Pishinat e riaktivizuara të Ethereum shkaktojnë një rritje prej 78% të çmimit të THORChain

RUNE duket e përgatitur për të zgjatur fitimet e saj pasi ringjallja e pishinave me bazë ETH rezultoi në një tubim prej 78% kohët e fundit.

Pishinat e riaktivizuara të Ethereum shkaktojnë një rritje prej 78% të çmimit të THORChain

Ealier këtë vit THORChain ndërmori një koleksion të ndërmarrjeve metodike të cilat shkaktuan 8 milion dollarë duke u drenazhuar tubat nga gropat e saj dhe gjithashtu këto greva pasuese morën një pajisje të rëndë në RUNEprice Këtë javë, metoda prezantoi se ajo me siguri do të rihapte pishinën e saj të notit Ethereum, së bashku me pishina të tjera të ndryshme altcoin dhe gjithashtu me bazë BTC dhe gjithashtu deklarata duket se ka një efekt të favorshëm në çmimin RUNE.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe Trading View zbulojnë se për shkak të një uljeje prej 2.95 dollarësh më 20 korrik, çmimi i RUNE në fakt është rritur 283% në 11.64 dollarë dhe gjithashtu ka një rritje të dukshme në sasinë e tregtimit.

Dy faktorë pas rimëkëmbjes dhe qëndrueshmëria e strukturës e parë në RUNE konsistojnë në rifillimin e kapaciteteve tregtare në të 5 blloqet e qëndrueshëm të përbërë nga rrjeti Ethereum (ETH) dhe gjithashtu nisjen e ardhshme të disa detyrave të reja në rrjetin THORChain.

Pishinat Ethereum janë të hapura

Rritja kryesore që nxit energjinë pas RUNE ka qenë në të vërtetë ringjallja e zgjidhjeve tregtare në të gjitha rrjetet e qëndrueshme të blockchain, me Ethereum që rifillon më 21 tetor.

Detyra e tregtimit ishte e kufizuar në përputhje me hakimin e prillit dhe gjithashtu pas ekzaminimit përmes kodit edhe një herë, pishinat Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), Ethereum dhe gjithashtu Bitcoin Cash (BCH) në procedurën e të qenit rifilloi.

Sipas informacionit të ofruar nga THORChain, nevoja e mbyllur për tregtimin e metodës u tregua nga afërsisht 2 milion dollarë në sasi tregtare për simbolet ERC-20 minutat pasi pishina u rihap.

Lexo artikullin:  Protokolli Taker mbledh 3 milion dollarë për të transformuar likuiditetin dhe shfrytëzimin e NFT

Related: Fondi pensional për zjarrfikësit e Teksasit me sa duket ndan 25 milion dollarë për Bitcoin dhe gjithashtu Eter

Hedhjet e ardhshme ajrore dhe gjithashtu lëshimet e shenjave

Një faktor tjetër për zhvendosjen e çmimeve të favorshme për RUNE është nisja e ardhshme e disa detyrave krejt të reja në rrjetin THORChain të cilat me siguri do të shënohen shpejt në sistemin Thorstarter (XRUNE), i cili është një platformë nisëse e decentralizuar për komunitetin ekologjik RUNE.

Disa nga nisjet domethënëse që afrohen përbëhen nga THORSwap, THORWallet, Brokkr Finance, Skipp Swap, DeFiSwap dhe gjithashtu çanta XDEFI.

Sipas informacioneve nga CryptoPumpNews Markets Pro, problemet e tregut për RUNE në fakt janë pajtuar me kohën.

Rezultati VORTECS unique, unik për CryptoPumpLajmet, janë një kontrast matematikor i problemeve historike dhe të pranishme të tregut të origjinës nga një përzierje e faktorëve të informacionit të përbërë nga besimi i tregut, sasia e tregtimit, aktivitetet e çmimeve aktuale dhe gjithashtu detyra në Twitter.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS për RUNE është rritur në të vërtetë në zonën miqësore me mjedisin për pjesën më të madhe të javës së mëparshme dhe gjithashtu arriti në një nivel të lartë prej 74 më 18 tetor, rreth nëntëmbëdhjetë orë para se çmimi të ishte rritur 29% gjatë 2 ditëve në vijim.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju