Analiza e çmimeve 10/22: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

BTC si dhe ETH u kthyen në program pasi të dy pronat kërkojnë ndihmë themelore, duke rekomanduar që arinjtë po përpiqen të kapin dema të mbivlerësuar.

Analiza e çmimeve 10/22: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH) në fakt të dy kanë parë rezervime armiqësore të fitimeve pasi kanë arritur nivelin e tyre të ri të të gjitha kohërave. Kjo rekomandon që investitorët që kishin blerë në fakt në raportet e një fondi të tregtuar në shkëmbim Bitcoin, të planifikonin të ardhura duke iu përmbajtur fillimit efektiv të Strategjisë së Bitcoin ETF (BITO) të ProShares.

Demat u përpoqën të organizonin një shërim në Bitcoin pas lançimit të ETF-së së dytë të lidhur me të ardhmen BTC nga mbikëqyrësi elektronik i pronës Valkyrie më 2 tetor, por u konsultuan me stres të fortë marketingu në shkallë më të lartë. Marketingu në fakt ka tërhequr shkallën e lakmisë në Frikën Kripto, si dhe në Indeksin e Lakmisë nga 22 në 84 tetor deri në 21 më 75 Tetor.

Planifikuesit e JPMorgan Chase pohuan në një shënim se BITO "nuk kishte të ngjarë të shkaktonte një fazë krejt të re të marrjes së fondeve shumë më të reja në Bitcoin" si dhe zhurma në artikull mund të zhdukej pas një jave. Planifikuesit përmendën se financimi po lëvizte larg nga ETF-të e arit drejt në fondet e Bitcoin, sepse shtatori i cili "mban një pasqyrë të favorshme për Bitcoin deri në fund të vitit".

A mundet Bitcoin si dhe Etheri të dëshmojnë një rregullim të thellë, si dhe cilat janë shkallët e ndihmës jetike për t'u kujdesur? Le të studiojmë grafikët e 10 kriptomonedhave më të mira për të zbuluar.

BTC / USDT

Bitcoin arriti një nivel të ri të të gjitha kohërave në 67,000 dollarë më 20 tetor, megjithatë demat mund të mos e vuajnë shpërthimin pasi arinjtë tërhoqën çmimin e renditur poshtë shkallës së shpërthimit në 64,854 dollarë më 21 tetor. Kjo rekomandon që shitësit të përpiqen të kapin demat armiqësorë.

Lindjet u përpoqën të fillonin një shërim sot, por fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës zbulon se investitorët po bëjnë marketing në tubime të vogla. Ndihma e fortë për të parë pengesën është standardi i zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (57,778 dollarë).

Nëse çmimi tërhiqet nga kjo ndihmë, sigurisht që do të rekomandojë që kjo pamje të vazhdojë të jetë e favorshme, si dhe investitorët janë duke u ulur. Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e një pushimi mbi zonën e rezistencës së tepërt në mes 64,854 dollarë dhe 67,000 dollarë. Seti mund të arrijë pas atij tubimi në 75,000 dollarë.

Nga ana tjetër, nëse çmimet prishen të shënuara nën EMA 20-ditore, marketingu mund të rritet, si dhe grupi BTC/USDT mund të zbresë në standardin e zhvendosjes së drejtpërdrejtë 50-ditore (50,496 dollarë).

ETH / USDT

Eteri u dëmtua si dhe u mbyll mbi rezistencën e mbingarkuar në 4,027.88 dollarë më 20 tetor. Kjo u respektua nga një lëvizje më e mprehtë në 21 tetor, e cila e shtyu çmimin në 4,375 dollarë, thjesht mbi nivelin e mëparshëm të të gjitha kohërave në 4,372.72 dollarë.

Megjithatë, fitili i gjatë si dhe programi negativ i mbylljes më 21 tetor që investitorët mund të kenë shitur fort pranë nivelit të lartë të të gjitha kohërave. Arinjtë po përpiqen të vuajnë çmimin e renditur nën shkallën e shpërthimit në 4,027.88 dollarë.

EMA në rritje 20-ditore (3,712 dollarë) si dhe indeksi i rezistencës së anëtarëve të familjes (RSI) në zonën e favorshme rekomandojnë që demat të qëndrojnë në komandë. Nëse çmimi bie nga shkalla ekzistuese, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të çuar ETH/USDT të vendosur në një nivel të ri të të gjitha kohërave.

Një thyerje si dhe mbyllje e listuar poshtë vijës së qafës së kokës së përmbysur si dhe modelit të shpatullave (H&S) mund të tregojë fillimin e mundshëm të një rregullimi shumë më të thellë në 3,200 dollarë.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) refuzoi nga 505.90 dollarë, gjë që zbulon se arinjtë po mbrojnë rezistencën e mbingarkuar në 518.90 dollarë. Altcoin mund të mos zbresë në EMA 20-ditore (455 dollarë), e cila parashikohet të funksionojë si një ndihmë solide.

Nëse çmimi bie nga EMA 20-ditore, grupi BNB/USDT mund të bëjë një përpjekje edhe më shumë për të hequr pengesën e mbingarkuar në 518.90 dollarë. Nëse ata kujdesen për ta bërë këtë, të dy mund të mblidhen drejt objektivit të modelit në 554 dollarë.

Lexo artikullin:  Sporti nxiton ari ndërsa projektet mbledhin 930 milion dollarë në një javë

EMA 20-ditore në rritje si dhe RSI në zonën e favorshme tregojnë se demat kanë dorën e parë. Ky përfitim mund të lëvizë për arinjtë nëse çmimi refuzon, si dhe rrëshqet e renditura më poshtë standardet e zhvendosjes. Marketingu mund të përshkallëzohet më tej në një pushim të renditur nën 392.20 dollarë.

ADA / USDT

Cardano (ADA) u dëmtua gjatë EMA-s 20-ditore (2.18 dollarë) më 21 tetor, megjithatë demat mund të mos e shtypin çmimin mbi vijën e rezistencës së modelit trekëndor në proporcion. Kjo sugjeron që arinjtë po e mbrojnë intensivisht këtë shkallë.

Shitësit aktualisht po përpiqen të ulin çmimin e renditur poshtë vijës së ndihmës së trekëndëshit. Nëse ata përparojnë, sigurisht që do të rekomandojë që ekuilibri midis demave dhe arinjve të ketë trajtuar në fakt pengesën.

Pas kësaj, grupi ADA/USDT mund të kalojë në asistencën solide me 1.87 dollarë. Një pushim, si dhe mbyllja e renditur më poshtë në këtë shkallë mund të çojë në marketing panik. Pushimi, si dhe mbyllja mbi trekëndëshin me siguri do të jetë treguesi i parë që demat janë kthyer në lojën video. Pas atij grupi mund të rritet në 2.47 dollarë si dhe të rrëmbejë energji mbi këtë rezistencë.

XRP / USDT

XRP u kthye nga linja e rënies më 21 tetor, duke treguar se arinjtë po e mbrojnë fuqishëm këtë shkallë. Në pengesë, demat po përpiqen të ruajnë çmimin mbi standardet e zhvendosjes.

Nëse çmimi tërhiqet nga shkalla ekzistuese, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë të shtypin grupin XRP/USDT mbi vijën e rënies. Nëse ata kujdesen ta bëjnë këtë, të dy mund të rriten në 1.41 dollarë. Një thyerje si dhe mbyllje mbi këtë rezistencë mund të shtyjë çmimin në 1.66 dollarë.

Standardet e zhvendosjes së nivelit si dhe RSI afër pikës së mesit rekomandojnë që të dyja mund të qëndrojnë të kufizuara për disa ditë. Një pushim, si dhe mbyllja e renditur më poshtë 1 $ sigurisht që do të heqë kursin për një rënie të mundshme në asistencën solide në 0.85 $.

SOL / USDT

Solana (SOL) dëmtoi si dhe u mbyll mbi zonën e rezistencës së sipërme në mes 171.47 dollarë dhe 177.79 dollarë më 21 tetor. Kjo përfundoi një model trekëndor të favorshëm në rritje, i cili ka një objektiv objektiv në 226.94 dollarë.

Arinjtë mund të kenë një vështirësi të ngurtë në nivelin ekzistues të të gjitha kohërave me 216 dollarë, por energjia e ngurtë e 3 ditëve të mëparshme zbulon se demat po blejnë fuqimisht shkallë më të larta. Një thyerje si dhe mbyllja mbi 216 dollarë sigurisht që do të tregojë rifillimin e trendit rritës.

Në të kundërt, nëse grupi SOL/USDT refuzon nga 216 dollarë, një ritest prej 177.79 dollarë është i mundshëm. Nëse çmimi zvogëlohet në këtë shkallë, sigurisht që do të tregojë se demat mbeten për t'u ulur. Megjithatë, demat me siguri do të përpiqen të kthehen në trendin rritës.

Një pushim si dhe mbyllja e renditur nën 171.47 dollarë sigurisht që do të tregojë se energjia e favorshme është dëmtuar në të vërtetë potencialisht.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u dëmtua gjatë rezistencës së shpejtë në 44.78 dollarë më 20 tetor, duke treguar rifillimin e mundshëm të lëvizjes lart. Lindjet u përpoqën të kapnin demat armiqësorë duke e tërhequr çmimin drejt shkallës së shpërthimit në 39.02 dollarë më 21 tetor, por klientët kishin strategji të tjera të ndryshme.

EMA në rritje 20-ditore (38.88 dollarë) si dhe RSI pranë zonës së mbiblerë rekomandojnë që demat të kenë dorën e parë. Nëse klientët ruajnë çmimin mbi 45 dollarë, grupi DOT/USDT mund të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 49.78 dollarë.

Kjo shkallë mund të funksionojë si një pengesë e ngurtë akoma nëse demat nuk dorëzohen shumë, të dy mund të zgjasin ngritjen deri në 53.90 dollarë. Arinjtë me siguri do të duhet të tërheqin çmimin e renditur nën shkallën e shpërthimit në 38.77 dollarë për të transformuar përfitimin në mbështetjen e tyre. Pas kësaj, grupi mund të ulet në SMA 50-ditore (34.07 dollarë).

Related: PayPal regjistron sasinë e tij më të madhe të Bitcoin për shkak të përplasjes së çmimit të BTC në maj

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) mbetet për t'u marrë me rezistencën e ngurtë në vijën e rënies, duke treguar se arinjtë po e mbrojnë fuqishëm këtë shkallë. Një gjë e vogël e favorshme është se demat në fakt nuk e kanë mundësuar dëmtimin e çmimit si dhe nuk e kanë mbajtur të renditur nën EMA 20-ditore (0.23 dollarë).

Lexo artikullin:  Poligoni kalon shkurtimisht Ethereum për adresat aktive pas 330% rritje

Nëse demat ndalojnë së punuari për të shtypur, si dhe për të ruajtur çmimin mbi vijën e rënies, mundësia e një pushimi të renditur nën EMA 20-ditore sigurisht që do të rritet. Kjo mund të tërheqë çmimin në zonën e ndihmës solide nga 0.21 deri në 0.19 dollarë. Demat parashikohet të ruajnë intensivisht këtë zonë.

Një rikthim i fortë nga kjo zonë asistence sigurisht që do të tregojë një aktivitet të mundshëm të kufizuar nga 0.19 dollarë, si dhe 0.27 dollarë për disa ditë. Moda me siguri do të kthehet për demat nëse grupi DOGE/USDT rritet si dhe mbyllet mbi 0.27 dollarë. Pas kësaj, grupi mund të rritet në 0.32 dollarë dhe më pas në 0.35 dollarë.

LUNA / USDT

Shenja LUNA e metodës Terra u mblodh pranë rezistencës së tepërt në 45.01 dollarë më 20 tetor, ku lindjet u përpoqën të vononin lëvizjen lart. Çmimi i refuzuar nga rezistenca e madhe megjithatë demat e ruajtën shkallën e shpërthimit në 39.75 dollarë më 21 tetor. Kjo zbulon se pikëpamja në fakt është transformuar e favorshme pasi investitorët po bien.

Nëse demat lëvizin, si dhe mbajnë çmimin mbi 45.01 dollarë, grupi LUNA/USDT mund të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 49.54 dollarë. Kjo shkallë mund të funksionojë edhe një herë si një sfidë nëse demat kapin rënien e mëposhtme mbi 45.01 dollarë, përparimet e një rritjeje të re krejtësisht të re të të gjitha kohërave. Seti mund të rritet pas atij tubimi në 60.57 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi refuzon nga shkalla ekzistuese ose rezistenca e tepërt, si dhe prishjet e listuara nën EMA 20-ditore (39.18 dollarë), ulja mund të arrijë në 34.86 dollarë. Marketingu mund të përshkallëzohet i renditur nën 32.50 dollarë.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) i dëmtuar si dhe i mbyllur mbi vijën e qafës së modelit të përmbysur H&S më 20 tetor, megjithatë demat mund të mos e përmirësojnë këtë përfitim. Lindjet tërhoqën çmimin e renditur poshtë vijës së qafës më 21 tetor.

Megjithatë, një gjë e vogël e favorshme është se demat nuk mundësonin uljen e çmimit të renditur nën EMA 20-ditore (25.46 dollarë). Kjo zbulon se klientët po grumbullohen në çdo rënie të vogël. Nëse demat e çojnë çmimin mbi 28 dollarë, grupi UNI/ USDT mund të rritet në 31.41 dollarë.

Kjo shkallë mund të funksionojë edhe një herë si një rezistencë e ngurtë akoma nëse demat e pushtojnë këtë pengesë, të dy mund të arrijnë në objektivin e modelit në 36.98 dollarë. Anasjelltas, një ndërprerje e renditur nën standardet e zhvendosjes mund të tërheqë çmimin e ndihmës solide në 22 dollarë. Moda e përkohshme sigurisht që do të transformojë negativisht nëse kjo ndihmë shkelet.

Pamjet si dhe pikëpamjet e ndara këtu janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit, si dhe jo gjithmonë pasqyrojnë pamjet e Crypto PumpLajme. Çdo investim financiar si dhe veprim tregtar sjell rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kur zgjidhni.

Informacioni i tregut sigurohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju