimin në 116 dollarë. Kjo është një shkallë thelbësore për tu parë për shkak të faktit se një pushim i listuar më poshtë mund të zmadhojë marketingun.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u përshkallëzua dhe gjithashtu u mbyll mbi rezistencën e shpenzimeve prej 38.77 dollarë më 13 tetor, duke rekomanduar që konsolidimi i borxhit në të vërtetë është zgjidhur për dema.

Lindjet u përpoqën të tërhiqnin çmimin e listuar nën 38.77 dollarë më 14 tetor dhe gjithashtu sot megjithatë nuk arritën. Kjo zbulon se klientët po mbrojnë me guxim shkallën e shpërthimit. Nëse demat e rrisin çmimin mbi 43.22 dollarë, grupi DOT/USDT mund të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 49.78 dollarë.

Nëse çmimi bie nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu thyen të listuara më poshtë 38.77 dollarë, të dyja mund të zbresin në EMA 20-ditore (34.84 dollarë). Një kthim i fortë nga kjo ndihmë sigurisht që do të rekomandojë që besimi të jetë i favorshëm dhe gjithashtu investitorët po blejnë me ulje.

Përndryshe, nëse arinjtë ulin çmimin e listuar nën standardet e zhvendosjes, të dyja mund të zbresin në 25.50 dollarë. Një veprim i tillë me siguri do të rekomandojë që shpërthimi mbi 38.77 dollarë mund të ketë qenë një kapje demi.

Related: CFTC vendos Tether dhe gjithashtu Bitfinex me një dënim të konsoliduar prej 42.5 milion dollarë

Doxh / USDT

Demat po luftojnë për të ruajtur Dogecoin (DOGE) gjatë EMA 20-ditore (0.23 dollarë), e cila rekomandon që blerja të përfundojë në shkallë më të madhe. Një favorizim i vogël është se demat në të vërtetë nuk kanë lejuar që çmimi të ruhet i listuar nën 0.22 dollarë.

Lexo artikullin:  EOS, Monero, Analiza e Çmimit të IOTA: 14 korrik

EMA 20-ditore në të vërtetë është zvogëluar dhe gjithashtu RSI është thjesht mbi boshtin, duke rekomanduar një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës. Ky stabilitet sigurisht që do të kthehet për arinjtë nëse ndihma prej $ 0.21 prishet. Kjo mund të çojë në një rënie në 0.19 dollarë.

Nëse çmimi shfaqet nga niveli ekzistues, demat me siguri do të përpiqen të shtypin çmimin në vijën e uljes. Një shpërthim dhe gjithashtu mbyllje mbi këtë shkallë sigurisht që do të rekomandojë që ulja mund të ketë përfunduar. Seti DOGE/USDT mund të rritet më tej në 0.32 dollarë dhe pas kësaj në 0.35 dollarë.

LUNA / USDT

Shenja LUNA e procedurës Terra po zbulon ndihmë në SMA 50-ditore (36.24 dollarë) për 3 ditët e mëparshme megjithatë demat në të vërtetë nuk kanë pasur aftësinë për të drejtuar çmimin gjatë EMA 20-ditore (38.86 dollarë). Kjo rekomandon që nevoja të mbarojë në shkallë më të madhe.

EMA 20-ditore është e pjerrët pjesërisht dhe gjithashtu RSI është thjesht e shënuar poshtë boshtit, duke sugjeruar një përfitim të vogël për arinjtë. Një pushim dhe gjithashtu i mbyllur i listuar poshtë SMA 50-ditore mund të tërheqë çmimin në $ 32.50 dhe gjithashtu nëse kjo ndihmë prishet, rregullimi mund të forcohet në $ 25.

Anasjelltas, nëse demat ngrenë çmimin mbi EMA 20-ditore, grupi LUNA/USDT mund të marrë energji dhe gjithashtu të përparojë në 45.01 dollarë, ku arinjtë mund të përpiqen edhe një herë të instalojnë një rezistencë të ngushtë. Një riprovim i nivelit më të lartë të të gjitha kohërave në 49.54 dollarë ka shumë të ngjarë nëse demat e mposhtin këtë sfidë.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) u ngjit mbi standardet e zhvendosjes në tetor 13 dhe gjithashtu arriti në vijën e qafës të modelit të përmbysur të H&S në tetor 14. Arinjtë aktualisht po përpiqen të vonojnë shërimin në vijën e qafës.

Standardet e zhvendosjes janë në prag të një kryqëzimi të favorshëm dhe gjithashtu RSI në fakt është ngjitur pikërisht në zonën e favorshme, duke sugjeruar që demat kanë dorën e parë. Nëse çmimi tërhiqet nga standardet e zhvendosjes, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të drejtuar grupin UNI/ USDT mbi vijën e qafës.

Nëse ato janë të suksesshme, sigurisht që do të përfundojë konfigurimin e përmbysur të H&S, duke filluar një tubim të mundshëm në 31.41 dollarë dhe gjithashtu më vonë në objektivin e modelit në 36.98 dollarë. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet nëse çmimi vazhdon të ulet dhe gjithashtu thyen të listuara nën 22 dollarë. Seti mund të zbresë në atë ndihmë solide në 18 dollarë.

Pamjet dhe pikëpamjet e ndara këtu janë tërësisht ato të shkrimtarit dhe gjithashtu jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe gjithashtu veprim tregtar sjell rrezik. Ju duhet të bëni studimin tuaj kur vendosni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju