Reddit mund të përgatitet të lançojë platformën e vet NFT

Sisteme të tjera të rrjeteve sociale që përbëhen nga Twitter dhe gjithashtu Facebook kanë funksionuar në të vërtetë për të ndihmuar NFT-të, përndryshe prodhojnë një rival për tregje të rëndësishme.

Reddit mund të përgatitet të lançojë platformën e vet NFT

Platforma e mediave sociale Reddit tregon se po punëson punonjës për të mbështetur paraqitjen, zhvillimin dhe gjithashtu mirëmbajtjen e një platforme token jo të këmbyeshme.

Sipas një ngarkimi të një detyre në Greenhouse, Reddit po përpiqet të gjejë një stilist të moshuar për një platformë përgjegjëse për "individë të shumtë për të prodhuar, marrë, tregtuar dhe përdorur artikuj elektronikë të mbështetur nga NFT". Vendosja kërkon një përvojë minimale prej 5 vjetësh në rritjen e backendit së bashku me kapacitetin "për të paraqitur dhe kryerur gjithashtu sisteme të ndërlikuara të shpërndara që funksionojnë nën ton të lartë".

"Nëse ka një pikë që ne kemi vërejtur me NFT-të, ato gjithashtu kanë një fuqi të jashtëzakonshme për të prodhuar një ndjenjë angazhimi dhe gjithashtu përkatësie," pohoi ngarkimi i detyrës.

“Me çdo punë krejt të re NFT, një lagje e gjallë e pronarëve shfaqet me të. Tifozët krijuesit më domethënës të këtyre ditëve dhe emrat e markave po mblidhen aktualisht për të marrë artikuj elektronikë direkt prej tyre - për t'i mbështetur ato, për të fituar aksesueshmëri unike dhe gjithashtu për të ndjerë vërtet një ndjenjë më të mirë të lidhjes me ta. Me kalimin e kohës, kompania jonë beson se kjo thjesht do të zgjerohet, dhe gjithashtu NFT-të sigurisht që do të luajnë një funksion kryesor në mënyrën se si ndjekësit mbështesin krijuesit e tyre të preferuar dhe gjithashtu zonat.”

Reddit ka punuar në të vërtetë si një mjet që bashkon individët e kriptove për shumë vite, me nënredditët e platformës kryesisht përgjegjëse për pumpkostot e simboleve që përbëhen nga Dogecoin (DOGE). Përdoruesit mund të fitojnë gjithashtu pikët e komunitetit të platformës – simbole elektronike të ngjashme me monedhën në llojin e Hënave ose Tullave – duke ngarkuar materiale të veçanta për të përfituar.

Related: Twitter dhe gjithashtu TikTok mirëpresin NFT-të: Rryma kryesore nxit hyrjen?

Ndërsa disa shkëmbime kriptosh në fakt kanë lëshuar gradualisht tregjet e tyre NFT, sistemet e rrjeteve sociale në të vërtetë kanë funksionuar gjithashtu për të mbështetur teknologjinë moderne, përndryshe prodhojnë një rival të OpenSea. Titulli i mediave sociale Facebook la të kuptohet se çanta e tij Novi ka të ngjarë të mbështesë NFT -të, dhe gjithashtu Twitter zbuloi në shtator se po funksiononte në drejtim të lejimit të individëve të paraqisnin një NFT si imazh të llogarisë së tyre.

Lexo artikullin:  Analiza e Çmimeve DOGE: Dogecoin Eyes Break of 100 MA, Këtu janë objektivat e ardhshëm të çmimeve

"Lëvizja NFT në fakt thjesht ka filluar," pohoi Reddit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju