Analiza e çmimeve 10/8: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOGE, DOT, LUNA, UNI

Bitcoin dhe gjithashtu zgjedhin altcoins po merren me marketing në shkallë më të madhe, duke treguar se investitorët e përkohshëm mund të planifikojnë të ardhura pas tubimit aktual.

Analiza e çmimeve 10/8: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOGE, DOT, LUNA, UNI

Tubimi i Bitcoin (BTC) mbi 50,000 dollarë duket se ka marrë një rritje nga blerësit institucionalë që synojnë të mbrojnë profilin e tyre kundrejt rritjes së kostos së jetesës, deklaroi JPMorgan në një shënim për klientët e saj më 7 tetor. Ekspertët e institucionit financiar hipotezuan se kapitalistët institucionalë mund të jetë duke zgjedhur Bitcoin mbi arin si një kaçubë shumë më të mirë kundrejt rritjes së kostos së jetesës.

Një studim aktual kërkimor i etiketuar "Cryptocurrency dhe gjithashtu Raporti i Mprehtë i Modeleve Tradicionale të Investimeve" nga kompanitë e monitorimit të zotërimit të kriptove Iconic Funds dhe gjithashtu Cryptology Asset Group zbuloi se rritja e kriptomonedhës në çdo lloj profili të rritur kthimet dhe gjithashtu efikasitetin e rrezikut të shpërblimit të profil.

Planifikuesi i aseteve të moshuara të Bloomberg, Mike McGlone deklaroi në versionin e Tetorit 2021 të Indeksit Crypto të Bloomberg Galaxy se 50,000 dollarë në Bitcoin mund të punojnë si ndihmë solide gjatë uljeve në tremujorin e 4 -të.

A mundet që rritja aktuale e Bitcoin dhe altcoins të sjellin rezervimin e fitimit nga investitorët apo ky është fillimi i një tendence rritëse të qëndrueshme? Le të studiojmë studimin e grafave të 10 kriptovalutave kryesore për të zbuluar.

BTC / USDT

Bitcoin pa regjistrimin e fitimit më 7 tetor, por arinjtë mund të mos tërheqin çmimin e listuar nën shkallën e shpërthimit në 52,920 dollarë, që është një tregues i favorshëm. Demat u përpoqën të ktheheshin në lëvizjen e sotme, megjithatë fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës rekomandon të kushtoni shkallë më të mëdha.

Ndihma fillestare në disavantazh është 52,920 dollarë, por nëse arinjtë tërheqin çmimin e shënuar nën këtë shkallë, grupi BTC/USDT mund të zbresë në shkallën emocionale në 50,000 dollarë dhe më pas në standardin 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (48,285 dollarë).

EMA ngritëse 20-ditore dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së një personi të dashur (RSI) pranë zonës së tepërt të blerjes sugjerojnë një përfitim për blerësit. Nëse çmimi tërhiqet nga EMA 20-ditore, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë të kthehen në trendin në rritje.

Një pushim dhe gjithashtu afër $ 56,100 mund të shtyjë të dyja në $ 60,000, ku arinjtë mund të instalojnë rezistencë të ngurtë. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet nëse çmimi bie nën listën nën standardin 50-ditor të zhvendosjes së drejtpërdrejtë (47,342 dollarë). Seti mund të rishikojë pas kësaj ndihmën vendimtare 100-ditore SMA (42,691 dollarë).

ETH / USDT

Rimëkëmbja e Eterit (ETH) u rrit mbi rezistencën e shpejtë në 3,676.28 dollarë sot, por demat mund ta gjejnë të vështirë të ruajnë çmimin mbi të. RSI është afër vijës së rënies, e cila mund të funksionojë si rezistencë.

Nëse çmimi mohohet nga shkalla aktuale, ndihma fillestare shkon në EMA 20-ditore (3,324 dollarë). Një rikthim i fortë i kësaj shkalle sigurisht që do të sugjerojë që pamja të mbetet e favorshme dhe gjithashtu investitorët po bien.

Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e një tubimi në rezistencën ndaj shpenzimeve të ngurtë në 4,027.88 dollarë. Në të kundërt, nëse çmimi bie nën listën e EMA 20-ditore, grupi ETH/USDT mund të zbresë në SMA 100-ditore (2,899 dollarë).

BNB / USDT

Demat po e kanë të vështirë të mbajnë Binance Coin (BNB) mbi 433 dollarë, duke rekomanduar që nevoja të mbarojë në shkallë më të madhe. Çmimi në fakt është ulur përsëri i listuar nën 433 dollarë sot dhe gjithashtu arinjtë me siguri aktualisht do të përpiqen të tërheqin çmimin e listuar nën EMA 20-ditore (409 dollarë).

Nëse ata përparojnë, grupi BNB/USDT mund të kalojë në SMA 100-ditore (379 dollarë). Një veprim i tillë mund të rrisë mundësinë e qëndrimit të kufizuar midis 320 dollarë dhe 450 dollarë për dy ditët në vijim.

Nga ana tjetër, nëse çmimi tërhiqet nga EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që pamja të mbetet e favorshme dhe gjithashtu investitorët të kenë rënie. Demat sigurisht që pas kësaj do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të hequr vështirësinë e madhe prej 450 dollarësh dhe gjithashtu të fillojnë marshimin në veri drejt 518.90 dollarëve.

Lexo artikullin:  Binance Australia thuhet se pezullon Crypto Futures dhe Margin Trading

ADA / USDT

Pas përpjekjeve të shumta të dështuara në dy ditët e mëparshme, demat u kujdesën të shtypnin dhe gjithashtu mbyllën Cardano (ADA) gjatë EMA 20-ditore (2.25 dollarë) më 7 tetor. Megjithatë, fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës zbuloi që arinjtë janë energjikë në shkallë më të madhe.

Aktiviteti i çmimeve të dy ditëve të mëparshme ka krijuar në të vërtetë një model të balancuar trekëndësh, duke treguar se demat dhe arinjtë janë të pasigurt në lidhje me zhvendosjen e mëposhtme drejtuese. EMA 20-ditore dhe gjithashtu SMA 50-ditore (2.47 dollarë) janë në nivel dhe gjithashtu RSI është afër 50, duke treguar një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës.

Kjo nevojë sigurisht që do të kthehet për dema nëse çmimi shfaqet dhe gjithashtu thyhet mbi vijën e rezistencës së trekëndëshit. Kompleti ADA/USDT mundet pas atij tubimi në 2.47 dollarë, ku arinjtë mund të instalojnë edhe një herë një rezistencë të fortë. Një pushim mbi këtë shkallë mund të zhbllokojë për një tubim në 2.80 dollarë.

Anasjelltas, një ndërprerje e shënuar poshtë vijës së asistencës së trekëndëshit mund të tërheqë çmimin në SMA 100-ditore (1.96 dollarë).

XRP / USDT

XRP krijoi një model mbajtës të qirinjve brenda ditës më 7 tetor, duke treguar pasiguri midis demave dhe gjithashtu arinjve. Demat u përpoqën për të rregulluar paparashikueshmërinë në avantazh sot, por mund të paqartë vështirësinë e madhe në SMA 50-ditore (1.09 dollarë).

Zhvendosja e mëposhtme drejtuese mund të fillojë pasi demat të shtypin çmimin mbi SMA 50-ditore ose arinjtë të fundosin grupin XRP/USDT të listuar poshtë EMA 20-ditore (1.03 dollarë). Një pushim dhe gjithashtu mbyllje gjatë SMA 50-ditore mund të heqë kursin për një tubim të mundshëm në 1.41 dollarë.

Përndryshe, një ndërprerje e shënuar nën EMA 20-ditore mund të ulë çmimin në SMA 100-ditore (0.92 dollarë). Demat në të vërtetë e kanë ruajtur këtë ndihmë gjatë 2 provimeve të mëparshme dhe gjithashtu mund të përpiqen edhe një herë ta bëjnë këtë.

SOL / USDT

Arinjtë nuk arritën të fundosnin Solana (SOL) të listuar nën EMA 20-ditore (153 dollarë) për 2 ditët e mëparshme, duke treguar se demat po e ruajnë fort gradën. Kjo mund të ketë tërhequr blerjen nga demat e përkohshëm sot, duke çuar në një rikthim të fortë.

Blerësit me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të shtypur çmimin mbi 61.8% të shkallës së Fibonacci retracement në 177.80 dollarë. Nëse ata mund ta tërheqin atë, grupi SOL/USDT mund të rritet në 200 dollarë dhe më pas të testojë lartësinë e të gjitha kohërave në 216 dollarë.

Përndryshe, nëse çmimi mohohet nga shkalla e tanishme ose rezistenca e tepërt dhe gjithashtu prishet e listuar nën EMA 20-ditore, të dy mund të kalojnë në SMA 50-ditore (137 dollarë). Demat mund të përpiqen ta mbrojnë këtë shkallë akoma nëse ndalojnë së punuari, ulja mund të përfshijë 116 dollarë.

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) refuzoi nga linja e rënies më 6 tetor, por arinjtë në fakt nuk kanë pasur aftësinë të ulin çmimin e listuar nën EMA 20-ditore (0.23 dollarë), duke treguar blerje në shkallë të reduktuara.

EMA 20-ditore në fakt është shfaqur dhe gjithashtu RSI mbetet në zonën e favorshme, duke rekomanduar që demat të kenë dorën e parë. Nëse blerësit e çojnë çmimin mbi vijën e rënies, ka shumë të ngjarë që energjia e favorshme të marrë.

Seti DOGE/USDT mundet pas atij tubimi në 0.32 dollarë dhe gjithashtu më vonë në 0.35 dollarë. Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi kthehet edhe një herë në udhëzimet nga linja e rënies, mundësia e një ndërprerjeje të shënuar nën EMA 20-ditore rritet. Seti mund të zbresë më pas në zonën e ndihmës prej 0.21 dollarë në 0.19 dollarë.

Related: Legjislatori pro-kripto Cynthia Lummis zbulon blerjen e BTC deri në $ 100K

Lexo artikullin:  Ja se si tregtarët e dinin se LUNA dhe RAY ishin në prag të një shpërthimi bullish

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u dëmtua gjatë rezistencës në 33.60 dollarë më 7 tetor, por fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës rekomandon të kushtoni shkallë më të mëdha. Modeli i mbajtësit të qirinjve brenda ditës sot sinjalizon pasiguri midis demave dhe arinjve.

RSI në fakt ka arritur në vijën e rënies e cila në të vërtetë ka punuar si një rezistencë e ngushtë. Nëse çmimi mohohet nga shkalla aktuale, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin grupin DOT/USDT të listuar më poshtë në asistencë në $ 28.60.

Përndryshe, nëse demat e çojnë çmimin mbi 35.31 dollarë, të dy mund të ngjiten në 38.77 dollarë. Arinjtë mund të përpiqen ta mbrojnë këtë shkallë akoma nëse demat e pushtojnë këtë rezistencë, të dy mund të rriten në 42.60 dollarë dhe gjithashtu më vonë në 49.78 dollarë.

LUNA / USDT

Shenja LUNA e metodës Terra u rikuperua shumë dhe gjithashtu u rrit mbi rezistencën e madhe në 45.01 dollarë më 7 tetor, por demat mund të paqartë vështirësinë e madhe në 49.54 dollarë sot. Kjo rekomandon që arinjtë të mbeten për të mbrojtur gradën emocionale në 50 dollarë.

Çmimi në fakt është ulur përsëri i listuar nën 45.01 dollarë sot dhe gjithashtu arinjtë me siguri aktualisht do të përpiqen të tërheqin çmimin në EMA 20-ditore (39.63 dollarë). Kjo është një ndihmë vendimtare për dema për faktin se një rikthim i fortë do të rekomandojë që pamja të mbetet e favorshme dhe gjithashtu investitorët po bien.

Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e një pushimi mbi 50 dollarë. Nëse kjo ndodh, grupi LUNA/USDT mund të fillojë pjesën e mëposhtme të trendit të rritjes drejt 56.97 $ dhe më pas 65.97 $. Përkundrazi, një ndërprerje e shënuar nën EMA 20-ditore mund të çojë në një rënie në SMA 50-ditore (34.92 dollarë).

UNI / USDT

Uniswap (UNI) duket se po zhvillon shpatullën e përshtatshme të kokës së favorshme të përmbysur dhe gjithashtu modelin e shpatullave, i cili sigurisht do të përfundojë në një pushim dhe gjithashtu do të mbyllet mbi vijën e qafës.

Një veprim i tillë mund të shtyjë çmimin në 31.41 dollarë dhe gjithashtu nëse kjo shkallë është tejkaluar, tubimi mund të përfshijë objektivin e modelit në 36.98 dollarë. EMA 20-ditore (24.50 dollarë) në fakt ka filluar të shfaqet dhe gjithashtu RSI është thjesht në mes të rrugës, duke rekomanduar një përfitim të vogël për dema.

Kjo pamje e favorshme me siguri do të revokohet nëse grupi UNI/ USDT mohon nga shkalla e tanishme dhe gjithashtu thyen të listuara më poshtë ndihmën vendimtare në 22 dollarë. Nëse kjo ndodh, investitorët mund të nxitojnë në nisje, duke tërhequr të dy në 18 dollarë.

Pamjet dhe gjithashtu pikëpamjet e ndara këtu janë vetëm ato të shkrimtarit dhe gjithashtu jo gjithmonë tregojnë pamjet e Crypto PumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin kërcënim. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju