Rritja e çmimit: A janë balenat para miratimit të një ETF të së ardhmes Bitcoin?

Eksperti i moshuar i Bloomberg Eric Balchunas thotë se ekziston një mundësi 75% që SEC me siguri të pranojë një ETF të së ardhmes Bitcoin këtë muaj.

Rritja e çmimit: A janë balenat para miratimit të një ETF të së ardhmes Bitcoin?

Një rritje në normat e Bitcoin sot mund të mbetet si reagim ndaj supozimit të shtuar se një artikull i tregtuar në këmbim përfundimisht mund të pranohet në javët e ardhshme.

Normat e BTC janë rritur 7% gjatë 24 orëve të mëparshme dhe gjithashtu janë rritur me 32% gjatë javës së mëparshme sipas CoinGecko. Ky aktivitet çmimi i favorshëm vetëm për BTC, mund të jetë një lloj paraprakisht nga pronarë të mëdhenj të çantave paraprakisht të një miratimi të ETF-së të së ardhmes nga Letrat me Vlerë të SHBA dhe gjithashtu Komisioni i Shkëmbimit.

Më 7 tetor, eksperti i moshuar i Bloomberg, Eric Balchunas iu përgjigj një thirrje nga krijuesi dhe gjithashtu shoku në Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, duke përmendur "pikët do të bëhen të çmendura" nëse një ETF pranohet në TM4. Balchunas deklaroi se ishte 75% miratim specifik i miratuar.

"Ndërsa ne [jemi] të sigurt se ETF -të e së ardhmes të Bitcoin me siguri do të pranohen së shpejti (si brenda 2 javësh) ne [jemi] shumë më pak të sigurt se ata me siguri do të jenë një goditje e rëndësishme siç do të ishte sigurisht një ETF. Veprim i madh gjithsesi. ”

Duke pasur parasysh vërejtjet e bëra nga punëdhënësi i SEC Gary Gensler, një artikull i së ardhmes ka shumë të ngjarë të pranohet fillimisht i cili lejon kapitalistët institucionalë të marrin ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj BTC dhe gjithashtu të bankojnë çmimin e tij të ardhshëm pa mbajtur vërtet ndonjë lloj. Balchunas specifikoi se ai nuk supozon se një ETF i mbështetur fizikisht sigurisht që do të pranohej sa herë që ishte shpejt, megjithatë deklaroi se do të bënte në një moment:

"Në disa faktorë, sigurisht që do të ndodhë fizike. Koha kaq e pasigurt. Supozimi i kujtdo. Muajt ​​ose vitet e mundshme. "

Ai përmendi "disa faktorë si teknologjikë ashtu edhe joshkencorë", për parashikimin e miratimit të ETF të së ardhmes dyjavore, duke përfshirë që ai ishte 75% i sigurt.

Eksperti i shquar Alex Kr üger gjithashtu përmendi lëvizjen e miratimit të EFT si një shofer i aktivitetit të çmimeve të BTC në minutë:

Ai përfshiu, "deri në kohën kur SEC bën deklaratën një ETF sigurisht që do të vlerësohej në mes të rrugës." Shoqëruesi i përgjithshëm në kompaninë kripto-përpjekje Blocktower, Mike Bucella, shtoi gjithashtu se ai mendon se "njerëzit po drejtojnë një BTC ETF të bazuar në të ardhmen" pasi vlerësoi detyrën aktuale të tregut.

Lexo artikullin:  Kostot e kripto të Turqisë të përgatitura për parlamentin, deklaron Zëvendës Ministri i Financave

Related: Bitcoin ETF e bazuar në të ardhmen ka '75% mundësi miratimi' në tetor

Matthew Dibb, themeluesi, dhe gjithashtu polici kryesor i Stack Funds, i ngjante pikëpamjes që komentonte "raportet për një zgjedhje të BTC ETF më vonë gjatë muajit po stimulojnë nevojë shtesë", para se të përfshihej se ky tubim shoqëronte pritshmërinë e miratimit të ETF të Proshares onOct 18

Balenat në të vërtetë kanë blerë siç u vëzhgua nga CEO i Crypto Quant Ki Young Ju, që mbajti parasysh 1.6 miliardë dollarë në porositë e tregut në vetëm disa minuta më 6 tetor.

Në fund të shtatorit, planifikuesi i produktit të Bloomberg Intelligence Mike McGlone parashikoi që SEC me siguri do të pranonte një artikull të së ardhmes të BTC "ndoshta deri në fund të tetorit".

Më 5 tetor McGlone mendoi se rezistenca e çmimit të Bitcoin në 50 mijë dollarë do të kthehet në ndihmë të qëndrueshme në tremujorin e 4 -të.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju