Inflacioni në rritje i SH.B.A. bën presion shtesë në tregun e kriptove

Tregu i përgjithshëm i kriptovalutave mbetet për të tregtuar nën presion me Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu Ethereum (ETH) duke zbritur të listuara më poshtë gradat e tyre të ndihmës vitale. Tregu i kriptos u vu nën presion të martën, 13 korrik, ndërsa Departamenti i Punës i SH.B.A. filloi informacionin e inflacionit për qershorin 2021.

Indeksi i Çmimeve të Konsumatorit (CPI) u rrit 5.4% në krahasim me vitin 2015 duke aktivizuar një maksimum prej 13 vjetësh në muajin Qershor. Lulëzimi i inflacionit vjen ndërsa qeveritë federale lehtësojnë bllokimin dhe gjithashtu kostot e klientëve nga zjarret. Gjithashtu, tregjet që ishin në rënie gjatë gjithë pandemisë në të vërtetë janë kthyer në procedura.

Pas fillimit të informacionit për inflacionin, Wall Street u vu nën presion. Informacioni i ngrohtë i inflacionit tejkaloi gjithashtu periudhën e fitimeve solide për tremujorin e dytë. Naeem Aslam, ekspert i tregut primar në Ava Trade informoi Yahoo Finance se lindjet morën kontrollin mbi Wall Street pasi shifrat e inflacionit ishin më të mëdha nga sa parashikohej. Kështu, ajo përveç kësaj kishte një sekuencë shkakësore në Bitcoin dhe gjithashtu dhomën totale të kriptos.

Në të kaluarën, tregu i kriptove ka vepruar në mënyrë të arsyeshme i krahasueshëm me lëvizjet në tregun tipik të letrave me vlerë. Gjatë muajit të fundit, tregu i kriptove ka qenë në të vërtetë nën presion si rezultat i rritjes së presionit rregullator në të gjithë botën.

Investitorët institucionalë kapin mundësinë

Eksperti i tregut nga Ava Trade gjithashtu përfshiu që financuesit institucionalë mbeten të vendosin para në dhomën e kriptos gjatë gjithë këtij përmirësimi. Ai tregon hyrjen aktuale të kompanisë më të madhe të administrimit të investimeve financiare të globit Kapital Group. Monedha e madhe mori një rrezik prej 12.2% në MicroStrategy (MSTR) e cila mban më shumë se 100K Bitcoins në raportin e saj vjetor.

"Si rezultat i këtij transaksioni, Capital Group ka fituar ekspozim indirekt ndaj aseteve dixhitale, duke siguruar investitorët se sektori i kriptos ka një të ardhme të ndritshme", deklaroi Aslam.

Të martën, Bitcoin (BTC) rrëshqiti nën ndihmën e saj jetike prej $ 33,000. Nga ana tjetër, dhoma e altcoin shkoi në një përmirësim shumë më të thellë me Ethereum duke u shembur nën 2000 $. Në kohën e shtypit, ETH tregton 4.39% më poshtë në $ 1938 me një kapak tregu prej 227 $. Në grafet e rregullta, Ethereum (ETH) ka hedhur në të vërtetë më shumë se 18% të kostos së tij.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju