Komisioneri i KSHZ -së thotë se ligjet e 'portit të sigurt' do t'i kishin përkeqësuar problemet e ICO -së

Në vend të një porti pa rrezik për kompanitë kripto, Komisioneri i SEC Caroline Crenshaw kërkoi një "urë" në të cilën kompanitë e kriptove bashkëpunojnë me SEC për të krijuar strategji konformiteti.

Komisioneri i KSHZ -së thotë se ligjet e 'portit të sigurt' do t'i kishin përkeqësuar problemet e ICO -së

Caroline Crenshaw, një komisionere në Komisionin Amerikan të Letrave me Vlerë si dhe Komisionin e Shkëmbimit (SEC) ka pohuar se propozimi i "portit të sigurt" sigurisht që do të kishte intensifikuar problemet e dukshme gjatë lulëzimit të ofertës paraprake të monedhës (ICO) të vitit 2017, si dhe 2018.

Crenshaw bëri deklaratat gjatë rastit vjetor "SEC Flet" këtë muaj, si dhe publikoi fjalimin e saj në faqen e internetit të SEC më 12 tetor. Komisioneri sugjeron që ndikimi te kapitalistët si dhe tregjet sigurisht që do të kishte qenë shumë më i mirë nëse do të kishte një port të sigurt aranzhimet mbetën në zonë në atë kohë:

"Supozoj se rezultatet do të ishin sigurisht më të këqija për kapitalistët, si dhe për tregjet. ICO -të, si dhe ofertat e ndryshme të tjera elektronike të pronës, ngritën miliarda nga kapitalistët, megjithatë shumë prej tyre nuk janë dhënë kurrë në zotimet e tyre. Investitorët duruan humbjet. ”

"Dhe unë supozoj se nuk është një rastësi që këto oferta të mundimshme të parakohshme, si dhe vazhduan përmes fillimit të një rënie shumëvjeçare në vlerën e pronave elektronike, të referuara herë pas here si kripto-dimër," përfshiu ajo.

Propozimi i portit të sigurt është mbështetur në të vërtetë nga komisioneri i kripto-miqësor i SEC, Hester Peirce. Propozimi kërkon t'u japë programuesve të rrjetit një moratorium tre-vjeçar për të zhvilluar një rrjet të decentralizuar pa pasur frikë nga padia e SEC, megjithatë ende nuk është pranuar nga shumica e komisionerë të tjerë të ndryshëm.

Peirce, ose "Mami Crypto", avancoi një ndryshim të ndryshuar më parë këtë vit në Mars Crypto PumpLajmet raportuan në tetor 5 se Përfaqësuesi i Shtëpisë së Karolinës së Veriut Patrick McHenry gjithashtu avancoi një propozim trevjeçar të portit të sigurt në një projekt kosto të "Aktit të Qartësisë për Shenjat Dixhitale të vitit 2021".

Crenshaw sugjeron që në krahasim me shtypjen e fushës së kriptove në drejtim të konformitetit, propozimi i sigurt i portit sigurisht që do t'i vendoste financimet e kapitalistëve në më shumë rrezik, pasi simbolet kripto sigurisht që do të konsideroheshin përtej territorit të SEC për "një numër vitesh".

Lexo artikullin:  Projektligji i Infrastrukturës Amerikane: Votimi i Fundjavës për të vendosur Fati i Komunitetit Kripto

"Unë gjithashtu theksoj se zgjidhja e nevojave rregullatore në tregjet e prekshme nga dështimet e mbrojtjes kapitaliste, alternativat minimale të ilaçeve kapitaliste si rezultat i pseudonimitetit, si dhe mosndërmjetësimit, si dhe kontrollit të tregut, nuk mund të ruajnë vetëbesimin kapitalist ose të kthejnë një nxitje afatgjatë ", Pohoi ajo.

Related: Gensler vërteton se SEC nuk do të ndalojë kripto ... sidoqoftë Kongresi mundet

Në vend të një porti pa rrezik, Crenshaw kërkoi një "urë" në të cilën ofruesit e shenjave, si dhe kompani të ndryshme të kriptove bashkëpunojnë me SEC për të përshkruar përgatitjen për pajtueshmërinë rregullative, ose për të folur për përjashtime të veçanta kur konsiderohen "ideale":

"Unë mendoj se nëse individët e tregut miratojnë detyrimin agresiv për konformitetin, ne mund të zhvillojmë një urë që reklamon përparim duke mbrojtur ndershmërinë e tregut, si dhe duke ofruar mbrojtje kapitaliste të kërkuara për zgjerimin e këtyre tregjeve të reja."

"Nëse ka shumë të ngjarë të vini brenda territorit tonë, bashkëpunoni me ne për të përcaktuar strategjinë tuaj për t'u përshtatur ose diskutuar pse ndonjë përjashtim është ideal," përfshiu ajo.

Deklaratat e Crenshaw gjithashtu ngjajnë me pikëpamjet e kryetarit Gary Gensler, që në të vërtetë në mënyrë të rregullt ka kërkuar që kompanitë e kriptos të bashkëpunojnë me SEC si dhe të regjistrohen në organin rregullator.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju